Dnes mi moja šéfka povedala, ze som na ženu príliš vysoká. Mám 170cm. Chlapov je viac nizkych a preto si nejakeho vyššieho ťažko nájdem
Ona je z krajiny trpaslíkov?
Veď ja som o kus vyššia od teba a kľudne si dám aj opätky a vidím okolo seba kopec vyšších chlapov
A čo si máte odrezať z nôh? Či? 🤣 okolo mna sú všetci vyšší, a to mám 176cm 🤣 u vás majú vsetci chlapi menej ako 170 cm? 😱
sefka je mimo😅
vyska zeny 170 cm v nasich zemepisnych sirkach nie je nic nezvycajne a vysokych chlapov tu mame dost, bud v klude😎
zas nejaká somarina na rozhádanie🙂 Ja som sice krpec do 160 cm na mňa sa vždy lepili vysokáči.Takže vysokých je ozaj že dosť
Cakala som post od 2 metrovej zirafy a ona ma dievcina 170 cm wtf 🤦♀️🤦♀️
Ludia uz vazne nevedia z coho by mali komplexy
Ja mam 172cm à teda si vysoká ne pridám, ale môj chlap ma 170cm, ex mal 188
To co akože mas.s.tym teraz???🤣 Sefka je pribrzdena toto vypustit z úst. Moj bože!
Mne ked som po svadbe a porode prvého dieťaťa, povedala jedna kolegyňa,ze a teraz si Majka musíš ostrihať vlasy🧐🧐🤐lebo to sa uz nepatrí mat vlasy po zadok na matku, manželku. 🤣Som si skoro zuby prehltla tak som sa smiala😅
Chlap pod 170cm je nízky, žena 170cm má úplne priemernú výšku.
Divné je, čo rieši tvoja šéfka - už raz takú výšku máš, a hotovo.
A ešte divnejšie je, že ty riešiš čo šéfka povedala...
Ja mam 171 a pripadam si uplne priemerne vysoka...nezavidi ti ta tvoja sefka nahodou tu vysku? Na modelku je to stale malo, cize neviem, co riesi.
Hmm ja mam 168 a kazdy je odomna vyssi 🤦♀️
Ja mam 180cm, dokonca nosim aj vysoke opatky,manzel.ma 185cm 😀😀 zijeme si na vysokej nohe a je nam fajn 😀
Co riesi sefka? Ona ma.kolko cm?
Ja mam 177 a dávno som nestretla nižšieho chlapa. Kde ta šéfka žije? 😅
Šéfka ma evidentne komplex zo svojej výšky. Ja mam 175. Tak akurát....
Ja som mala kolegyňu čo mala 188 cm, to bola vysoká žena 🙂 170 je bežná výška. Šéfka má koľko, meter dvadsať?
Ja mam 170cm a pripadam si tak akurat. Cakala som 180+. Nepoznam vela muzov nizsich, ale aj keby, tak na tom nezalezi.
Mne to príde ako ideálna výška na ženu...
😂 a čo si myslíš ty? Mám 173 cm a doteraz som nemala žiadny problém nájsť si vyššieho partnera 🤷 sestra má 180cm a manžela o 8cm vyššieho. Určite nie si na ženu privysoká 🙂
Mam 182cm a pripadam si normalna, aj ked sa naslo v minulosti par jedincov co sa snazili aby som sa skrz vysku citila opacne... ale ak ma niekto zapotreby ta komentovat, vysku ci vahu, sam so sebou je nespokojny....
Mala si jej povedať, že ju z hora nepočuješ🙄
170cm a vysoka? Sibe jej? Ja mam 167cm a povazujem sa za nizku, hoci som priemer.
Vies kolko 190cm muzov okolo poznam?
Bud v klude, normalnu vysku mas.
Tiez som myslela ze sa bude jednat o vysku 190cm ze mas.
Ahoj, ja mám 171 cm a ak nepočítam naše deti, som najnižšia v rodine, ešte aj môj 12 ročný syn ma prerástol 🙂 Neboj, vysokých chlapov je dosť, môj manžel má 203 cm 🙂
Mne zas každy rozpráva že som nízka (163cm)🤣🥰 ale veď dobrého veľa nenarastie . Ľuďom stále niečo vadí . Keď chcú nájdu si X dôvodov 🙈🙈 na tvojom mieste ešte nárokom 10cm opätky si dam🤣
Chlapi uz nie su co byvali🤣🤣🙊 Ale teraz ako co,si aka si,co si das od kolien dole amputovat lebo sefka povedala?😅 Ja mam 175cm a rada si obujem aj vyssie opatky. A to nemam 50kg,cize na svoje okolie uz fakt musim posobit ako obor,ale nikto neriesi😁💪
sefka len zavidi :D
btw mam 174 a vobec nemam pocit, ze som nejaky nadpriemer
Skôr porozmýšľaj nad tým, prečo to povedala......je to nezmysel. Tá tvoja polovička si ťa nájde a je jedno či bude vyššia alebo nižšia....keď to bude ten pravý.
A???