Vred z vonkajšej strany pyskov

fluffy40
16. feb 2018

Ahojte dnes rano pri sprchovani som si nasla z vonkajsej strany pyskov hrcku malu pri dotyku to skor stipe ako boli je vodnata fialovo cierna fakt neviem co to moze byt na prehliadku som objednana o 10 dni nemate s tym skusenosti alebo netusite co to moze byt pretoze mam celkom strach :( ? Dakujem

mishicca
16. feb 2018

Tiez som to mala...aj 2x v zivote uz...normalne som len hnis vytlacila z toho a bolo OK... mozno od holenia.

alilka
16. feb 2018

@fluffy40 ja som mala nedávno medzi posvou a stehnom..veľké boľavé ..hnis vôbec nechcel vyst tak som si na to dávala "čiernu masť" a to mi pomohlo..bolo to od holenia,keď chlpok začne rásť do vnútra .

cicimotinka
16. feb 2018

mne sa to robí často... dr. mi povedala, že je to z prechladnutej krvi, že nemám sedávať na studenom... hlavne v zime sa mi to robí, keď si sadnem v MHD, v buse a podobne... v lete s tým nemám problém... treba to nechať vyzrieť, potom vytlačiť hnis a krv a dezinfikovať... ja to po vyhnisaní natieram tým Hermal lotio

helenanovakova
16. feb 2018

Mávam to často. Pomáha Ichtoxil, len pozor, farbí na čierno. Ale stiahne to za pár dní.

hettinka
16. feb 2018

@fluffy40 zarastený chlpok?

agikaku
16. feb 2018

ˇAno, zarastený chĺpok. Po dozretí vytlačiť, je to normálne po holení.

veriiik106
16. feb 2018

No ja ich mávam dosť často (teraz keď som tehu tak a nie nie ) a robilo sa mi to vždy pred MS a keď som vytlačila spustili sa mi krámy

monika12486
16. feb 2018

mne sa teraz začali tiež robiť, ale su pod kožou a nejdu von vytlačiť ani po ichtoxile, jedna mi iba raz nahnisala a vysiel mi z nej stafyloko aureus :( a odvtedy mi ostali hrče po vyrázkach, ktoré svrbia.

fluffy40
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fluffy40
autor
17. feb 2018

Dala som si na to mas prasklo to samo a vytiekla z toho hnusna tmava krv s hnisom len najhorsie na tom je ze mi tam ostala ako keby tak jama otvorena rana

nika_17
17. feb 2018

Je to nieco taketo? Ja to mam niekolko rokov na nohe a nikdy som nevedela co s tym...

veriiik106
17. feb 2018

@fluffy40 ja mám cely spodok tak jamkovy a jazvovy gyn na to nič nepovedal a určite to videl

lilke
17. feb 2018

@fluffy40 ranu treba castejsie dezinfikovat, pokial sa nezaceli. propolis poriadne stipe, ale rany sa po nom omnoho rychlejsie hoja, nuz, prirodne antibiotikum.

cacianka
17. feb 2018

@nika_17 to nemas vred ohambia ale znamienko ak sa ti meni ojamzite chod ku koznej aby sa ti to nezvrhlo.nepoznam kozne ale robim na onkologii(inu pracu) a viem co dokaze neriesene znamienko

cicimotinka
17. feb 2018

@fluffy40 ostane Ti jazva... ja mám vždy takú tmavú jazvu, potom v lete, keď sa opálim, trošku to menej vidieť... ale presne toto - hni a tmavá krv je to, čo mi vravela, že je to z prechladnutia

mravvcek
17. feb 2018

@fluffy40 aku mast si dala?

anita6666
17. feb 2018

Môže to byť aj karcinóm

fluffy40
autor
17. feb 2018

@mravvcek gafrova mast 🙂

puskaruka
17. feb 2018

Máte dobré výsledky zo steru z krčka? Alebo nie je to oslabená imunita?

fluffy40
autor
17. feb 2018

@puskaruka robili mi dvoje stery jeden podrobny za ktory som musela priplacat a dalsi ten klasicky vtedy mi zistil zapal aj som mala antb a aj som bola aj na kontrole a zapal uz vraj nemam no mozno to bol aj nasledok toho zapalu...kto vie

ebi88
17. feb 2018

@alilka co je cierna mast prosim ta? Mam rovnaky problem

ebi88
17. feb 2018

@nika_17 ej ty sak to je znamienko, mam takych desiatky po sebe

puskaruka
17. feb 2018

@fluffy40 lebo ja som také mala keď som mala slabšiu imunitu, po liečbe antibiotikami

alilka
17. feb 2018

@ebi88 to je tá ichtoxyl masť..normálne si opýtaj hoc ciernu masť oni budú vedieť o čom hovorís..

nika_17
17. feb 2018

@ebi88 nie je to znamienko,len fotka to skresluje.Je to take tvrde na dotyk,taka gulicka pod kozou..

monika12486
18. feb 2018

Baby a po týchto vyrážkach vám neostali také podkožne hrče, akoby zatvrdnutý hnis? Mne áno a navyše aj svrbia, nemáte náhodou niekto s týmto skúsenosť?

betka1209
11. okt 2020

@nika_17 toto mam aj ja a uz druhu na nohe moja dr povedala aj nazov ale nepamatam si ho... Mam to sledovat

juliahagarova
12. apr 2021

mne sa tiež taká spravila neviem koľko ju už mám ale prišla som na nu dnes a čo som čítala na internete môže to byt aj ten genitálny herpes :((( a dosť sa bojím že čo to je a že ak to nechám len tak v domácej liečbe čo sa stane či mám ist ku doktorovi radšej .. takúto vyrážku na vonkajších pyskoch alebo okoli genitálii nemám prvý krát a predtým mi to zachvíľku zmizlo ...nestriedam sex. partnerov čiže neviem kde sa to mohlo vo mne vynoriť ak to teda je ten herpes a momentálne čo mám terqz partnera tak on nestriedal partnerky tiež a keďže som to mala ešte dávnejšie pred ním tak neviem fakt čo to je a odkiaľ ... ak by ste mi nejako vedeli poradiť tak ďakujem za všetko