Ahojte baby viete no trápi ma moja váha...
Meriam 160 cm a vážim 43,8 kg..
Niektorý mi hovoria ze som chuda aj keď sa pozriem do zrkadla myslím si ze som akurát ale chcem pribrať aby mi to nikto nehovoril.. Mam to v rodine moja sestra bola ešte chudsia a teraz ma normálnu postavu ale ja mam strašne tenké ruky a nohy do polky litiek... Možno časom priberiem ale vadí mi to strašne a chcem s týtyou niečo spraviť. Jem veľa.
mala som to podobne, 167 a 49 kg, tiez mi všetci hovorili ze som chuda, popri tom som jedla vela aj často a vsetko co som chcela ale to mi samozrejme nikto neveril 🙄
@wawinkaa ahoj podľa bmi máš podvahu ale len miernu....ja osobne som s tým mala tiež problém ale bola som väčší extrém ako ty pri výške 172 CM som vazila len 48kg....keď máš raz rýchli metabolizmus nič s tým nenarobis 😊 keď si inak ok jedavas normálne nejako by som si s tým ťažkú hlavu nerobila 😉
Ja mám 160 cm a +- 45 kg, nepripadám si chudá. Som stihla 😊 záleží, ako sa cítiš, hlavne nech si zdravá
V dobrom ti závidím a ak si zdravá, nerieš klebety - závisť robí divy 🤗
Nie si az taka chuda, som na tom podobne, citim aa tak akurat.
Hovoria ti to asi vacsinou ludia, ktori by radi schudli ze? 🙂 urcite to nie je ziaden extrem. Ja som mala pri 157cm dlhodobo 45-47 kg a citila som sa super ... obcas niekto nieco povedal na moju adresu ale absolutne ma to netrapilo. Potom som kvoli liekom pribrala na 51kg, no uz som tak spokojna teda nebola. Hlavne je aby si sa ty citila dobre. Ostatnych neries a urcite kvoli nim nepriberaj. Urcite je 100x lepsie byt o trosku chudsia ako potom riesit nadvahu ;)
Baby pozor,Nie je 43 kg ako 43kg,veľa robí kostra,tvarovanie samotnej kostry aké krivky máš,čiže pri dobrej stavbe vyzerá baba so 43 super,ale útla stavba tela pri nízkej vahe nevyzerá dobre.Co treba robiť? Dvíhať váhy a papať ešte viac.
@wawinkaa ak mas do tridsat rokov, tak si to uzi. medzi 30-40tkou sa to u niektorych zien zvykne zacat zvrhavat a zacnes priberat. neboj sa. 🙂
@baboobchod presne takto mám aj ja 160cm a váha? Mne to skáče halabala včera som mala 45kg a dnes mám 46,5kg.
@wawinkaa mne to v urcitom obdobi tiez vadilo, vazila som 48 kg a meriam cca 165 cm. Pribrala som na 53 kg cvicenim v posilovni. Teraz mam 57 kg, a stale pocuvam hlavne od objemnejsich ludi aka som chuda. Ja sa citim dobre a kvoli nikomu urcite priberat nebudem, takze nech si kazdy hovori co chce...
@zuzkaz91 Ja som tiez utlej kostry a ked priberiem, vyzeram zadkata, bruchata a stehnata, lebo priberam na tychto miestach. Praveze utle postavy musia priberat jemne a primerane, lebo utla postava s nadvahou posobi velmi disproporcne.
@wawinkaa dolezite je to, ako sa ty citis. ako je pravda, ze na tvoju vysku je to malo kilov ale ked to mate v rodine, tak to je proste geneticke a ty s tym nic nespravis. skus trochu viac papat a mozno priberies alebo zacni cvicit, to mozno este lepsie zaberie, lebo aspon budes mat aj svaly.
