Ahojte mamicky? Som jedina ktora sa obava ze nebude moct v buducnosti kojit kvoli vtiahnutym bradavkam? Mate niektora na to nejake tipy alebo nieco co by tomu mohlo pomoct ? Dakujem
Nie je to ziaden obrovsky problem. V detskom obchode dostanes tzv.klobuciky. Alebo si nechas poradit od laktacnej, ako to riesit. Vela zien klobuciky odmieta, ze kazia kojenie, ale my sme ich napr.zo zaciatku pouzivali tiez a casom sa mala naucila aj bez toho
a ked si ich stimulujes ani trochu ti nevystupi ?
Vtiahnute bradavky nie su problem pre kojenie. Avsak ak chces, medela ma take nadstavce na bradavky - nie klobuciky, su pevne, co by malo pomoct pri vtiahnutych bradavkach.
Aj firma AVENT má systém na vtiahnuté/ploché bradavky http://www.avent.sk/products/niplette-system-1-ks/ alebo potom klobúčiky.
mala som bradavky vtiahnute este aj pri porode. aj gyn. mi kazal si ich vytahovat,ale moc to nepomohlo. maly si to vytahal, potom druhy... a teraz ich mam zas vtiahnute😀
Ja mam vpadnute ploche a kojila som s klobucikmi v pohode kazde dieta do cca 9 mesiacov, potom sa same odstavili. Inak je to zbytocne silit, dieta sa vie prisat aj na ploche bradavky vraj, akurat tym mojim to nikto nepovedal 😀
Pre istotu si kup tie silikonove klobuciky do porodnice alebo si rovno zajednaj laktacnu sestru, ktora ti pomoze s prilozenim.