Baby keď vidíte na ulici dievča, ženu, poviete si niekedy boze tá je ale škaredá ? Že ma škaredé črte tváre? ( nemyslím niekoho komu chýbajú zuby, nestará sa o seba, chodí v špinavom) myslím proste babu čo sa normálne o seba stará ale proste ma napríklad väčší nos alebo skaredsiu pleť? Len ma to zaujíma…😬
nie
Nikdy mi nič takéto nenapadlo
@klarissa25 ...ako napr autorka?
Ja si na ľuďoch všímam to pekne,takže ja si skôr pomyslím...bože jaká je pekná,aké ma pekne vlasy,úsmev,..
Tvoj pohľad na iných ľudí viac prezradza o tebe ako o nich
nie :D skor si vsimam zvlastne zjavy na ulici (trend obliekania mladistvych) a premyslam, ci som tak stara alebo co to je za doba :D
@doriiis Ja som to nemyslela zle 🙁 Len ma zaujíma, či si ľudia všímajú len tie pekne veci na človeku ako ty, alebo si niekto dovolí na cudziu babu pozrieť a niečo iné mu napadne
Nie, prečo ťa to zaujíma?
nie vobec, ale potesim sa, ked vidim, ze nielen ja som vyliezla nenamalovana z domu :DDD A tiez, casto sa mi stava, ze ej ta ma krasne vlasy, a henta aky ma paradny kabat.. kde ho asi vzala :DDD
Popravde moc nie ale ked obcas uvidim.mlade dievca ktore ma extra nadvahu tak si len pomyslim ze aka skoda...inak neriesim co ako kto vyzera..toto je jedina vec ktora skor zamrzi ze mlady clovek sa dostane dl takehl stadia..a nemusi to byt zena ale kludne aj chalan
Ja som z maleho mesta zo stredneho slovenska a tu mam pocit, ze sa len čumí na človeka a ked som jeden cas chodila pravidelne do Ba, tam zrazu ani oko na mňa, uplne som sa tak super citila, ze nikoho nezaujimam 👌 takze neočumujem a tym padom nekomentujem lebo nič nevidim😊
Ja si všímam celého človeka, teda aj tvár, postavu, aj oblečenie. Nie vždy, samozrejme, niekedy idem chodníkom zamyslená a okolie nevnímam, ale s niekym, s kým sa rozprávam. Ale ak sedím na káve vonku, tak si okrem debaty so spolu sediacim/cimi všímam aj okolie, alebo ľudí pri vedľajšich stoloch. Myslím, že je to normálne, nato máme predsa oči.
NIE,neriešim vobec ako ludia vyzerajú,skor ma fascinuje chovanie...
@doriiis ja si vzhľad vobec nevšímam resp nikdy mi nenápadnú myšlienky ako autorke
Inak by ma zaujímalo autorka,podľa čoho urcujes kto je škaredý a kto nie.Predpokladam,že každý kto není ako ty je škaredý.Alebo kde začína hranica krásy a skaredosti?
Teraz som sa musela naozaj zamyslieť - a fakt sa nespomínam že by som niekoho označila ako vyslovene škaredého. Alebo ak mi to aj blesklo hlavou evidentne to nebolo natolko výrazné aby som si podobného človeka zapamatala.
@klarissa25 ...ani mne.Absolutne.
Ani neviem, ci sa mi uz stalo, ze som si pomyslela o cudzom okoloiducom, ze je skaredy/skareda.. Skor su vsetci ok, normal, prip sa mi zda niekto pekny/pekna a dalej neriesim a zabudnem.
Ja si ľudí neobzeram, ja prehliadnem aj tých čo poznám 🤔
Poznám zopár žien co to robia a niekedy sa im nepáčili veci, ktoré mne prisli fajn, ale vedeli aj pochváliť ak sa im niečo páčilo. A ja si tiež všimnem niečo zvláštne a niekedy sa mi to paci, alebo si poviem, že fu som rada za svoj nos, aspoň niečo 😂 aj keď ide do strany. A všímam si spalene, vlasy, najradšej by som ich strihala, dala na ne nejakú masku, opakovala to aj rok a potom by možno boli lepšie 😁 ale inak ma baví pozerať co majú ľudia na sebe, vrátila sa móda z roku 2000 a je to celkom sranda v tých uliciach
Ja si ľudí na ulici všímam, aj si z hodnotím paci/nepáči, ale celé trvá stotinu sekundy, kým mi nezmiznu za chrbtom. Už sa k nim nevraciam.
Aj keď ľudí vnímam, v tej chvíli nehodnotím, lebo sa to v tej rýchlosti a hustote oproti idúcich chodcov ani nedá.
Vyslovene sa na ľudí nepozerám a vôbec ma nezaujímajú. Keby aj neexistovali tak by sa mi lepšie žilo 😂 všade je príliš veľa ľudí a to ešte ani vianočný ošiaľ nezačal
Vsimnem si extrem - v obliekani, uprave, spravani, vahe, atd.
A potom ma zvyknu uputat vynimocne pekny ludia, ale aj to len v zmysle, ze ich zaregistrujem, nic viac. 🙂
Ja si vsimam, ze cim dalej, tym viac zien podlieha plastickej chirurgii, co je podla mna smutne. Mam pocit, ze zeny sa nejak zblaznili do napichanych pier a na vacsine to, bohuzial, vyzera strasne.
Chapem, ak ma niekto uzke pery a trpi nejakym komplexom, tak si ich jemne dofukne. Jemne. Ale mam pocit, ze vela zien asi nedokaze triezvo odhadnut, kolko je ok a kolko je uz cez ciaru. Ale ak su s tym ok...
Uff, po prečítaní názvu diskusie som chcela automaticky napísať "áno", ale po tom co si rozpísala co pod tým myslíš 😧 nie. Nie, nehodnotím ani sa nepozastavujem nad vzhľadom iných typu váha, proporcie, pleť atď.
Čo si však často všímam a obzerám je ako iný kombinujú oblečenie, čo sa mi na nich páči, ako by som mohla podobne skombinovať co mam v šatníku ja 😬🤷🏽♀️
Ja sa väčšinou presúvame pešo a MHD a v rámci nudy si niekedy ľudí obzerám. Čo majú oblečené, aké majú vlasy. V mysli aj zhodnotim, či sa mi to páči. Pomyslím si, že tá je dobre zladená alebo čo je to dnes za módu. Tiež má často prekvapí akú nadváhu majú niektorí mladí, príde mi to za nich ľúto. Krása je subjektívna a čo sa niekomu môže zdať škaredé, sa druhému môže páčiť.
Skôr sa zamyslím, že toto by mi nenapadlo takto spolu zladiť - a je to super, alebo naopak sa mi to nepáči. Potom v duchu zhodnotím, že dnes sa fakt už nosí všetko so všetkým. Ale aby som si pomyslela, že aká škaredá/škaredý, to nie.
Osobne si skôr tu poviem častokrát "bože ta je ale hlúpa"