Ahojte,chcela som vratit tovar tovar v merkury market, kúpený priamo v predajni. Do 14 dni sa da vraj tovar vrátiť bez udania dôvodu. Ja som im aj dovod povedala,ze nespĺňa moje očakávania pri praci s ním. Ako som prisla do predajne mi hneď predajca povedal ze tovar mi nezoberie,tak som pisala priamo na predajňu kde odpoveď bola rovnaká. Citala som aj na fórach ze ľudia tovar vzdy vratili bez problému,dokonca aj známi mi povedal ze tovar vracal a dostal poukazku v hodnote na nákup. Mate niake skúsenosti s tymto obchodom o vracani tovaru? Dakujem
Ak sa nemýlim, majú to napísané pri každej pokladni...hmmm.
Zo zákona je obchod povinný vziať nepoužitý tovar späť v prípade online nákupu, čiže eshopu. Tovar zakúpený na predajni zo zákona obchodník povinný nie je prijať naspäť. Ak má Merkury market v obchodných podmienkach, že je možné vrátiť aj tovar zakúpený osobne na predajni, tak je potrebné argumentovať ich vlastnými obchodnými podmienkami. Ak to v obchodných podmienkach uvedené nemajú, tak potom neurobíš nič.
Neurobis nic
Baby hore ti povedali všetko správne, v merkury nie je žiadna lehota na vrátenie tovaru v kamennej predajni. Ak aj niektorý zamestnanec povolí, činí tak nad rámec zákona a vie si to obhájiť pred vedúcim.
Vrátiť tovar sa dá len tovar zakúpený v eshope. Tovar kúpený priamo na predajni nie sú povinní vziať späť. Podľa zákona postupujú správne. Si myslím..