maminky, prosím vyjadrite svoj názor, jedna maminka si odo mňa kúpila rifle, v opise stálo raz oblečené, v super stave, pretože to zodpovedalo realite. Maminka po prebratí riflí však napísala, že kolienka sú dosť zničené, a že by toľko korún za ne nedala, keby ich videla v reáli, /stáli 7,20 eur vrátane pošty/. Keď som jej balíček posielala, tak som je tam pribalila nový detský časopis za niečo cez 1 euro. Keďže sa jej rifle nepáčili, povedala som nech mi ich vráti. Rifle som doma otvorila a boli naozaj v super stave, také aké sme ich kúpili. Takže neviem, prečo mi ich maminka vracala stým, že sú zničené na kolenách. O to mi nejde, lebo vraciam tovar, pokiaľ maminka nie je spokojná. Len keď mi maminka napísala, že kolienka sú zničené, tak ja som sa ešte trápila, že som si to na tých rifliach nevšimla a nakoniec sú také, aké som ich opísala a hlavne ak maminka chcela poslať rifle späť a ja som je vyšla v ústrety, nemala mi vrátiť aj časopis? Je to od nej fér, že časopis is nechala ale rifle vrátila? Kašlem na to, že stál 1 euro, nie som na tom tak zle, ale som to vykrikovala, skôr mi ide o ten princíp. Vrátiť vec, ktorá je v super stave a nechať si časopis a ja jej mám zaplatiť aj poštovné. Tak neviem, ako sa mám zachovať. Ďakujem za každý názor. Alena
Ďakujem za upozornenie, nevedela som, kde to hľadať...ďakujem aj za názor, nie peniažky som ešte nepreviedla, lebo som si nebola istá, aby som zas nevyzerala ako nejaká chamtivá, že sa idem byť o nejaké euro...
@ajuscha píš do tejto témy https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/
...a ty si jej už vrátila peniažky? ....slušne jej napíš :"keďže ste si nechali darček a rifle nie sú nijako poškodené=zodpovedajú popisu v inzeráte a fotkám ,vrátim Vám iba sumu za rifle,bez poštovného" ....teda aspoň ja by som to riešila takto