Narazila som na jednej stránke na zaujímavý článok, kde písali vtipné hlášky zo školských lavíc, ktoré sa podarili ich učiteľkám/učiteľom. A tak pridajte aj vy tie svoje, ja bohužiaľ nemám žiadne, resp. si nepamätám. Ale vy určite niečo mať budete.
Profesor astronómie spolužiakovi: "Ja som si o vás myslel, že ste astronóm amatér. Ale teraz vidím, že ste len amatér."
Ten istý inému spolužiakovi: "Viete, čo robím? (Kýval sa na stoličke.) Uhýbam sa, aby ma šľak netrafil!"
Ja pridám to, čo som našla a zapamätala si
80 ročný učiteľ :"Kým udržím moč a kriedu, môžem učiť."
Na hodinách je zakázané konzumovať bufet! :D
Učiteľ napísal poznámku : dívali sa mi drzo do oči poza chrbát
Zemepisar chcel pri tabuli ukazat na mape Rio de Fuĺanka. Po sarissky makko Fuĺanka. Inac dedina sa vola Fulianka.
Matikár:" XY, v čom bude tvoja mama piecť buchty, keď trúbu poslala do školy?"
@neznamaznama poznámka: Smeje sa mi za chrbtom do oči✨😅
@neznamaznama dobre
@h2 😂😂😂 neskutočne si ma pobavila
Žiak sa ma pred písomkou opýtal: ,,Nevadí, že sa bojím?" Tak som mu odpovedala: ,,Vôbec mi to nevadí, pokojne sa boj ďalej."
@neznamaznama Ja v triede tiez poviem vselico. Ale vravim to zamerne, aby som ich pobavila.
@ruzasipova no veď to je v poriadku, nie vždy sú to náhody. O to je to lepšie, vedieť, že učiteľ má zmysel pre humor.
ako studentka som ucila na zs 1. stupen - absolventska prax. mala som ucit hudobnu vychovu a k dispozicii bola len velka harmonika - ucila som sa na nej hrat v skole cca rok - tak som si sadla a zacala "hrat", na to sa prihlasil chlapcek "pani ucitelka, ja vam to zahram, chodim do zusky"
@birika to je mileee!😂😂😂
Učiteľ na začiatku šk. roka: "Ako vidíte, ani toto leto som nezomrel."
Poznámka v ŽK : Desiatuje pomôcky na výtvarnú výchovu.
@neznamaznama 😂😂😂👍
ucitel fyziky na cviceniach, pri pokuse, v ruke drzal dve gule..... a zavalil .... mam dve gule