Žienky jedna taká úsmevná príhoda z noci, ak máte podobnú rada si prečítam🙂
Malá je veľmi naviazaná na mňa, čo je to horšie ma veľmi, veľmi zlý spánok.
Za noc X krát hore.
Dnes v noci môjho partnera veľkoryso napadlo že mi pomôže a tak povedal že dnes sa postará on. A tak som teda išla urobiť mlieko, prídem a pýtam sa či už ju prebalil, že nie, že ja to viem rýchlejšie 🙈 no dobre, tak som ju prebalila a hor sa na kŕmenie.
Malá sa mu vrtela a videla som na nej ako na mňa pozerá štýlom "čo tam lezis? Pod ma nakŕmiť ". Samozrejme ani necucla od neho, tak som ju nakrmila q on mi znova veľkoryso vraví že jej aspoň bude podávať cumlík kým nezaspi. Tak som ju uložila do postieľky a už iba počujem chrrr... Malá sa bohovsky začala rehotat, chlap chrapal a ja som 2h uspavala 🙈🤷♀️ tož pomoc ako lusk 🙈😅
Aj vaše polovičky sú také nápomocné? 😅
Pekný piatok žienky ❤
Ufffff :D docela mi ta je luto dievca.... ja nechapem ako zeny mozu mat takychto neschopnych chlapov pri sebe :D na to si seba asi moc vazim, aby som s takym bola... 😅
moj ma vedel zastupit uz druhy den od prichodu z nemocnice (viac bola na UM ako som kojila)... vsetko chcel vediet, lebo chapal, ze mat dieta neznamena, ze zena ma robit vsetko, na to su obaja rodicia 🙂 ...
Moj nevstaval vôbec k deťom, on spal aj keď som mala pri nom zapnutý vysavac a odsavala sople vrestajucemu dieťaťu 😅
@cyberk za to že zaspal neznamená že je neschopný ...ako sorry ale v prvom rade je matka na md takže sa má starať ona a nie muz čo chodí do práce ....Milujem takéto neschopné ženy ktoré potrebujú muža mať vrazene všade a bez muža sú ako stratené mačiatka 🙈...mám dve deti a k obom som stavala ja ...či kŕmila ,prebalovala a nie môj muž nieje neschopný ale ja som sebestačná 👍
Ale, on ma pocit , ze to zvladol uplne na 1* vsak? Ze sa celu noc staral.? Mam doma nieco podobne. Maly je hore za noc aj 15 × ale ked sa niekomu postazujem- ze by mohol aj lepsie spavat , tak kuka ako vyorana mys- ved spi celu noc( akoze syn) . On ho vobec nepocuje- jeho nic nezobudi. Stastny to chlap😂
@miselar keď začneš popri tých dvoch deťoch pracovať tak sa bude starať kto? Či už nik keď budete obaja pracovať?
@liloastitch keď začne pracovať, tak deti to automaticky vycitia a prespia noc, predsa!
Hlavne kľud ženy, ja som to vôbec nemyslela zle na margo partnera, prišla mi tá príhoda usmevná a chcela som rozosmiať niekoho kto dnes zrovna nemusí mať dobrý deň, kto dnes ešte nemal príležitosť sa nad niečím pousmiať. Z toho celého sa mi aj tak najviac páčila mala ktorá sa začala smiať na chrápaní 😁
My sme pri prvej dcere vstavali prve 3 mesiace obaja. Muz bol doma, tak pomahal, kedze sme sa trapili s kojenim. Ked sme presli na um, kym on zarobil mlieko, ja som prebalila, alebo naopak. Ked mala dcera 3 mesiace, siel do prace. To som ho nechala vyspat. Ale ked mala 4, nastupila som aj ja. Zo zaciatku som bola hrdinka, rychlo som vsak pochopila, ze sa musime striedat. Tak jednu noc on, jednu ja.
Teraz pri synovi mozem len snivat. On v noci nechce nikoho, len mna. Ked s nim aj ide spat muz, akonahle sa preberie a zisti, ze to nie som ja, spusti huronsky rev a mozem 2 hodiny uspavat. Mozno 5 krat pri nom vypil mlieko a zaspal.
Ale zas manzel to vynahradza cez den. Ked je doma, posle ma, nech idem dospat noc, ide s deckami von,..
@miselar to že chlap vstane a ide spraviť mlieko ako neubudne z neho aj ked chodi do prace nehnevaj sa ako moj to robil sam od seba a nemal s tym najmensi problem. To ze partner chce pomoct neznamena ze zena je sebestačna. A dieta je aj jeho ved ja ked som doma tiež si nesedim na riti a dieta je na verim boha ani si nespim. Moja praca je doma a on chodi do prace o dieta ked je doma sa starame spolu. Toto su toe zeny ze boze aby muz nahodou prstom nepohol potom to tak vyzera a to iste vychovaju.
Aj snaha sa cení :D Ale každopádne, k veci. Áno, zažila som to aj ja, takže ma to až tak neprekvapuje :D Chlapi sú chlapi, každý jeden je rovnaký v tomto. Mne ten môj v noci tiež chcel náramne pomáhať, ale sama som mu povedala, nech radšej nechá tak. :D
Ako vzdy. Mila prihoda sa zvrtne na predbiehanie ktorej chlap viac pomaha 😄
@miselar mna zarazilo, ze ani neprebalil :D akoze musela by som mat velmi nizke IQ aby som s takym chlapom, co caka ze vse zena spravi, bola 🙂
ps. cez pracovny tyzden je jasne, ze zena vstava, ale cez vikendy, ked ma manzel volno, no ak si aj vtedy vstavala, tak mi je luto aj teba :D ale vsak na MK je kopu handier tak ma to neprekvapuje
s tym uspavanim to mam podobne, on v momente spi a dieta zlezie z postele a pride za mnou. cele roky to nechapem, ako moze niekto hned zaspat, ako sa dostane do leziacej polohy v akukolvek dennu dobu.
ale s plienkami ho nenechaj odradit, nech len pekne prebaluje, nie je nic lepsie ako ked pride manzel z prace a ide sam od seba prebalit prave pokakane dieta. aj v noci ked treba spravit mlieko niekedy idem ja, niekedy ide on.
my sme si uz nasli po tych rokoch urcitu rovnovahu co sa tyka starostlivosti o deti a poriadok v domacnosti. pomoze s detmi, okupe ich, ked mne sa nechce a ja zase viem, ze nemozem ocakavat, ze by niekedy umyl riad.
