Vrátenie tovaru H&M

22anna19
25. sep 2022

Otázočka by znela tak že sme boli na nakupoch v BA ale chcela by som vrátiť tovar do predajne kúpené v kamennej predajni vracali ste to aj v iných predajňách ako ste zakúpili lebo nitru mám bližšie treba aj vtedy neaký formulár vyplniť ? Online nakupujem vraciam to poznám ale takto kúpené v obchode neviem ako funguje ... ďakujem za radu

kate_cs
25. sep 2022

@22anna19 v ktorejkoľvek predajni môžeš vrátiť tovar, ale nevrátia ti peniaze, dajú na takú ich darčekovú kartu.

jarmila2010
25. sep 2022

@kate_cs nie je to tak...ja som vracala saty na predajnu..kupene v inej predajni a vratili hotovost...teraz cez leto

22anna19
autor
25. sep 2022

@kate_cs ďakujem pekne mňa tieto online nakupi a formuláre na vrátenie tovaru už domotali 😣

kate_cs
25. sep 2022

@jarmila2010 to fakt? Mne dali tu kartičku a na to peniaze. Ale je pravda, že to bolo ešte pred letom. Takže super, že to zmenili 👍🏻

jarmila2010
25. sep 2022

@kate_cs pred tym aj sestre vratili € ...uz davnejsie..neviem od koho to zavisi

kate_cs
25. sep 2022

@jarmila2010 a mne sa to stalo práveže viackrát a v rôznych predajniach u nás v Trnave 😀 ale je pravda, že už som tam dlho nebola.

sszuzu8
25. sep 2022

@kate_cs vrátia peniaze 🙂 ale nie hneď. Do par dni na účet

jarmila2010
25. sep 2022

@sszuzu8 nam hotovost hned na ruku..

ingejahodova
28. mar 2024

Ak chcete vrátiť tovar v H&M-ku, môžete to spraviť aj v inej predajni. Ak ide o vrátenie (čiže nie o reklamáciu), peniaze sa vracajú na dobropisovú kartu. Ak vám niekedy vrátili hotovosť alebo na účet, bolo to preto, že dobropisové karty nemali.
Presné informácie o tom, aké povinnosti má obchodník voči zákazníkovi pri vrátení tovaru bez udania dôvodu, nájdete tu:
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...