Vrátenie vstupného na koncert

bebus
9. okt 2023

Zdravím všetkých. Mala som zakúpené vstupenky na koncert Hollywood Vampires. Ticketportal nič nevrátil. Odporúča obrátiť sa na usporiadateľa. Ten sa tiež vyhovára. Máte s tým niekto skúsenosť?

liz_lemon
9. okt 2023

reklamuj v banke, nedodanú službu pri platbe kartou

bebus
autor
9. okt 2023

@liz_lemon Banka mi vráti peniaze?

liz_lemon
9. okt 2023

@bebus ano

bebus
autor
9. okt 2023

@liz_lemon Ďakujem

alickapusinka
9. okt 2023

Ak ste boli viacerí oklamaní treba sa spojiť a podať trestne oznámenie.

bebus
autor
10. okt 2023

@alickapusinka Ďakujem

bebus
autor
10. okt 2023

@alickapusinka Ďakujem

medyna
10. okt 2023

Ja som mala lístky do Budapešti a už koncom septembra mi vrátili peniaze, samozrejme, iná agentúra, maďarská.

miskaska
10. okt 2023

Držia mi 160 € 😤

medyna
10. okt 2023

@miskaska je to nepríjemné, maďarská agentúra už dva týždne po zrušení koncertu zberala údaje na vrátenie peňazí, teda číslo účtu a deklarovala, že do 60 dní od ukončenia zberu údajov vráti peniaze. Vrátila do 30 dní, zachovali sa profesionálne.

vladdinka
10. okt 2023

myslim si, ze vas bude viacej. ono bude chyba podla mna na strane agentury a na tu, ak sa ti podari zohnat aj inych ludi, ktorym dlzia peniaze, tak by som podala trestne oznamenie

bebus
autor
11. okt 2023

@vladdinka myslela som už aj na túto možnosť

mykky
30. okt 2023

@bebus ahoj, ako ste to nakoniec poriesili? Prave som pozerala na markíze v spravach reportáž, ze podali hromadne trestné oznámenie. Ja som si tiez zakúpila tri listky a netusim ako sa dostať k vráteniu penazi.

bebus
autor
30. okt 2023

@mykky ahoj.este som to neporiesila zatiaľ nijako, som na PN so zlamanymi lakťami sedím doma 🙄

bebus
autor
30. okt 2023

@bebus
@bebus Ale zajtra skúsim zistiť ako sa pripojiť k tomu hromadnému trestnému oznámeniu

mykky
10. nov 2023

@bebus Dobry den. Zistili ste nieco?