Vrátenie tovaru - Zara

4. apr 2023

Ako vraciate veci do Zary? Musím tlačiť formulár? Objednávslasom prvý krát, nemám moc čas študovať podmienky. Ďakujem.

nickpick
4. apr 2023

osobne v predajni, staci predlozit fakturu na telefone ktoru si dostala mailom….

autor
4. apr 2023

Poštou, predajňu nemám po ruke. Treba tlačiť formulár na vrátenie?

nickpick
4. apr 2023

stiahni si appku do telefonu a prostrednictvom nej nahlasis vratenie tovaru, podla mna si musis vytlacit navratku - stitok ktory nalepis na krabicu….

nickpick
4. apr 2023

inak ak si registrovana na stranke ako user tak to mozes urobit cez appku, ak si urobila len jednorazovy nakup tzv. guest purchase, tak ti museli poslat mail s nejakym linkom cez ktory sa da urobit vratka plus su tam instrukcie ako objednat kuriera, alebo odovzdat v pick up pointe, radsej si to prestuduj, za tie peniaze ti to asi stoji nie?

janulka1802
4. apr 2023

Nemusíš nič tlačiť. Prihlás sa do svojho účtu a tam urobíš vrátenie. Je to úplne jednoduché. Ja vraciam vždy cez zásielkovňu. Prídem tam, nadiktujem ten kód a hotovo. Alebo si objednaj kuriéra, ak Ti to vyhovuje viac.

autor
4. apr 2023

@janulka1802 super ďakujem za radu. Pozerala som to, ale nebola som si istá či nič netreba do balíka priložiť. 😘

janulka1802
4. apr 2023

Za málinko, pred pár minútami som robila návratku. Ja žiaľ v poslednej dobe často vraciam, čom som nespokojná s tovarom.

autor
4. apr 2023

@janulka1802 nechápem tej stránke, malo tam toho majú. Keď porovnám aký výber je v obchode…