Vtipné hlášky učiteliek a učiteľov

neznamaznama
6. aug 2022

Narazila som na jednej stránke na zaujímavý článok, kde písali vtipné hlášky zo školských lavíc, ktoré sa podarili ich učiteľkám/učiteľom. A tak pridajte aj vy tie svoje, ja bohužiaľ nemám žiadne, resp. si nepamätám. Ale vy určite niečo mať budete.

lucik194
6. aug 2022

ucitel fyziky na cviceniach, pri pokuse, v ruke drzal dve gule..... a zavalil .... mam dve gule

h2
6. aug 2022

Profesor astronómie spolužiakovi: "Ja som si o vás myslel, že ste astronóm amatér. Ale teraz vidím, že ste len amatér."
Ten istý inému spolužiakovi: "Viete, čo robím? (Kýval sa na stoličke.) Uhýbam sa, aby ma šľak netrafil!"

neznamaznama
autor
6. aug 2022

Ja pridám to, čo som našla a zapamätala si
80 ročný učiteľ :"Kým udržím moč a kriedu, môžem učiť."

xena0
6. aug 2022

Na hodinách je zakázané konzumovať bufet! :D

macikovaiveta
6. aug 2022

Učiteľ napísal poznámku : dívali sa mi drzo do oči poza chrbát

oli18
6. aug 2022

Zemepisar chcel pri tabuli ukazat na mape Rio de Fuĺanka. Po sarissky makko Fuĺanka. Inac dedina sa vola Fulianka.

neznamaznama
autor
6. aug 2022

Matikár:" XY, v čom bude tvoja mama piecť buchty, keď trúbu poslala do školy?"

ninusa221
6. aug 2022

@neznamaznama poznámka: Smeje sa mi za chrbtom do oči✨😅

sono2
6. aug 2022
lenkasarka
6. aug 2022

@h2 😂😂😂 neskutočne si ma pobavila

jaskolka
6. aug 2022

@lucik194 ešte dobre, že nedržal len jednu, to by znelo ešte "blbšie" 😆😆😆

zuzitko74
6. aug 2022

Žiak sa ma pred písomkou opýtal: ,,Nevadí, že sa bojím?" Tak som mu odpovedala: ,,Vôbec mi to nevadí, pokojne sa boj ďalej."

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzasipova
6. aug 2022

@neznamaznama Ja v triede tiez poviem vselico. Ale vravim to zamerne, aby som ich pobavila.

neznamaznama
autor
7. aug 2022

@ruzasipova no veď to je v poriadku, nie vždy sú to náhody. O to je to lepšie, vedieť, že učiteľ má zmysel pre humor.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
birika
7. aug 2022

ako studentka som ucila na zs 1. stupen - absolventska prax. mala som ucit hudobnu vychovu a k dispozicii bola len velka harmonika - ucila som sa na nej hrat v skole cca rok - tak som si sadla a zacala "hrat", na to sa prihlasil chlapcek "pani ucitelka, ja vam to zahram, chodim do zusky"

michellemary
7. aug 2022

@birika to je mileee!😂😂😂

neznamaznama
autor
7. aug 2022

Učiteľ na začiatku šk. roka: "Ako vidíte, ani toto leto som nezomrel."

neznamaznama
autor
8. aug 2022

Poznámka v ŽK : Desiatuje pomôcky na výtvarnú výchovu.

h2
8. aug 2022

@neznamaznama 😂😂😂👍