Ahojte dnes som kupila v kauflande jednu hru ale nrni vhodna pre pre take dieta .. blok mam da sa vratit? Daju peniaze alebo musim vybrat tovar? Dakujem
Ja som vrátila baterky, na ktoré sa mi neuplatnila zľava a vrátili mi peniaze.
sa opýtaj v kauflande
vracala som tovar, vratili peniaze… do akej doby by malo byt na bloku uvedene
Ak je to v originálnom, nepoškodenom obale, nepoužívané, tak ti peniaze vrátia.
@sasa1310 u nas v meste kaufland neni. Bola som v inom meste vzdialene 30km. Opytala som sa slusne. Tak slusnost kaze aj normalne odpovedat. Pokial to neviete nabuduce nekomentujte. Dakujem a pekny den.
@kabinka11 dakujem pekne. Ide o detsku hru zabalrnu kupovanu dnes. Blok mam..
@kacusik69 dakujem pekne 🙂
@stanulienkat je to v povodnom stave.. dakujem pekne za poradenie
Obchod nie je povinny to vziat späť, ak je tovar kupovany v kamennej predajni. Ak tu hru zoberu, tak je to len zalezitost priklientskeho servisu a ich ochoty. Cize idealne zavolat/opytat sa priamo v obchode v zakaznickom centre. Sanca tam je.
Podľa mojich skúseností vracajú úplne bez problémov....ak máš blok, ten máš. Lidl, Tesco aj Kaufland mi nikdy nerobili problém.
@daridari11 dakujem skusim.. v lidli a v tescu nikdy problem nebol .. s kauflandom nemam skusenosti
Ja som už do kaufu vracala a v pohode. Myslím , že by mali mať rovnaké podmienky, či už v ba alebo v hornej dolnej. Lehotu netuším.
Pracujem tam,len v inom meste.Žiadny problém,vrátia korunky.
@hanka1978 kupovala som dnes v NZ .. a kedze mamina moja tam zvykne chodit tak som jej to dala ona to vrati 🙏 dakujem za radu 🙂
A do kolkych dni sa da vratit tovar? 🙏