Neviete prosím do koľkých dní sa dá vrátiť v Kauflande tovar? Konkrétne myslím kávy a dezerty. Dostali sme dnes ale nekonzumujeme také. Bloček mám. Dakujem
@h2 my sme vracali alkohol co zostal zo svadby ale dopredu sme boli dohodnutý ze sa to dá.
@timkovamamka jedine sa spýtať v kaufe a uvidíš na ako ochotneho človeka natrafis
@timkovamamka ja som vracala po tyzdni konzervu a mi povedala na informaciach ze do 7mich dni to mozem vratit inak nie lebo aj ich tlacia zaruky 🙂 ale skus sa spytat 🙂
@timkovamamka robila som tam, ak máš blok bez problémov vrátia a bez časového limitu.
@monikatopolcany bohuzial zalezi na cloveku na koho natrafi. Mne tam tiez robil sused a povedal ze nie je problem. Uz tam.nerobi .... a niektori s tym problem veru maju. Aj ked neslo o potraviny.
Drzim palce.
@lulu2014 tak ale to sú ľudia čo si potrebujú takto úboho niečo dokazovať.. ja som vždy vymenila, vrátila.. aj otvorené.. veď na to sú odpisy a taký veľký obchod s takým obratom tých pár vecí ani nepocíti. Navyše spokojný zákazník sa vždy vráti...😉
@monikatopolcany ja toto tvrdim o kazdom obchode. Ale vždy je vsetko o ludoch. Uz som sa velakrat o tom presvedcila. Ak niekto chce pomoct tak sa da vela aj nemozne 🙂 ... a ak nie ...😏 .
@lulu2014 presne. Ale tak je to všade, aj na úradoch, poštách... Vždy je to o ľuďoch
@monikatopolcany ano ano ano 😉
Tak baby, dnes som si konečne našla čas a zašla s tým, našťastie mi po predložení bločku dali peniaze, tak som mala hneď krajší deň. 🙂
No neviem, ale podľa mňa sa také niečo nedá vrátiť len preto, že "také nekonzumujete". Potraviny možno vrátiť, len aj nie sú v poriadku. (Opravte ma niekto, ak sa mýlim.) Takže, ak tomu nič nie je, ale vy to nejete, tak len darovať ďalej.