Ahoj, presne viem o čom píšeš 😊 aj mne to veľa ľudí vraví že aká som chudá.mam 31 rokov 168cm a 52kg. Tiež môžem zjesť hocičo a nepriberiem,proste rýchle spaľovanie. Pribrala som 22kg jedine v tehotenstve,ale váha šla potom opäť na 52kg. Ak si zdravá a cítiš sa fajn,tak potom nerieš ľudí. Radšej byť chudšia ako tučná a držať nezdravé diéty 😉
Ja som sa dlhe roky snazila pribrat, no nie som typ co toho zje vela. Viem ake to je ked ti to ini hovoria. Uz mi je to jedno. Nastastie som co to pribrala, uz nie som taka vychudnuta ako kedysi. Ber to z toho lepsieho uhla, mozes jest co len chces, nie si obmedzena dietami a som si ista, ze s pribudajucimi rokmi sa to upravi.
@wawinkaa Ja som do 34 rokov mala 42 kg pri 160,5 cm. Pribrat ani za nic. Rodit som isla ako 66 kilova a teraz takmer 4 roky po mam 54 kg, rici, cici, ale aj brucho bohuzial. Maly bol takmer stvorkilovy, riadne mi ho roztisol. Mam zvyseny cholesterol, ako chuda som mala vzdy bajecne vysledky. Jest mi od tehotenstva velmi chuti. Kasli na vsetko, uzivaj si. Ja som sa cely zivot trapila, ze som chuda a zbytocne som tym marnila cas. Chuda, ale zdrava.
pokial clovek vela je a nepriberie, treba riesit gastro a zaludok. to nie je ze rychly metabolizmus, to je, ze creva a zaludok si nevedia zobrat ziviny z jedla. takisto sa moze jednat o nejaku intoleranciu. pokial Ti to skutocne vadi, tak ries cez vyzivoveho poradcu ci dietologa
@wawinkaa ja mam 169 cm, 62 kg a aj tak sa nájdu ľudia, ktori mi povedia, že som chuda, sucha a tak podobne. Vobec sa tým netrap, iným nikdy celkom nevyhovies. Pre moju svokru by si bola ešte tučná 😉. Takze kľud, iba ty sama musíš byť so sebou spokojna, čo tam po druhých. Tí nech si riešia svoju vlastnú vahu
Kazdy chce to co nema. Ja mam 167cm a 62kg 😂 tak rada by som chcela riesit priberanie. Viem ze prilis chuda tiez nie je dobre samozrejme a su zeny co tym trosku trpia. Podla mna si uplne v norme takze by si som si poznamky okolia nevsimala. A nezabudaj...ze ludom.je*e..stale si najdu nieco co sa im nepaci 🙄
Píšeš o mne? :D ja celé roky 156cm a 38kg. Najhoršie že tiež chudé ruky a lýtka, to tak umocní dojem štíhlosti, hoci zadok a boky mám dokonca vacsie. Kto ma spoznal, hneď mu bolo jasné, že som úplne normálna zdravá osoba len s mega rýchlym metabolizmom. Mne jesť veľa nepomohlo a cvičením to išlo extrémne pomaly, možno tak pol kila na svaloch za roky. Ale po prvom tehotenstve na mne zostalo nejakých 5kg a už ani svokra konečne nefrfle, že som chudá 🙂 určite to nie je príjemné, keď je niekto taký netolerantny a rieši stále tvoju nízku váhu, veď keby máš 120kg, odvážili by sa dačo povedať? Prečo nám chudým nemajú problém splechnuť to do tváre? Ja by som sa ohradila, že mi to nie je príjemné, že či by boli spokojnejší, keby nám nadváhu? Veď ak si zdrava, to je najpodstatnejsie, vtedy väčšinou aj svokra stichla 🙂
@wawinkaa mne tiez hovoria ze som strasne chuda. Odkedy som dospela mala som vahu 55kg a vysku 165cm. Vtedy som podla ostatnych mala postavu ok. Po dvoch detoch sa mi podarilo schudnut na 52kg a ja sa citim skvele aj so svojou postavou neskutocne spokojna. Takze ak sa ty pavic sama sebe a si sebou spokojna a samozrejme sa normalne stravujes tak to neries vobec.
@wawinkaa no..si .. ja mam 155cm a plus minus 41- 43 ako kedy a aj o mne hovoria, ze som chuda..