VW Touran verzus VW Sharan

rony156
21. dec 2022

Ahojte. Žienky s 3 ďetmi viete poradiť, ktoré auto vybrať ? Sharan je vo všetkom lepší ale cena je o dosť vyššia. Len sa bojím či to potom nebudem ľutovať. Ale zase ak Touran stačí tak na čo vymýšľať.
Za akékoľvek postrehy ďakujem.

natal
21. dec 2022

@rony156 Ja mam touran. Za mna super auto. Vsetko do neho natrepem. Dokonca kocik hlboky na stojaka bez poskladania. Velmi dobre, spolahlive, prakticke rodinne auto. Za mna - skvela volba pri 3 detoch.

anjelicek26
21. dec 2022

Za mna touran nestaci, velke minus su tie chybajuce posuvne dvere a mensi kufor, ked ide velka rodina na dovolenku, tak proste jak sardely... aj priputavanie troch (vacsich) deti vzadu je dost o hubu. Samozrejme, ze to ide, ale ide to blbo, mali sme ho... vzdy som musela dat dve deti dozadu, jedno dopredu aby sa vedeli sami pozapinat, inak furt pomahat... ja na sharan nedam dopustit na dobu, kedy ma clovek kocik... sharan mozes pozriet az z druhej ruky alebo sestricku - seat alhambra...

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanni
21. dec 2022

Touran pri troch detoch je maly. A ak este kocik, tak amen tma. Kufor o nicom.

barb0renka
22. dec 2022

My mame uz roky Touran a ideme kupovat znovu. (Manzel ma aj Ford Galaxy a zas taky rozdiel co sa tyka kufra mi to nepride…)

Mame 3 deti a tiez toho dost vozime: bicykle, odrazadla, nakupy, kocik… Kufor mi nikdy neprisiel maly a nemame problem ani 3 sedacky vzadu (pozor- treba pozerat presne modely, lebo niektore verzie maju v druhom rade tu strednu sedacku mensiu..)
Cize ak vyslovene nepotrebujete napr. tie posuvne dvere tak si myslim, ze s Touranom sa da plnohodnotne fungovat.

pbra40
22. dec 2022

Mame Seat Alhambra. Pochvalujem si. 7 miestny.
Rozmerovo ta ista platforma ako Sharan, len lacnejsi.
Touran nam bol maly

soldi
22. dec 2022

ja mam 4 deti a touran a staci nam to. isli sme s nim aj v lete na dovolenku, dvaja dospeli, 4 deti a v pohode sme sa zmestili aj s batozinou a bez stresneho boxu.
kocik ale uz nevozim a len dve deti maju autosedacku.
zapnut sa vzdy zvladali sami

veronikaszabova
22. dec 2022

@rony156 mali sme Touareg - cakame tretie, predali sme ho.
Kupili sme VW Transporter