Ahojte, kupila som si nosicsku bundu, ktorá mi bola doručená 8.11., keďže sme s babom boli doma chorí, nechodili sme vôbec von, čiže som ju vyskúšala až dnes. Bunda je mi velka, rada by som ju vratila. Kedy však ubehne 14dnova lehota na vrátenie tovaru? Ubehla dnes, či ešte zajtra by sa dala Bunda vratit? Nikde som na Googli nenašla, ako sa to počíta. Dakujem
vyskusaj vratit 😉 hned zajtra ju posli doporucene prvou triedou. Ja mam s Bonrpixom len dobre skusenosti, casto od nich objednavam, casto aj vraciam - nie vzdy proste sadne velkost, nie vzdy vyhovuje kvalita materialu, ale vzdy mi vratili peniaze. Iba raz nie - ale to som bol v nemocnici, ako tehu a tak ako ty teraz, aj ja som to poslala neskoro - ale u mna to boli az tri tyzdne, cize nejakych 20 dni. Slusne mi vsak napisali, ze som jednoducho presvihla termin (aj ked som im napisala, ze som bola v nemocnici a proste sa nedalo skor) a tovar mi poslali naspat. Bolo to tehu tricko, ktore mi bolo obrovske 😝 tak som ho predala v bazariku 😉
Dakujem kocky za radu, tak je to skoro 50eur, takze to skusim. Aj by som si ju nechala, ale ci so vsadkou alebo bez, je úplne velka a vyzerám v nej ako nejaká veľryba a ešte je aj dosť tenka😞
Jednoznacne to dnes skus vratit a uvidis, co ti povedia. Ale podla mojho nazoru by ti to mali vyreklamovat, lebo to v tej lehote este je
baby, poslala som nakoniec doporučene, v podmienkach bolo, že sa nemá posielat na dobierku a vzdy sa spolieham, že keď pošlem doporučene, tak si posta dá vacsi pozor. Včera rano v sobotu mi prišli aj peniaze naspäť, čiže aj napriek strate 7eur(moje poštovné+ich, ktoré bolo pri poslaní zdarma) som ešte dobre dopadla. Dakujem!!!❤️
Ahojte ja sa chcem spýtať do koľkých dni posielajú peniaze na účet, keď som vrátila tovar.dakujem
@majuska1992ahoj, mozem sa opytat do kolkych dni ti odoslali peniaze za vrateny tovar
@majuska1992 prosím za akú dobu ti vrátili peniaze ? Ja čakám už 3 týždne a nie mali sumu a nič
Ja som raz s malou dusickou vratila nechtiac o tyzden neskor, vratili mi peniazky, vdaka 🙏.
8+14=22 🙂 zajtra máš posledný deň 🙂 podľa mňa