Vplýva na vás dnešné počasie?

katusskaa
19. nov 2023

vplyva na vas pocko? mne je uz druhy den zle, migrena s aurou... neznasam to, ked ma vsetko rozhodi, momentalne kombo zmena pocka a menstruacia🙄 strasne som na to citliva

vulka
19. nov 2023

@katusskaa Na mojich doma vplývalo dnes ohromne. Vyšli si na lyže.

ariannazara
19. nov 2023

Mňa lámu ruky a nohy od rána tak ze mam zosaliet. Mam dostať krámy ta sa to vo mne kopi. Zobrala som magnezium ale je to na slučku 😂

lugie
19. nov 2023

Ja som sa dnes tešila lebo snezilo 🙃 milujem zimu, sneh. Ale milujem aj jeseň a lístie všade okolo. Toto je moje obdobie 🫶🏻😂

marca12
19. nov 2023

@katusskaa Ja som meteosenzitivna,takze na mna stale vplyva pocasie. Ale pomaha fyzicka aktivita. Aj ked nevladzem a je na grc,musim sa hybat,lebo potom je to este horsie. A inokedy zase pomoze len oddych,ale to ja sa uz poznam a viem,co mi kedy pomoze a podla toho sa riadim. Co si pamatam odmalicka na mna malo vplyv pocasie,citim zmeny tlaku,teplot,ze bude prsat viem 2-3 dni dopredu bez toho,aby som pozerala pocasie.

bublinka1426
19. nov 2023

tesim sa ako mala ze konecne je chladno a novembrovo a nie 20st. ❤

marianarem
19. nov 2023

@bublinka1426 Som rada, ze niekto na svete ma rad aj takyto november, chudak nemoze za to, aky je 🙂 Za mna je toto pocasie asi najhorsie, co moze byt, uz od detstva.

bublinka1426
20. nov 2023

@marianarem je nas takych vela. ale nehovorim ze ma nepotesi aj 0 st a slnko.

maryetta
20. nov 2023

Dnešne? Ved take je uz niekolko dni. A mne ide hlava prasknut. Uz mi je do placu z toho ☹

ibatanecnica
20. nov 2023

áno vplýva, mám rada jesenné sychravé počasie, rada sa prechádzam v takomto počasí - pokiaľ nefúka víchor. Aj keď sneh je krajší ale nevadí mi takéto počasie. Vždy ma to vytiahne von

kris_tin257
20. nov 2023

Ja som mala rovnako dva dni migrény, bez brufenu by som to nedala, včera bolela hlava aj muža 🤷

katusskaa
autor
20. nov 2023

ja mám rada jeseň, aj sychravé počasie. čo mi nerobí dobre, sú zmeny počasia, posledné dva dni som mala migrénu s aurou, dva dni po sebe - čo sa mi ešte nestalo a to som migrenik polku života....