Vrátenie potravinoveho tovaru v Kauflande.

timkovamamka
14. feb 2020

Neviete prosím do koľkých dní sa dá vrátiť v Kauflande tovar? Konkrétne myslím kávy a dezerty. Dostali sme dnes ale nekonzumujeme také. Bloček mám. Dakujem

h2
14. feb 2020

No neviem, ale podľa mňa sa také niečo nedá vrátiť len preto, že "také nekonzumujete". Potraviny možno vrátiť, len aj nie sú v poriadku. (Opravte ma niekto, ak sa mýlim.) Takže, ak tomu nič nie je, ale vy to nejete, tak len darovať ďalej.

lucia147852
14. feb 2020

@h2 my sme vracali alkohol co zostal zo svadby ale dopredu sme boli dohodnutý ze sa to dá.
@timkovamamka jedine sa spýtať v kaufe a uvidíš na ako ochotneho človeka natrafis

hrasocek12
14. feb 2020

@timkovamamka ja som vracala po tyzdni konzervu a mi povedala na informaciach ze do 7mich dni to mozem vratit inak nie lebo aj ich tlacia zaruky 🙂 ale skus sa spytat 🙂

monikatopolcany
14. feb 2020

@timkovamamka robila som tam, ak máš blok bez problémov vrátia a bez časového limitu.

lulu2014
18. feb 2020

@monikatopolcany bohuzial zalezi na cloveku na koho natrafi. Mne tam tiez robil sused a povedal ze nie je problem. Uz tam.nerobi .... a niektori s tym problem veru maju. Aj ked neslo o potraviny.
Drzim palce.

monikatopolcany
19. feb 2020

@lulu2014 tak ale to sú ľudia čo si potrebujú takto úboho niečo dokazovať.. ja som vždy vymenila, vrátila.. aj otvorené.. veď na to sú odpisy a taký veľký obchod s takým obratom tých pár vecí ani nepocíti. Navyše spokojný zákazník sa vždy vráti...😉

lulu2014
19. feb 2020

@monikatopolcany ja toto tvrdim o kazdom obchode. Ale vždy je vsetko o ludoch. Uz som sa velakrat o tom presvedcila. Ak niekto chce pomoct tak sa da vela aj nemozne 🙂 ... a ak nie ...😏 .

monikatopolcany
19. feb 2020

@lulu2014 presne. Ale tak je to všade, aj na úradoch, poštách... Vždy je to o ľuďoch

lulu2014
19. feb 2020

@monikatopolcany ano ano ano 😉

timkovamamka
autor
21. feb 2020

Tak baby, dnes som si konečne našla čas a zašla s tým, našťastie mi po predložení bločku dali peniaze, tak som mala hneď krajší deň. 🙂