Vplyv závislostí na človeka a jeho okolie

zuzankabs
16. mar 2015

Ahojte potrebovala by som poradiť. Keby ste dostali tému ,,Vplyv závislostí na človeka a jeho okolie" a mali by ste túto tému rozobrať z filozofického hľadiska z čoho by ste vychádzali a z akej literatúry by ste čerpali?

grettka
16. mar 2015

Co je to "z filozofickeho hladiska"? "Filozofovat" sa na tuto temu da asi do nekonecna, je to velmi sirokospektralna tema, ale ja potrebujem mat veci podlozene faktami alebo skusenostou z okolia. Osobne by som hladala vyskumne studie (domace aj zahranicne) na tuto temu. Viac poradit neviem.

zuzankabs
autor
16. mar 2015

@grettka ano filozofovat sa da donekonecna to suhlasim, len probem mam v tom ze mojou ulohou je cerpat-vychadzat z knih, filozofickych knih a poukazat na fakty ako sa k danemu problemu stavali a stavaju filozofi a samotna filozofia, preto som chcela ci nahodou niekto nevie o nejakej konkretnej knihe, studii, clanku ktora rozobera danu problematiku

bubelko
16. mar 2015

@zuzankabs otvor si google, hod si do vyhladavania presne to, co si sa opytala tu a vyhodi ti nejake texty - budes musiet hladat, ktory z textov sa ti hodi a ktory nie. je to pravdepodobne dlhsia cesta, ako ked ti tu niekto priamo napise, ale aspon sa naucis a budes viedet odkial to mas, ako si k danemu textu dosla... 😉