Ahojte,mala som priatela asi 8 mesiacov ,obaja mame 25 rokov ,aj ked je to kratka doba naozaj som sa zamilovala travili sme spolu vela casu ,robil pre mna prve aj posledne ,prejavoval lasku aj ja jemu ,bola som naozaj stastna.On mal vsak pred nasim vztahom priatelku ,boli spolu 4 roky ale za tie 4 roky ho ona 4 krat podviedla a odpustil jej to az na ten 4.krat kedy sa rozisli (teda o 4 podvodoch vie,mozno ich bolo aj viac) a ked sme sa zoznamili tak spolu neboli uz rok a tvrdil mi ako by sa k nej uz nikdy nevratil lebo uz vie ze by to urobila znovu . Ja som toto leto odcestovala s kamaratkami na dovolenku a oni dvaja spolu isli von stretli sa a odvtedy to s nasim vztahom islo dole vodou a nakoniec sme sa rozisli a su znovu spolu .Velmi ma to trapi myslim na to kazdy den ,cely den,velmi ho milujem a trapi ma aj to ,ze chce byt znovu s nou aj po tom vsetkom,co mu urobila a ako si ho nevazila ...Asi mi v tejto situacii pomoze kazdy jeden vas nazor na danu vec
Boliet to boli ale casom preboli. Tiez sa mi stalo nieco podobne a bola som zufala ale pochopila som, ze taky chlap stoji za h.... Ako by si v buducnosti vedela ze ta nepodvedie s inou? A podla tohto mi vychadza ze u nich islo o obojstrannu neveru, len sa ti k tomu nepriznal. Kto podvedie raz, urobi to aj druhykrat. Skus sa zamerat na nieco ine a casom pride niekto kto bude stat za to🙂
On si to uvedomi, ked zisti ze ho zasa podviedla,lebo taka sa nemeni. Druha vec je,ze o chlapoch je zname ze miluju vacsinou len raz za zivot. A stara laska nehrdzavie. To je proste fakt. Preboli to a urcite pride niekto novy a lepsi.
Mozno si bola iba nahradnicka.
Mozno zo zaciatku k tebe aj nieco citil,doniesla si novy vietor do jeho sklamaneho srdca...
Ale ak ides s kamoskami von a on hned bezi ta byvalou....
Nerataj uz s nim.nestoji za to a nema ta rad.
Inak neviem preco nebol na dovolenke s tebiz,ale v tomto pripade to bolo velmi dobre.inak by si s nim stracala dalsi cas a nakoniec by ti tak ci onak usiel....
Kasli na neho.
Nechaj ho zit.
Neboj,casom zabudnes.
Nemozws milovat chlapa ktory ta zneuzil....
@emmaemm je to jeho karma trapit sa s tou zenou. je mu sudena. niektori ludia si hladaju zlych partnerov ani nevedia preco. prva prilezitost co si vytiahla paty z domu a urobil to, co jemu ta partnerka...nemas co banovat. hlavu hore, to preboli. si este mlada a dobreho chlapa este stretnes
Stalo sa mi nieco podobne, nechala som ho ist. Bolo to velmi bolestive pre mna.
Dnes som stastne vydata a on je v on and off vztahu s byvalou. A stastny teda nie je.
Kto chce kam, pomozme mu tam.
Najkrajsi prejav lasky aky mozes dat niekomu koho si milovala je nechat ho ist.
Ty sa budes trapit chvilu,ale on cely zivot ☹
Vyser sa na neho
@emmaemm nic s tym neurobis. jeho rozhodnutie. ak pochybil, jeho chyba, nie tvoja strata.
tiez si myslim, ze on si ju nejak do zivota zasluzi, aby sa pri nej trapil.
zrejme musi najprv nieco pochopit o sebe samom. trebárs sa odnaucit trpitelskej role v zivote a ocakavat, ze za to odpustanie bude potom plnym priehrstim odmeneny hlbokou laskou a vazenim si jeho osoby zo strany podvádzajúcej babenky.
alebo od zavislosti na silnejsej osobnosti (take to dufanie, ze pri silnej osobnosti aj on bude posobit ako ten silnejsi, ze sa na neho prenesie "odlesk").
alebo z tuzby skrotit ziadanu neskrotnu zensku. mat pri sebe zenu, ktoru kazdy chce, ale ona patri len jemu. (zeny takto rovnako snivaju o zlych chlapcoch.)
kto vie.
nie su take len zeny, obcas su taki i muzi.
kazdopadne u mna by sa uz odpisal natolko, ze keby dosiel s tym, ze aj na druhy pokus pochopil, ako sa v sebe zmylil, tak u mna uz prehlupil tiez. moze ist hladat tretiu.
nebudem predsa riskovat, ze len co sa u mna z toho sklamania oklepe, zas pojde skusat, ci by predsa len ta prva s nim nechcela ostat.
co som ja nejaka regeneracna zakladna kombinovana s citovy wellness, alebo co?
Neviem ako by som to povedala pekne ale kto chce kam, pomôžme mu tam. Viem, že to môže byť ťažké ale vezmi si to tak, že horšie je na tom on. Dôležité je ale aby si si to zapamätala keď sa oni zase rozídu kvôli tomu, že ho znova podviedla a on príde za tebou tak mu nemôžem len tak ustúpiť, lebo ver mi, on sa zase u teba objaví keď príde na to akú hlúposť urobil
Asi ma nejaky problem, ked takyto on and off vztah vyhladava. Su o tom zaujimave knizky. Mozes byt rada, ze isiel. Za par mesiacov sa budes divit, ze ta to tak vzalo - nestal to za to...
presne takto to dopadne, keď niekto ešte nie je vnútorne plne vysporiadaný so svojím predošlým vzťahom... nech ti nahovoril čokoľvek (tým rečiam mohol chcieť pokojne i sám veriť) preňho minulosť ešte neskončila... city k bývalej sú preňho silnejšie ako jeho hnev voči nej... jeho výber, jeho rozhodnutie... nebooj, v čase krízy si ešte veľmi rád zaspomína, kto bol na neho milý a pri kom mu bolo dobre... to by však už teba nemalo trápiť... vracať sa k človeku, ktorý si ťa dostatočne neváži a uprednostní pred tebou inú? nepripomína ti to niečo?
je to jeho rozhodnutie, a časom sa možno aj poďakuješ že sa stalo,to čo sa stalo.
@emmaemm Ahoj. No škoda že ste nešli na tú dovolenku spolu. Ale to je jedno. Poznám to veľmi dobre len s tým rozdielom že ja sa už vracať nemienim. Ak ti môžem dať radu, tak ho nechaj tak. Ono to prebolí ale on bude na tom ďaleko horšie. Bude trpieť. Mal ťa a mohol ťa mať naďalej a zavrhol ťa. Ona ak mu to spravila niekoľkokrát tak bude to robiť stále. Má to v povahe. A on bude jej do nekonečna odpúšťať. Bude nekonečný parohac. Krásny život ho čaká 😂. Si mladá stretneš veľa rozumnejsich. Veľa šťastia prajem.🙃🙂
@moonlight1210 skvela odpoved😃🥰
Zjavne sa nemas preco trapit. Rozhodne za to nestal, ak sa ta vedel tak rychlo vzdat a znova si s nou zacat. Podla mna mozes byt koniec koncov len a len rada
diskusia z r. 2017🙈
Tak sa asi nedozvieme ako to dopadlo😂😂😂
Nič s tým nespravis, je to jeho rozhodnutie, respektuj.