Vosk zo sviečky roztečený všade..

chruumka
21. jan 2019

Baby stala sa mi taka vec, že ako som zhasinala sviečku na poličke nad televízorom, tak sa mi cela sviečka zošmykla z poličky a vosk mam všade 🙈 z telky to nejako viem dať dole ale bojím sa, že vosk sa dostal až do vnútra televízora 😄 keby zavolám nejakého opravára tak asi mi padne záruka na telku však? A moj druhý problém je stena 🙄 potrebujem to dať nejako dole 🙈 Fén mám dosť slabý a nejde to vôbec dole 😄 viete mi nejako poradit? Mám chuť vyhodiť všetky sviečky von oknom 🤣

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ikonica
21. jan 2019

Este papier pijavy a zehlicka by mohli pomoct

lindusss2016
21. jan 2019

Presne tak servitka a zehlicka

ikonica
21. jan 2019

@lindusss2016 vidis mozno kuchynska papierova utierka... Lebo pijak asi len tak doma nenajde...

chruumka
autor
21. jan 2019

@veronika4495 zatiaľ funguje 🤣 len či sa to tam nejako nezahreje, keď bude telka zapnutá 🤔
@ikonica
@lindusss2016 skúsila som servítku a žehličku a celkom to ide 🙈 bude to dlhy boj ale ďakujem za rady 😄

jumama
21. jan 2019

Veru, voskova batika sa tak robi, ze na latku sa voskom kresli, nafarbi... a aby sa ten vosk potom dostal von, tak sa cez noviny zehli, tolko krat sa daju nove noviny, az kym latka nezostane bez vosku, on sa vsaje do tych novin.

17juraj17
22. jan 2019

@chruumka Na tie haklivejsie casti ale aj na stenu kludne mozes pouzit vykonnejsi fen alebo horkovzdusnu pistol ak ju nahodou mas. Samozrejme k tomu pijak alebo kuch uterku.

zanettsur
22. jan 2019

po teplovzdusnej podla mna ostane spinava stena.. tooo by som asi neriskovala, aby to nedopadlo este horsie ako to je teraz