vplyva na vas pocko? mne je uz druhy den zle, migrena s aurou... neznasam to, ked ma vsetko rozhodi, momentalne kombo zmena pocka a menstruacia🙄 strasne som na to citliva
Mňa lámu ruky a nohy od rána tak ze mam zosaliet. Mam dostať krámy ta sa to vo mne kopi. Zobrala som magnezium ale je to na slučku 😂
Ja som sa dnes tešila lebo snezilo 🙃 milujem zimu, sneh. Ale milujem aj jeseň a lístie všade okolo. Toto je moje obdobie 🫶🏻😂
@katusskaa Ja som meteosenzitivna,takze na mna stale vplyva pocasie. Ale pomaha fyzicka aktivita. Aj ked nevladzem a je na grc,musim sa hybat,lebo potom je to este horsie. A inokedy zase pomoze len oddych,ale to ja sa uz poznam a viem,co mi kedy pomoze a podla toho sa riadim. Co si pamatam odmalicka na mna malo vplyv pocasie,citim zmeny tlaku,teplot,ze bude prsat viem 2-3 dni dopredu bez toho,aby som pozerala pocasie.
tesim sa ako mala ze konecne je chladno a novembrovo a nie 20st. ❤
@bublinka1426 Som rada, ze niekto na svete ma rad aj takyto november, chudak nemoze za to, aky je 🙂 Za mna je toto pocasie asi najhorsie, co moze byt, uz od detstva.
@marianarem je nas takych vela. ale nehovorim ze ma nepotesi aj 0 st a slnko.
Dnešne? Ved take je uz niekolko dni. A mne ide hlava prasknut. Uz mi je do placu z toho ☹
áno vplýva, mám rada jesenné sychravé počasie, rada sa prechádzam v takomto počasí - pokiaľ nefúka víchor. Aj keď sneh je krajší ale nevadí mi takéto počasie. Vždy ma to vytiahne von
Ja som mala rovnako dva dni migrény, bez brufenu by som to nedala, včera bolela hlava aj muža 🤷
ja mám rada jeseň, aj sychravé počasie. čo mi nerobí dobre, sú zmeny počasia, posledné dva dni som mala migrénu s aurou, dva dni po sebe - čo sa mi ešte nestalo a to som migrenik polku života....
@katusskaa Na mojich doma vplývalo dnes ohromne. Vyšli si na lyže.