Vrátenie predplatného Denník N

12. júl 2024

Ahojte, chcem sa poradiť ... V apríli na mňa vyskočila
nejaká akcia na stránke Denníka N, že predplatné za 1€ mesačne, tak som si to dala, že na mesiac ... Potom som si to chcela zrušiť, lebo aj tak tam nechodím, ale zase mi tam napísalo, že, si to mám ešte rozmyslieť, lebo, teraz mi účtujú sumu, ktorú som si odsúhlasila pri prvej platbe a že neskôr, keby som si to rozmyslela už mi budú účtovať aktuálny nový cenník... Tak si hovorím, že si to za to 1€ nechám ... No tak mi to každý mesiac strhlo 1€ až do dnes, kedy mi to nečakane strhlo 7,99€ ... bez akéhokoľvek upozornenia ... Pritom, ako hovorím, nechala som si to len kvôli tomu, že mi tam písali, že mi budú účtovať len sumu, ktorú som mala pri prvej platbe ... Chcela by som, aby mi tie peniaze vrátili, myslíte, že je to možné?

ivuska027
12. júl 2024

Ak sa nemýlim, bolo uvedené, že akcia je na prvé 3 mesiace. Mala si sa odhlásiť 🙂

vanilkovazmrzka
12. júl 2024

Nie, lebo niekde ti urcite napisali, ze to euro mesacne je len na obmedzeny cas.

nelca0510
13. júl 2024

Ja som si tiež aktivovala za euro,ale chodili mi upozornenia. Automaticky. Takže tvojej bajke neverím. Prečítala si si obchodné podmienky. Na mesiac máš zaplatené. Choď do svojho účtu a zrus si to.

lindous
13. júl 2024

No ja si myslim, že to bolo komunikované dosť jasne… za 1€ je možnosť využívať predplatné 6 mesiacov, potom už je to za plnú sumu… predpokladám, že si ho teda chcela zrušiť skôr ako prešlo tých prvých 6 mesiacov - napríklad po 4 - a tým mailom ti chceli povedať, že ak by si neskôr chcela predplatné obnoviť, už nebudeš mať tie ďalšie 2 mesiace za 1€ a nie, že ti budú už navždy účtovať iba 1€

liz_lemon
13. júl 2024

podla mna zavadzas, tiez som mala predplateny Dennik N, za 1 EUR/mesiac na polrok, a ked to malo skoncit, dostala som mail s postupom, ako to mam zrusit, ak nechcem platit tych 7,99 EUR/mesiac, co som aj urobila, a nikdy mi uz nic navyse nestiahli

autor
13. júl 2024

@liz_lemon nie, naozaj mi neprišlo nič, žiadne upozornenie, len mi to namiesto 1€ strhlo tých 7,99€, a nie po pol roku, ale po 3 mesiacoch

tl999
18. sep 2024

ahojte! Je tu niekto predplatiteľom NDennika? Chcela by som precitať len jeden článok. Vedel by mi niekto pomáhať? Ďakujem za pomoc! ❤

fido69
18. sep 2024

@tl999 Prepáč, ale to vážne nemáš 1€ na preplatné? 😳

tl999
20. sep 2024

@fido69 uz som bola predplatitelom 🙂