Byvame uz rok a stale nemame dvierka na umyvacke riadu. Stolar co nam robil kuchynu ich namontoval a zistil, ze sa potom umyvacka neda otvorit az dole, lebo sa tie dvierka zospodu opru o podstavec tej umyvacky a nepusti to. Mali k tej umyvacke byt dodane nejake konzoly na ktore sa tie dvierka namontuju (nic take k nej nebolo), alebo to treba niekde dokupit, alebo ako to mate vyriesene vy? Umyvacku mame Beko, kupovanu v Alze.
@nelca84 este sme ju neupevnovali lebo sa este kvoli tym dvierkam bude posuvat trosku vzad, nevieme kolko tak ukotvena zatial nie je. Cize ano je tam.spara asi na dva prsty. A stoji na zemi, ona ma taky vlastny soklik akoby... Teda vravis ze vyssie ju treba celu dat? (Netusim ako sa to kotvi, v zivote som to nevidela🙈)
Aha, dobre....dakujem ti za rady 🙂
@nelca84 ale teraz rozmyslam, ze tym dvierkam nezavadzala zem☝️ tam bol problem ze sa tie dvierka opreli o tu spodnu cast umyvacky, takze vlastne je to jedno ako bude vysoko🤔 ano, teraz si spominam ze takto to ten stolar vravel, aj manzel teraz hovori. Jasne, preto sa vlastne pytam na tie konzoly🙈
@dnld my máme tiež presne takúto špáru V sokli, lebo keby tam nebola, tak dvere neotvorím na umývačke, tie dvierka by sa O ten sokel opreli.
Stolár čo nám robil kuchyňu urobil asi milión kuchýň, takže určite je to OK.
@kikidee vy ste mali V sokli takúto špáru A vám to vtedy nešlo otvoriť, alebo to nešlo otvoriť dokorán aj bez tej špáry V sokli?
My sme mali rovnaky problem. Linku mame z Ikei, umyvacku Bosch a nešla otvoriť pretože spodok dvierok buchal o spodok umyvacky. Priatel to vymyslel tak, ze umyvacku dal az uplne dole a tym padom dvierka idu otvorit ale medzi umyvackou a pracovnou doskou je teraz medzera, ale povedal ze tam dame vyzerat potrebny rozmer aby to drzalo. A vyriesene 🙂 Tiez som mala z toho obavy, ako sa to bude riesit
stačí kúpiť len kolajničky na umývačku a vybavené 😉my mame z ikei
Treba kupit koľajničky-konzoly na umývačku v ikey. Potom nato namontovať dvierka a vybavene.
Tie kolajnicky v Ikei nemajú maju ich nedostupne informovala som sa tiez a nevedeli mi povedať kedy naskladnia
@kiqusiq v ikei teraz nemaju polku veci, co sme potrebovali 🤦♀️ sestra si menila nabytok v izbe - kedze este mala detsky 😂 a po jednej veci nakupovala. Komodu, skrinu, policu, stolovu dosku este stale nema. Naskaldnili jedno, druhe vypredali, nic nevedia povedal, kedy pride. Asi problem s dodavkami, lebo korona. No tak vzdy ked bola jedna vec, hned utekala kupi. Ja som cakala na skatule a tiez, jeden rozmer dostali, druhy vypredali, farby uz som brala hocijake 😂 A o lego krabickach ani nehovorim, to vypredali a uz nie je, nic nevedia povedat... Takze asi len cakat, kym sa to tam dostane do normalu a naskladnia aj kolajnicky 🤷♀️
@katie253 my este nemame sokel, to bola niekoho ineho fotka. Nam sa tie dvierka ale opru o spodok umyvacky.
@kiqusiq no len my tu umyvacku mame na zemi, najnizsie ako sa da. Aj tak sa opru o ten spodok. Dvihnutie to tiez nevyriesi.
@ninkamamka
@barboratoth prosim vedeli by ste mi blizsie popisat, kde su tie kolajnicky namontovane, ako to vyzera? Vdaka 🙂
@kikidee pochopila som spravne, ze v podstate su dvierka prilis dlhe a dole sa suchaju o umyvacku? Cize teoreticky by pomohlo dat dvierka vyssie - teda by medzi umyvackou a pracovnou doskou bola medzera, ktoru by dvierka zakryvali? Alebo druha, este blbsia moznost, ze mat dvierka kratsie - cize by nelicovali s ostatnymi dvierkami v linke? Alebo ta tretia moznost (co si myslim, ze by boli na to presne tie listy) je, ze by bola umyvacka viac vzadu, dvierka by neboli priamo na nej, ale na nejakych konzolkach (tym pdom by bola medzera medzi meszi dvierkami umyvacky a drevenymi dvierkami a tym, ze by vznikla medzera, tak by sa uz ani dole nesuchali? Ale neviem, ci som to teda spravne pochopila 🤷♀️
@kikidee tak ja nie som odbornik na vstavane spotrebice, ale ked sa pozriem na tu fotku, chyba mi tam sokel, umyvacka je prilis nizko na podlahe, preto tam nie je dostatok miesta na otvorenie dvierok... my to aspon mame vyssie, sokel ma urcite aspon 10 cm, ci len fotka skresluje?