Ktoré auto by ste si vybrali vy zo všeobecného hľadiska. Jedná sa o škodu Fabia combi 1,4tdi 55kw a Renault Megane grandtour 2 combi 96kw automat.
Zabudla si cenu. Ide o nove auta? Na co budes pouzivat? Do peace, na dlhsie cesty, planuhes v nich vozit deti s kocikom?
@tundra autorka sa nepytala na tvoje odporucanie, ale zadala jasnu otazku - asi ma dovod, preco vybera z tychto dvoch. Ale nieeee, panko si prisiel pohonkat svoje muzske ego 🤦🏼♀️ vies co, kup jej tu toyotu. Ked nebude spokojna, aspon to bude mat na koho hodit 🤡
Mimochodom, preco zrovna toyota? Ved su daleko lepsie auta a nie je ich malo…
@zorkahorka nie sú nové autá, Fabia je 2004 r.v a Megane 2006, takže staré. Megane je priestrannejší a väčší ako Fabia ale zase aj viac papá. Mám aj dve deti.
@tenosvk tak ja mam ten megan ale 2004 a stale ide.sice nie automat ale manual.nikdy za 20r nebola na nom nijaka vaznejsia porucha,menili sa len potrebne veci.takze za mna megan.
@malinovka333 no my máme tiež manual 2004, ale už na ňom odchadzaju mechanické veci, amortizacia prevodovky, spojky, riadenie, tesnenia. Akurát sme kupili minulý týždeň nové. Už to bolo len o vrážani do neho pomaly každý mesiac.
@tenosvk neber staré auto isto. Len budeš čakať, čo prve odíde. 20r auto nepotrebuješ určite. To, že je to megašupa ten megane, to sa nebavme ani sekundu, ale staré už.
Otec ho mal v garáži a nejazdil s ním moc. Ma najazdených cca 185 tis km a ak bol s niečím problém tak hneď ho riešil
My by sme si zobrali aj leasing alebo úver na auto a kúpili niečo novšie ale už platíme hypotéku a dom máme v rekonštrukcii takže nič peňazí navyše není.
Mala som fabiu z roku 2003, predala som ju, ma ju teraz 3.majitel a okrem hrdzaveho blatnika jej nic nebolo. Ale pouziva ju na presuny po meste z domu do prace. Takze ak potrebujes s detmi po meste, k dr a kratke vylety a je dobra cena, fabia je fajn. Ani servis a poistka ma vela nestali
Ďakujem vám zatiaľ všetkým za odpoveď
@zorkahorka táto Fabia už ma hrdzu okolo zámku kufra a podbehy sú chytene a je tam menšia diera 😁
@ivuska027 moje nie.este aj servisak povedal ze to auto ide super a je vo velmi dobrom stave.ja som druhy majitel.kupovalo sa ked malo 2r.samozrejme nejaka chybicka sa najde ale nato ze ma 20r tak je vo velmi dobrom stave.minuly mesiac bolo na stk a preslo bez problemov.takze na dva roky je zasa pokoj.sice sa uz tiez pouziva menej lebo sme kupili uz druhe to je automat. Ono to sa neda ovplyvnit mozes kupit nove auto a bude sa stale kazit.tak isto ako som kupila pracku a bola uz asi 8x opravovana.stara isla 14rokov bez opravy.a s autami je to to iste.
ze toyou-tu ktosi pise, kolegyna ma uz 3. mesiac 2 rocne auto v servise, nevedia sa dostat ku nahradnym dielom...
@luxus10 super,dakujem👍.Toyota Zilina je celkom spomalena...Poslal som dopyt na vzduchovy tlmic na Lexus LS,dodacia lehota mesiac...Objednal som ho z Arabskych Emiratov v pondelok a piatok bola zasielka pred dverami...
Ak je auto este v zaruke,to moze byt jediny dovod,ze sa natuhuju s importerom,kto to zaplati...
@tenosvk fabiu. Dostupnejsie nahradne diely aj servis, lacnejsia poistka.
Ale samozrejme zalezi aj od dalsich faktorov.