Ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosť s vrátením tovaru z IKEA, ktorý bol ale zakúpený priamo v predajni?
Kúpili sme skrinky, ale po zmontovaní sme zistili, že sú na našu miestnosť veľmi veľké.
Dá sa takýto tovar vrátiť ak ich rozmontujeme a vrátime do krabíc?
Ak áno, vrátia nám plnú sumu?
Za odpovede ďakujem
My sme vrátili matrac, používaný po 4 mesiacoch, vrátili plnú sumu, hneď. Ten matrac ani po čase nemal takú dĺžku ako mal mať, chýbali mu 4 cm, co sme zistli, az ked prišla posteľ.
@rafall my sme chceli vratit sedacku, lebo sme si nevsimli, ze vypln je z praveho peria!!! a nie z molitanu.Ako alergici sme ju doma nemohli mat. Sedacku nam chceli zobrat naspat iba za znizenu cenu, tusi o1/4 (k sedacke v predajni potom dali vacsie upozornenie, ze tam je perie). Manzel sa nastval, perie povyberal, kupil molitanovu drt a gulicky a napchal to naspat do sedacky...
@lusyc Dobry den, prosim a ten matrac ste reklamovali, alebo vratili? Tiez chceme vratit matrac, ma mansie rozmery, ako ma mat. Ako som citala recenzie, tak vsetky matrace ikea su rozmerovo mensie. Pozerala som podmienky a do 90 dni sa da vymenit za iny, ale teda uz od nich matrac nechceme…Tak, ci ho mame hned reklamovat, alebo v poho vratia peniaze bez vymeny. Dakujem.
@denisdenis reklamovala som, vzápätí vrátili peniaze, za ktoré dom šla hneď kúpiť nový. Ten je v pohode.
@lusyc a kde ste prosim kupili novy? Tiez ikea, ci inde?
@denisdenis v ikey
@rafall