Vrátenie tovaru do Okay

alenka2101
12. dec 2020

Prosim vas da sa vratit tovar do predajne okay ktory tam bol zakupeny a doma odskusany?tovar je neposkodeny,ale nevyhovuju funkcie

sisa_s
12. dec 2020

Ak bol zakupeny v predajni a oskusany, nemaju dovod zobrat to spat

deedol
12. dec 2020

treba sa spytat. mozu ho vziat, ale je to len ich dobra vola - tj ziadny zakon im to neprikazuje. na druhej strane, co by s nim potom robili, ked uz bol vyskusany.

aduskatt
12. dec 2020

v Okay možeš do 14 dní od kúpy

aduskatt
12. dec 2020

@deedol predajú ako rozbalený za nižšiu cenu

alenka2101
autor
12. dec 2020

@aduskatt a je jedno ci je kupeny tovar cez internet,alebo priamo v predajni?

aduskatt
12. dec 2020

@alenka2101 áno, majú to ako službu zákazníkom. Trvalo mi 30 sekund nájsť to na nete

alenka2101
autor
12. dec 2020

@aduskatt totisto jedna sa o naparovaciu zehlicku na vlasy a po jej pouziti mi nenormalne elektrizuju vlasy,po obycajnej zehlicke mi to nerobia..ja som nasla na internete ze iba tovar zakupeny cez int.sa moze vratit

natalienka12
12. dec 2020

@alenka2101 môžeš ho vrátiť, oni si tovar skontrolujú, ak by boli známky používania, tak ho späť nevezmú, ale to by nevzal ani eshop.

andreatytler
13. dec 2020

@alenka2101 Toto je podla mna ine v kazdom obchode. Niekto zoberie a niekto nie. Mali by ti uz pri kupe povedat pravidla na vratenie tovaru. Internet alebo kupa priamo v obchod by mali mat rovnake pravidla ale zase zalezi od toho ktoreho obchodu.
Kludne skus vratit.

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninah1486
28. dec 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

urcite sa ich chod opytat, k nam su vzdy velmi ustretoví

beahavala
29. dec 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

myslim ze sa bude dat, treba ist osobne

anicka329
9. aug 2022

Prosím vás, neviete, či sa dá vrátiť do okay elektro do 14 dní tovar zakupený na splátky? Bolo to kupované v predajni, nie cez eshop. Ďakujem