Vrátenie peňazí Pepco

baskica
21. mar 2023

Ahojte baby neviete kolko trva kym vratia peniaze na kartu z pepca? Este sa mi nestalo ze len takto vracaju ked som kartou platila vzdy ked som nieco menila alebo vracala tak mi dali peniaze.dakujem

matullienka
21. mar 2023

@baskica ono by to malo byť rovnako ako z hoc akého obchodu mne z Tesca prišli na 2 deň ale sms neprišla musela som pozrieť cez IB

baskica
autor
21. mar 2023

@matullienka super dakujem lebo niekde som citala ze do 30 dni a to sa mi zdalo byt nahlavu v dnesnej dobe😃

marty_4
22. mar 2023

vobec by som sa ani necudovala, keby to mali ozaj tych 30 dni. dnes uz ozaj nevies, co kde mozes cakat :D

baskica
autor
22. mar 2023

@marty_4 tak tolko by to nemalo byt kedze by to mal byt normalny prevod ktory tam predo mnou zrealizovali ked prilozili kartu k tej citacke tak dufam ze to bude dnes zajtra

matullienka
22. mar 2023

@baskica hlavne si pozri ib tam to uvidíš

baskica
autor
22. mar 2023

@matullienka pozerala som este nic

standusina
22. mar 2023

@baskica tak ono na vybavenie celej tej veci maju 30 dni, no myslim si, ze to nebude tak dlho trvat. Ako takto sa mi nestalo este, ze by mi mali vratit peniaze na ucet, zakazdym, aj ked som platila kartou, mi peniaze normalne vratili v obchode na ruku

baskica
autor
22. mar 2023

@standusina aj mne doteraz zato som sa cudovala ale pani predavacka minv pepcu povedala ze len tak mozu ked v hotovosti tak peniaze a ked kartou platili tak na kartu

xux
22. mar 2023

Pokial viem malo by to byt do 3 alebo 5 pracovnych dni. Uz si nespominam ktore z toho