Jedna ide na potrat do Amsterdamu, druhá porodí dieťa a nemôže si ho dovoliť, ďalšia sa rozide s debilom a hneď potrat. Bez chlapa ste stratené....a viete čo ?budete stratene v živote stále. Aj ženy z osád majú viac rozumu a deti su pre nich Boží dar.
Nechcem byt sprosta, ale v 7. rocniku prirodopis nie je. Je to biologia.
No hej... Ale potom si zase človek pomyslí "nieje lepšie keď sa takíto jedinci nerozmnozia"? 😬
Co ma prirodopis spolocne so schopnostami zien zabezpecit sa?
Áno,lebo mať 10 deti a celý život byť odkázaný na soc.davky je znakom veľkého množstva rozumu.👍Horší príklad si autorka už nevedela uviesť?
@doriiis niekto to nazve božím darom , niekto to nazve zárobkovou činnosťou ✌️😉
Milión nepodstatných tém o duchoch na teste o nezmyselných vzťahoch potratoch ale môj príspevok o knižke ktorú hľadám už rok zmažú! :D tiež mam na to nervy
@freedoom23 akú knihu hľadáš?
@lenkasarka ....však jasné.Autorka uvádza rómky ako príklad materstva? Wtf? Nie som rasista,ale uvádzať ženy,ktoré rodia ako mačky a nedokážu sa poriadne postarať ani o jedno dieťa je naozaj cez ciaru
@mircalla No dobre za mojich čias to bol prirodopis.
@mircalla my sme veru mali prírodopis. Biológia bola až na gympli.
Práve v učebniciach by sa ťažko hľadala definícia dieťaťa ako Božieho daru.
Ľudia čo je vo vás zloby ,arogancie a agresivity🙄🙄celkovo v diskusiách aj na ploche.. vyčítate si tu smietky v očiach a vám tam brvná trčia...
@michellemary Syn je siedmak a ma biologiu.
Nic to nemeni na veci, ze nejako nechapem tento vylev v uvodnom prispevku (samozrejme ako vzdy pekne anonymne a alibisticky)
@mircalla veď v poriadku, teraz to tak môže byť, ale autorka má inú skúsenosť, nebolo ju treba kvôli tomuto zhadzovať.
@michellemary Myslela som, ze prave alibisticke zhadzovanie bolo zamerom zalozenia diskusie, ci nie?
Nechytajte ma za slovo. Nejde o to že žijú z dávok ale pre nich je rodina a dieťa to najdôležitejšie v živote. A ak su tam deti šťastne, zdravé a spokojné majú všetko čo potrebuju. Ide o to že dnešné baby nevedia šetriť o nič svoje sa nestaraju, neštuduju a jediné čo ich zaujima je mat chlapa.
Pod ruskom anonymity si si kopla do cudzich zien, o ktorych nic nevies. Dufam, ze si osamela matka s aspon troma detmi, ked sa tak frndis.
Kedze mas zjavne nacitanych dost diskusii, mas prehlad a si tu zrejme znama, skus mat gule sa pod toto podpisat a nepis anonymne. To uz nie, vsak?
A co teraz akoze? Staraj sa o seba.
Len toľko že im nesahaju ani po členky.
@mircalla Čítam väčšinou len nadpisy 😁
Autorka sa uvedom trocha. Niečo v hlave nemáš v poriadku ak dávaš za príklad ženy z osád...
Ale nie… takze deti tam majú čo potrebuju, sú tam šťastne a zdravé. Len tak z pasie chodia vyberať kontajner , lebo nuda. Bosé chodia , lebo im je teplo. Špinavé , lebo treba šetriť vodou. Toulen si dajú lebo veď čo budú trocharit…
Autorka ty máš IQ podľa mňa na hranici debility.Skoda času a nervov sa s tebou baviť.
Pani Zaborska,ste to Vy? 😄😇🙏
@autor Ked uz ide o tie osady, tak deti nemaju co jest, nemaju oblecenie, nechodia do skoly, su spinave, nezvdelane a rodicia absolutne vacsinou netusia, kde su nakolko su prave zaneprazdneni tym ze piju, fajcia, fetuju, kradnu alebo zabijaju susedovi psa.
Mozno by si si mala urobit malu exkurziu po Spisskych dedinach. Sla som nedavno okolo.
Amen