ahojte,
prosím viete mi odporučiť nejaké stránky, numerologické, odvodenie mena podla dátumu.. prípadne iné na základe ktorých si budem vedieť vybrať medzi dvomi menami ? :D:D:D
Na výber mám medzi menami Olívia a Tamara. Obe úplne zbožňujem a každý mi hovorí, že neboj príde čas a budeš sa vedieť rozhodnúť, ale ja fakt neviem..obe sa mi strašne páčia tak potrebujem trošku po-postrčiť ktoré chcem viac 🙂
ďakujem
marlen
@dominika6 práveže sa hodia obe 🙂
@marlen_ka87 tak ked sa ti páčia obidve,tak nech rozhodne manžel
Keď to dieťa uvidíš budeš vedieť ktoré sa mu hodí viac
@marlen_ka87 Hod si mincou 🙂 Uvidis, co padne a ci budes potesena alebo sklamana. Vacsina ludi, ked sa nevie rozhodnut medzi 2 volbami, tak ak si hodia mincou, kym dopadne, uvedomia si, ze dufaju viac v jednu moznost, nez tu druhu. Mozno to bude fungovat aj u teba 🙂 Ale inak ta totalne chapem. Ja sa takto uz 3 mesiace rozhodujem medzi Davidom a Dominikom a to rodim uz o chvilu. Hlavne, ze mna hodit si mincou predtym nenapadlo 😂
ja som totižto taká že aj ked príde do restaurácie a neviem ci vybrat medzi dvomi jedlami tak si nakoniec vyberiem a ked mi ho donesu tak poviem..ach toto som nechcela :D
a meno uz chcem dat teraz lebo uz tu malu prinzecnu chcem oslovovať. má to pre nás väčšie čaro 🙂
Skus si povedať mena v zdobneninkach prípadne skratkach ako sa da dane meno povedat.A ktore sa bude páčiť viac to daj...pripadne nech rozhodne partner 🙂 alebo tak ze príhovore sa malej a na ktore meno bude viac kopať to jej daj 🙂
no ono ide o to že na začiatku bolo meno Olivia a to sa nám strašne páčilo a boli sme na neho hrozne namotaní a potom sme si raz pozerali mená a prišla Tamara a na to je namotaný veľmi manžel a ja neviem či viac Olívia (za to že bola prvá) alebo Tamara (lebo sa páči trošku viac manželovi) 🙂
@marlen_ka87 no susedia majú Olíviu čo ja viem, volajú na ňu Oli Olivka ... mne to príde také neskloňovateľné . Už viac možno by som sa priklonila asi k Tamare, dá sa pekne tvarovať Tami , Tamarka , Taminka ... Sú ľudia , čo nemajú radi skloňovanie a stroho používajú základný tvar a aj na tom trvajú,. ale myslím si , že väčšina máme sklon z zdromnelinám ....
no veru nechcem byť veľmi ovplyvnená svojím okolím a chcem si to rozhodnúť sama pretože manžel mal výhradné právo si vybrať chlapčenské meno 🙂 ale skoro všetci rodinný príšlušníci sú paf z Tamary🙂
Bude marcove tak bud ryba alebo baran..podla typu znamenia a charakt.mena sa rozmysli..alebo ked zbadas babo zistis.Ja som nedala svoju srdcovku lebo ma rodina ovplyvnila a dodnes lutujem.Teraz cakame asi chlapca cize uz si ju ani nedam.Rozhoduj sa srdcom..do 9mes mas cas 🙂
@marlen_ka87 nechala by som to tak po pravde. Ked pride na to, tak si vyberies jedno meno v tej danej chvili. Bude to podla mna najlepsia volba 🙂
@marlen_ka87 daj obidve. Ja som sa tiež nevedela úplne jednoznačne rozhodnúť a deti majú dve mena. Aj dvoje meniny 🙂
@marlen_ka87 ja som mala vybrane meno Tamarka pre dievcatko 2krat, ale nakoniec mam 2 chlapcov . 😉
jednoznacne Olivia 🙂 O je silne a pekne vyzera na mene 🙂
my nasu oslovujeme Oli, Olina, Olivka, Olivia, Oliva 🙂 ja som Oľga, tak preto asi niektori malu volavaju Olinka namiesto Olivka 🙂 ale nevadi 🙂 mne sa ale meno Olivia pacilo od mojich asi 22 rokov... co uz je, uuuuuf... 🙂
...len nedavaj pls obe mena... ja viem, straaasne moderne.. ale neprakticke v beznom zivote :-P
Mne pripadá meno Olívia také vznešené, mala som spolužiačku Olíviu, veľmi krásna, životaschopná dievčina to bola. Skús si večer ľahnúť a praj si pred zaspaním, aby sa ti snívalo, ako sa chce volať bábo. Možno je to hlúposť a možno budeš prekvapená 🙂.
v triede budu dalsie styri Tamarky a styri Olivky... mne by to vadilo 🙂 chcela by som originalnejsie meno
Olivia je pekne meno, mne osobne sa viac páči bez dlžná na i. Momentálne dosť populárne aj v zahraničí. Zdrobnenina olivka znie hrozne, tak by som dieťa neoslovovala, ale to je vec názoru. Tamara sa mi vôbec nepáči, znie to veľmi tvrdo, vôbec nie nežne a mne to znie aj veľmi rusky a ja k rusofilom rozhodne nepatrím. Ja by som teda mala rozhodovanie ľahké - jednoznačne Olivia bez dlžňa a s prízvukom na druhu slabiku, čiže s anglickou výslovnosťou.
Olivia 😁😂
Tamara nie je rusofilné meno 🙂, je to hebrejské meno už v Starom zákone spomínané 🙂. Podľa mňa veľmi pekné meno.
Myslim, ze chces Oliviu, lebo inak by si o rozhodnuti mat Tamarku nepochybovala
Mne sa paci viac Tamara aj Olivia je pekne, ale nevedela ako by som ju volala zdrobneninou lebo Olivka sa mi teda nepaci vobec🙂
mozes dat aj 2 mena. nasa ma 2 nevedeli sme sa rozhodnut 😊
Na co dve mena? I tak ju snad budu volat iba jednym menom, nie??
@marlen_ka87 mne sa viac páči určite Tamara, Tamarka...
Keď si poviem meno Olívia - v predstave sa mi objaví postaršia teta 😀
Sto ľudí sto chutí...
Mne sa vždy páčila Regína 😀 ...
Moja sesternica sa tak volá a má super povahu, myslím že to znamená kráľovná...Volajú ju Džina...
Ak by si chcela tretiu moznost😝😀
Keď zmätok tak riadny...
Nie vážne, narodí sa prinesú ti ju a vtedy im povedz meno, možno bude úplne iné 😀
Olívia 🙂, aj ja som chcela Olíviu, je to krasne meno. Tiež som sa nevedela rozhodnút a nakoniec sme vybrali uplne ine. ALe Olivia sa mi stale paci.
@marlen_ka87 nech sa hodí k priezvisku