Ahojte baby neviete kolko trva kym vratia peniaze na kartu z pepca? Este sa mi nestalo ze len takto vracaju ked som kartou platila vzdy ked som nieco menila alebo vracala tak mi dali peniaze.dakujem
@matullienka super dakujem lebo niekde som citala ze do 30 dni a to sa mi zdalo byt nahlavu v dnesnej dobe😃
vobec by som sa ani necudovala, keby to mali ozaj tych 30 dni. dnes uz ozaj nevies, co kde mozes cakat :D
@baskica hlavne si pozri ib tam to uvidíš
@matullienka pozerala som este nic
@baskica tak ono na vybavenie celej tej veci maju 30 dni, no myslim si, ze to nebude tak dlho trvat. Ako takto sa mi nestalo este, ze by mi mali vratit peniaze na ucet, zakazdym, aj ked som platila kartou, mi peniaze normalne vratili v obchode na ruku
@standusina aj mne doteraz zato som sa cudovala ale pani predavacka minv pepcu povedala ze len tak mozu ked v hotovosti tak peniaze a ked kartou platili tak na kartu
Pokial viem malo by to byt do 3 alebo 5 pracovnych dni. Uz si nespominam ktore z toho
@baskica ono by to malo byť rovnako ako z hoc akého obchodu mne z Tesca prišli na 2 deň ale sms neprišla musela som pozrieť cez IB