Ahojte,vracal niekto tovar? Akym sposobom ho mam vratit,aby mi preplatili aj postovne. (Cez kuriera, ci na poste cez podaci listok)
@andreaspilova ahoj, ako sa to vrátila? Ja som z toho jeleň.😀
Pokial viem tak na vratenie kompletnej sumy vratane postovneho mas narok len vtedy ak nie si s tovarom spokojna alebo je poskodene ale musis balik vratit kompletny. Ak si z viacerych veci nechas co i len jednu, postovne ti nevratia.
Ako ste to vratili?
@alexandra2012 pravdu povediac,som to vyskusala poslat cez postu podacim listkom. Ten som naskenoval. Odoslala. Do dnesneho dna zidnen zvuk ani obraz. Proste sa mi k tomu vobec nevyjadrili. A poslali na ucet iba cenu vrateneho tovaru.
V tchibo sa podľa mňa zadarmo vrátiť nedá. Stále nad tým dumám, ale z toho ich popisu na stránke, mi to jasne nie je.
@andreaspilova áno je to tak, Tchibo je jeden z mala obchodov kde sa tovar nedá vrátiť bezplatne. teda musíš ísť na postu a uhradiť si náklady s tým spojené. Mne to absolútne nevyhovuje. Ani nie tak že mi nevrátia poštovné, (s tým už pocitam vopred a robím keď tak väčšiu objednavku) ale skôr to že sa nedá vrátiť tovar jednoducho cez kuriéra, ktorý tovar u mňa vyzdvihne. Ako ma napríklad H&M a iné.. Zvlášť v tejto situácií keď všade číha covid.. tiež mám doma novorodeniatko.. takze chodiť na poštu vôbec nehrozí
2 týždne do zadu, som posielal tovar späť. Objednala som kuriera cez tchibo a neplatila som nic. Najprv dom pisala do Tchiba, ako postupovať.
@alexandra2012 to je dobra správa, na ich stránke takéto info nemajú. Žeby to šlo kuriérom..Tak vyskúšam podobný spôsob najbližšie. Ďakujem. 👍
@janustek
@alexandra2012 baby,stará diskusia,ale funguje to cez toho kuriéra?
@andreaspilova ja som dnes vracala na predajni, inak som nikdy nevracala.