Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či nemáte nejaké skúsenosti ako to teraz funguje v New Yorkeri čo sa týka vrátenia tovaru. Chcela by som totiž vrátiť tovar s visačkou aj účtom, kupované len včera. Neviete náhodou či vracajú peniaze alebo si budem musieť vymeniť za iný tovar? Ďakujem!
@lucywastaken, ale to nie je najcerstvejsia info, mozno zmenili politiku uz
@katka1981 hej hej, rovnako som si googlia a tiež som na ten článok narazila, no keďže je už pár rokov starý a možno tú politiku naozaj zmenili tak preto som sa chcela radšej opýtať či náhodou nemá niekto čerstvejšiu skúsenosť. každopádne ďakujem!! 🙂
@lucywastaken tovar vymenit mozes dokonca uz do 2-3t aspon mne to povedala pred tyzdnom cca predavacka takto a peniaze sa nevracaju a mozes si vybrat co chces...spodne pradlo sa samozrejme nemeni...
@jeennyv okej, ďakujem!
@lucywastaken Pred 3 mesiacmi som vratila tovar, len za vymenu za iny tovar, peniaze nevratili...vsak zavolaj priamo do predajne a informuj sa.
Podľa zákona môžeš takto vec vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu 🙂
Nuž ja mám skúsenosť.. konkrétne 2x..že mi vrátili peniaze.
Keďže som platila kartou poslali spať na ucet
Ponúkali mi možnosť vybrať si niečo.. s cim som nesúhlasila.
@danajahotkova iba pri kupe cez internet, kde si tovar nemohla vidiet nazivo, inak nie su povinní vraciat peniaze, viem ako to funguje, robila som v obchode
@petrakl ale to je skor nevedomosť predavaciek... Lebo ak pri reklamácii (uznanej), ti nevedia dat rovnaky tovar, alebo nesúhlasis s výberom ineho, vtedy su povinni peniaze vratit... Inak nie su povinní, ked sisi tovar kupila sama po svojom zvážení na predajni... Je to už iba na nich
@nela6 vrátia aj v Optime aj v Auparku..každý obchod ma svojje pravidla.
Tu ich majú zrejme také.
Všetko závislí od nariadenia z hora ..predavačky si iste nemôžu robiť hocičo.
Napríklad v Takku dajú poukazku.
Lidl ma vrátenie do troch mesiacov.atd...keď kupuješ treba sa vždy spýtať...čo ak...to bude dcére synovi máme atď malé...
Čím viac vyjdu zákazníkovi v ústrety..tým je spokojnejší a vráti sa spať.
Da sa vymenit tovar v draciku zakupeny v kam. Obchode nie cez eshop?
Ahojte neviete ako to je zase s reklamáciu topánok? Čaká sa na vybavenie reklamácie, alebo vrátia hneď peniaze.dakujem za info
@lucywastaken , NEW YORKER
Tovar môžete vrátiť do 7 dní od zakúpenia, s pokladničným blokom. Tovar musí byť originálne zabalený a nepoužívaný, v prípade maskary či rúžov aj zapečatený. Peniaze vám nevrátia, treba si vybrať náhradný tovar.
http://www.pluska.sk/spravy/ekonomika/chcete-vr...