@miselar ja som sebestacna tiez to ale automaticky neznamena, ze moj manzel nie je rodic 🙂 takze ano od prveho dna, co sme prisli domov manzel tiez prebaloval, kupal, ...okrem kojenia a teraz ma maly 1.5 roka a nemam problem s tym, ze musim z kavy, s kamoskami, ktoru si teda rozhodne zasluzim utekat domov, lebo muz nevie maleho prebalit, okupat alebo ulozit spat, kazdopadne kazdy si to zariadi ako vie/chce/potrebuje, moj manzel napr. bezne spal s malym v noci, ked som padala od unavy a nosil mi ho iba nakojit a stale to tak robime, ked sa chcem vyspat, lebo mame nespaca s vrtulou v zadku a dovolim si tvrdit, ze aktualne je to narocnejsie ako pracovny den mojho manzela 🙂
Mne to pride ako milý usmevny zážitky, taky tipicky "zapisnikovy". Snahu sa ceni a nabudúce snad bude z toho viac 🙂
som asi jedna, ktorej to teda ale vobec nepride usmevne :/
@beata_k tak za normalnych okolnosti by som sa ani nezapojila ale ked sa vzdy najde niekto, kto sa tvari ake sme neschopne a nesebestacne, ked si dovolujeme zapajat partnera/rodica do starostlivosti o dieta 🤷♀️ a potom je tu kazda tretia tema, ze manzel sa nestara a nepomaha a zena pada od unavy, stresu, nervov a dalsia tema navrieskala som na deti
@miselar manzel, muz, otec nema zene pomahat. On sa ma ZAPAJAT do chodu domacnosti, starostlivosti o deti a aj do vychovy deti. Tie deti su spolocne, domacnost je spolocna. Tak ako spolocne zdielame vsetky radosti, tak zdielame aj starosti. Aspon tak je to u nas, "nesamostanych a gramblavych" zien.
A ano, som dostatocne sebestacna, dala by som vsetko aj bez toho co ty nazyvas pomoc od muza, otca, ale potom na co som v domacnosti s muzom? Na co mi je taky chlap, otec, ked vsetko necha na mna?
Ja som kojila, takze v noci mi s krmenim nemal ako pomoct, ale bavila som sa ked sme sa s niekym stretli, hned debata ze ako nam dieta spi a moj chlap na to ze krasne, prespi celu noc 😀 a ja len tak mimochodom ze dnes v noci sa zobudila na kojenie 12 x. Ale zase ked boli pri prostrednej noci ze vrestala od polnoci do piatej, tak ju nosil na rukach aj niekolko hodin a snazil sa ju utisit.
autorka: ja si spominam, ked moj maly brat mal asi 2-3 roky a mamin muz ho siel uspat, sli teda spat a o 10 minut prisiel maly s mojkacikom a paplonom, ze tato pi a robi chr chr 😂😂 ono toto ma aj moj manzel, tuto vzacnu schopnost okamzite zaspat
Autorka: Ano, aj u nas to obcas tak bolo, ale ako sa hovori Trening robi majstra, po case aj taketo cinnosti zvladal sam a casom uz nepotreboval ani pomoc, ani dozor. Takze vsetko je v najlepsom poriadku, tes sa, ze otcom tvojho dietata je spravny chlap. Dobre si si vybrala.
Ženy kľud 🙈 ja som nikde nenapísala ze mam doma gramblaveho tuleňa ktorý krížom slamku nepreloží.
Môj partner vie malú prebalit aj zasratú po lopatky, hrať sa s ňou, zobrať si ju len tak a ísť kocikovat. So starším si robí domáce úlohy keď ja práve krmim/kúpem, varím.
Obstará mi nákupy a ako bonus mi urobil novu kuchyňu, kupelku a práve dokončuje obývačku (všetko v čase odkedy sa narodila naša mladšia, má len 6 mesiacov).
Takže ešte raz, písala som usmevnu príhodu odhodlaneho chlapa ktorý chcel svojej unavenej polovičke dopriať spánok, napriek tomu že o 7:00 mal byť v práci. Nevyšlo, bolo to milé od neho a mala sa dobre pobavila na chrápaní🙂 určite svojho chlapa považujem za šikovného, dobrého otca a to že zaspí aj keby traktory padali... 🤷♀️
Ja by som Vám všetkým priala riešiť len toto, brat to ako usmevnu príhodu a nikdy nemať väčšie starosti 😊
No vidis autorka, trebalo ti toho? Vtipna prihoda sa skoncila tym, ze obranujes vlastneho muza 😃 Tu skoda diskusiu zakladat.
Vy ju tu úplne idete ukameňovať a pritom to je milé 😃❤️ však sa snažil a nevyšlo mu tu, usmejeme sa a ideme ďalej a nie tu nadávať akého má doma neschopáka..
ale tak zase musis uznat, ze mal aspon nejaku snahu 😀