Všetko moc prežívam

8. sep 2022

Ahojte,je tu niekto ako ja že moc prežívate všetko?Som dosť citlivá,prežívam že moje dieťa chodí do škôlky,že už nie sme spolu doma len my dvaja.Ze som doma sama,porobim si čo treba,aj si poplacem že je tu ticho.Chodim po dome a hľadám čo robiť,nemám rada samotu.

babovka2321
8. sep 2022

Treba ist do prace a nebudes sama 🙂 anebudes mat cas na to mysliet.

solange7
8. sep 2022

Mas manzela?

autor
8. sep 2022

@babovka2321 Aj to bude do práce pôjdem keď sa mi dieťa adaptuje v škôlke a bude chodiť na celý deň.
@solange7 Mám manzela

babovka2321
8. sep 2022

No tak tu chvilku vydrzis.. precitaj si knihu zatial 🙂 alebo sa zmestnaj dalsim dietatom :D

oli18
8. sep 2022

Upratuj skrine, linku, pivnicu.... Zena ma vzdy co robit.

autor
8. sep 2022

@oli18 To robím všetko kolom dokola mám upratané.
@babovka2321 Už ďalšie dieťa nebude

0silvia0
8. sep 2022

Ved vyuzi svoj volny cas kym pojdes do prace. Miesto plakania a chodenia zufalo po dome si mozes urobit nejaky kurz, chodievaj pravidelne cvicit, alebo mozes vyskusat nejaku dobrovolnicku pracu. Ved bud uzitocna a energiu mozes venovat tam, kde bude vyuzita. Zbytocne sa zo vsetkeho rozcitlivievat, cas nezastavis, deti rastu, dieta ti pojde aj do skoly. Skus si myslienky zracionalizovat a bud rada, ze neriesis ziadne tazke zivotne situacie.

solange7
8. sep 2022

Treba si uvedomit ze sa netoci vsetko okolo tvojho dietata. Zijete aj vy dvaja s manzelom. Co budes robit ked ti vyrastie? Mala by si ist do prace a zamestnat hlavu realnym zivotom. Lebo toto co robis je zacinajuci rozvrat. Musis sa trochu pozbierat a spamatat.

autor
8. sep 2022

@solange7 Áno žijeme s manželom,no prvoradé je dieťa , všetko sa točí okolo neho,potom je ostatné.

solange7
8. sep 2022

A to je chyba. To nieje zdrave.

juliasb
8. sep 2022

@solange7 presne. Toto robia mamy pretože si myslia ze je to správne. A už xy psychológov a studii potvrdilo ze to tak nie je ale.....

babydesire
8. sep 2022

Aj ja som chorobna citlivka - odjakziva..a dost mi to komplikuje zivot...co stym , neporadim ☹

panb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
9. sep 2022

@autor sustred sa na seba a manzela, vy ste prvoradi, nie dieta, ktore ti raz odide za svojimi snami a ty potom budes nariekat, ze si mu obetovala zivot.

balaskovae
9. sep 2022

tiez niektore veci prilis prezivam, velmi riesim, beriem si k srdcu a potom si uvedomim, ze nikomu to nerobi zle, len mne a sama na to doplacam :/

autor
9. sep 2022

@mandzula Ale to je poslanie ženy mať deti a vychovávať starať sa o nich

mandzula
9. sep 2022

@autor aby si mohla toto poslanie plnit plnohodnotne, musis byt stastna ty, musia byt naplnene tvoje potreby, k comu patri aj stastne manzelstvo, inak ma dieta vystresovanu matku a vyrasta v stresujucom prostredi. Ale pochopenie tychto veci je na tebe. Ja som ich pochopila uz davno.

svokrinjazykmonika
9. sep 2022

Veď to tak neprežívaj... 🤷

derdia
9. sep 2022

To tak ty beries.tvoje dieta nie je tvoj majetok.jw to novy clovek, kotreho ucis zit...

adrianap83
9. sep 2022

Tak myslí na to, ako mu je dobré v tej škôlke, čo nového sa naučí. Sú veci, ktoré proste s kolektívom musí prežiť. Skús to brať z tej opačnej pozitívnej strany. Riadne ho vyspovedať, každý deň, keď sa vráti.Na vikend nejaký príjemný program, podľa preferencií skolkara 🥰 a neboj nie si jediná, čo tu škôlku prežíva, ja tiež budem, už teraz viem 🙈 len ozaj skús trosilinku aj na seba myslieť. Jemu je tam fajne, tak aj T si niečo dopraj.