Vráti sa ešte kocúrik?

barbora546
1. apr 2021

Dobrý deň, idem si sem pre menšiu radu, už je to štvrtý deň čo sa u nás neukázal náš 3 ročný kocúr, je kastrovaný už asi rok, a inak sa len vyvaľuje na balkóne a nič nerobí, no teraz len tak zmizol 😥. Zaujíma ma či je tam ešte nejaká šanca že sa vráti, už som zúfalá (PS na dedine máme taktiež všelijakých neprajníkov ktorí mačky dokonca aj "likvidujú" no dúfam že sa nič také nestalo. 😥

erickatt
1. apr 2021

@barbora546 kocur ak je na záletoch aj týždeň moze byt prec

luba41
1. apr 2021

a hladali ste ho? treba intenzivne hladat, nečakat.. skontrolovat okolo ciest, kríky..opytat sa susedov hore dole po ulici- nech skontrolujú pivnice, garaže a pod..príp aj letaky do stránok..hladat večer a nadránom..
@barbora546

barbora546
autor
1. apr 2021

@luba41 áno hľadáme ho a voláme naňho v kuse, najmä večer a ráno ako ste písali, dala som to už aj na sociálne siete no stále nič..

katkamatka7
1. apr 2021

@barbora546 Má šancu sa vrátiť. Aj napriek kastrácii ho mohli zavolať jeho pudy, je jar. Môže ho niekto prichýliť, dať mu najesť. ( Nám sa vrátila mačka na dedine po pol roku). Ak si dáte inzerát, že s vám stratil, niekto sa aspoň ozve, že ho videl.

luba41
1. apr 2021

@barbora546 a u susedov ? letáky do schránok sú lepšia vec

simca06022011
1. apr 2021

@barbora546 treba hladat po susedoch a v okoli, je mozne ze si ho niekto k sebe zobral, teraz je vela takychto aktivnych ludi co zviera odnesie aj od jeho domu (nam nalozili pri NAŠEJ brane psa takyto aktivisti a odviezli 10km do najblizsieho mesta a volali, ze ho nasli ked boli so psom... nastastie ja ho mam oznaceneho riadne aj kontaktmi a adresou, :D) , ak sa mu nieco nestalo... volat mozete na neho, ved keby bol v okoli tak by prisiel. Znamej sa stratil kocur takto a on sa zasil na ulici do dielne jednemu susedovi a ani o tom nevedeli, nasiel sa o par dni...

missviolet
1. apr 2021

Pomohlo by vylozit pred dom jeho zachodik, nasiel by si cestu spat podla pachu...

jaja20
1. apr 2021

@erickatt Kastrovany kocúr nechodí na zálety 🙂

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nice202
1. apr 2021

@jaja20 ale chodí, pud to nepotlačí, len nemôže robiť mačiatka. Aj náš tak chodí. Len nemá čím mačku vieš čo.

katkamatka7
1. apr 2021

@jaja20 Tiež som si to myslela, kým som nevidela 😀

crazy_lazy
1. apr 2021

Nám sa teraz tak isto behom mesiaca stratili dve mačky. Obe boli kastrované, čiže volanie hormónov to nemohlo byť. Upodozrievame niekoho zo susedov, že odchytáva mačky. Dala som inzerát s fotkami na internet, pýtali sme sa susedov, no nikto nič.

jana_eyre_2
1. apr 2021

Kamarátke sa takto vrátil kocúr skoro po pol roku.. zmizol len tak z ničoho nič - tiež je kastrovany, pohodlný.. a potom zrazu prišiel akoby sa nechumelilo.. vyzeral dokonca dobre, takže zrejme sa o neho niekto staral a potom si spomenul na svoju rodinu.. držím palce nech sa vráti..

daniela208
1. apr 2021

Nám sa pred mesiacom na 5 dní stratila kastrovaná mačka. Už sme ju doma aj oplakali. Nedúfali ste, že sa vráti. Po 5 dňoch sa vrátila vyhladovaná. Voňala od sena. Pravdepodobne ju niekto, nechtiac niekam zavrel. Takže vždy je nádej, že sa ešte vráti 🙂

jaja20
1. apr 2021

@nice202 Tak náš vykastrovany sa práveže drží len v blízkosti záhrady,čo sme radi,lebo keď sme mali predtým 2 nekastrovanych kocúrikov,tak sa nám bohužiaľ odtulali a už nevrátili... 😢

nice202
1. apr 2021

@jaja20 tak náš je tulák aj po vykastrovaní a hlavne teraz sa dosť túla, keď je ruja, ale vždy sa vráti. Aj predtým sme mali, tiež boli vykastrovaní, ale pudy sú pudy.

lentilkaxxx
1. apr 2021

Zažila som kocurov, čo prišli po 2 ahoj rokoch domov. Tvárili sa, že veď sa nič nestalo a pokračovali tak, ako fungovali predtým. Kocúri na jar behajú po prietrtkoch (aj keď z toho mačence nebudú), v jeseni chodia na "manévre" a štandardne celoročne si strážia svoje teritórium, ktoré môže byt veľké. Aj naše mačky to robia. Vyd sú v byte ako dámy alebo vonku poľujú na čokoľvek, čo im vstúpi na pozemok.
Dúfaj, že kocúr len počul volanie prírody. Všade je kopec debilov, čo sú hrdí na to, že nenávidia mačky. Čím väčší odporca a likvidátor, tým väčší hrdina. Snáď sa cickoš vyhol týmto kreténom, čo nemajú spoločenskú hodnotu ani toho marasu, čo majú divé mačky za pazúrmi.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bazarzilinaaaa
31. mar 2022

Nám sa teraz 9.februára stratil kocúr, len tak zmyzol, zatial stále neprišiel ale veľmi dúfam že stále príde, že sa len túla za mačickami a že príde nebol kastrovaný…9.apríla to budú 2 mesiace čo sa neukázal😔ale nádej umiera posledná preto stále dúfam 😔🙏ja som z dediny a je to tu take kludné,mate nejaké skúsenosti s vašimi kocúrikmi ktorý Vám zmyzli na dlhšiu dobu ? Môj kocúr má cca 4 roky.