Výber mandlí týždeň pred menzesom

gabriela198
26. júl 2017

Ahojte chcem sa popytam mam ist na operaciu tahat mandle 25.8 a ku koncu mesiaca mam dostat kramy v auguste mozem si dat tahat mandle tyzden pred menzesom ci tonema nic spolo ne stym poradi niekto

tabakmirka
26. júl 2017

Takéto zmýšľanie, to by mňa len tak nenapadlo. Ja osobne si myslím, že to veru s tým nemá nič spoločné. Operácie sa predsa netýka ženských vecí, tak si ani len neviem predstaviť, prečo by to, že máš dostať menzes malo mandliam vadiť? 🙂

myskahryzka
26. júl 2017

Ak by to malo mať nejaký súvis s tvojou menštruáciou, tak by sa ťa na to spýtal už aj lekár, ktorý ti zákrok naplánoval.

ertlovik18
26. júl 2017

ako by to s tym malo suvisiet, respektive preco by to malo vadit? ved pri vyberani mandli nekrvacas ako pri nejakej normalnej operacii. a ako ti napisala myskahryzka, keby to malo nejako prekazat tak sa ta na to spyta aj doktor ale pride mi to ako nezmysel

vroni
26. júl 2017

No, zavisi od toho, kadial ti tie mandle budu vyberat. Ak by zospodu, tak fakt nie je dobre robit zakrok pocas menstruacie. 😈

janinah
26. júl 2017

Tonzilektomia-vybratie mandlí je celkom dosť krvavá operácia,ak v den operácie nebudeš mať menštruáciu,tak ok....súvis to samozrejme má,cez men. je celý organizmus viac prekrvený,viac ubolený ,viac to bude krvácať....boli aj pacientky,ktoré sa nepriznali,kontrolovať ťa nik nebude,ale je to potom aj to ležanie v nemocnici s menším komfortom.....
bola som orl sestra,takže viem o čom píšem...😉

nicol_ka55
26. júl 2017

Joj mna uz dlhe roky posielaju na vyberanie mandli, vlastne odmalicka a teraz ked som si precitala, ze je to dost krvava operacia tak ma tam uz ani nikdy nikto nedostane :D Podla mna to nebude taky problem ale opytat sa na to este doktora mozes 🙂

gabriela198
autor
27. júl 2017

Tak potom neviem kazdy hovori ze to velmi nekrvaca a az tyzden po zakroku mam dostat menzes a robi sa to v celkovej anasteze alebo len mi to umrtviaekarka vravela ze v celkovej tak potom neviem

janinah
27. júl 2017

@gabriela198 to je uplne v pohode,ak menses bude až týťžden po operácii,ja som písala o mensese v den operácie

janinah
27. júl 2017

@nicol_ka55
@nicol_ka55 ty tu krv nevidíš pri operácii resp. pri lokále len vyplúvaš,ale nemusíš pozerať čo všetko pluješ...pri celkovej to krvácanie nevidíš....po operácii sa hodinku-dve vypluvajú krvavé sliny resp. ružové s trochou krvi...ale ak ozaj treba mandle vybrať a ty si ich pestuješ so všetkými bacilami,tak riskuješ zápal osrdcovníka,obličiek,klbov a to už nie je žiadna sranda.....

kamtocumis
27. júl 2017

@gabriela198 ahoj ja ani neviem prečo vlastne žena nemôže ísť do celkovej anastezy keď ma menzes ale pred každou operáciou sa ma na to pýtali, keď som šla na operáciu nos. prepážky a nevedela som im povedať či vtedy nebudem mať menzes(mala som nepravidelne) normalne vybuchla že mi termin ani nedajú...Teraz sa až čudujem prečo som sa vtedy neopýtala prečo je to problém,spýtaj sa radšej doktora