Ahojte 🫶🏻 pred týždňom som si objednala tenisky za plnú cenu a teraz ich majú o 50% lacnejšie, len som ich už nosila tak som objednala také isté len nie na moje meno prehodím krabice a vrátim ich😅 nemajú to ako zistiť nie? Ďakujem💕
@nanynou fúúú..na teba ako nákupcu by som si posvietila...keby takto každý rozmýšľal, ponosil a vrátil..ty si teda poriadne "vychcaná"...
@micusa2222 ja to chápem tak, že ponosené si nechá, ale tie nové nenosené vráti akoby to boli tie prvé. Teda očakáva, že jej vrátia 100% ceny a jej ostanú tie ponosené za 50%.
Mne sa stalo, že som kúpila "zlacnené" nohavice, oni ich po 2 dňoch prekodovali a nový tovar bol v skutočnosti bez zľavy lacnejší. Ja som ich ešte ale mala pôvodne zabalené, nepoužívané, takže som ich normálne vrátila. Vrátili mi peniaze a kúpila som iné.
Autorka ak lacnejší tovar má už iný kód v systéme, samozrejme, že na to prídu.
Zeny, ved ona chce vratit nenosene, akurat sa tvarit, ze su to tie za 100% ceny! Sem tam sa aj mne stane to, co autorke - kupim vec za plnu cenu a o 2 dni - este vec ani doma nemam - je o 25% lacnejsia. Smaozrejme, ze objednam znova a necham si tu lacnejsiu. Nemam ropny vrt, aby mi na cene nezalezalo, ak sa da, kupim lacnejsie.
A autorka - vec nema seriove cislo, oni skontroluju len cislo vyrobku, peniaze ti vratia.
Ale suhlasim s tym, co tu odznelo, ze vratit NOSENU vec je hnus. To ale autorka nechce.
Ďakujem za odpovede tie čo ste to pochopili 🫶🏻 a mne sa takisto stalo že mi došli nosené 🤮objednávala som tommy a došli špinavé a v neorginálnej krabici a hneď som ich vrátila. Ešte som aj dala recenziu ale tá sa tam záhadne neobjavila
@simsalabim tie moje nohavice mali ten štítok s ciarovym kódom priamo na sebe. A hoci tie zľavnené boli tie isté, kód už mali iný.
Pri topánkach ale asi bude kód len na krabici.
@nanynou zial, povazujes klamanie za normalne. Ja nie.