Ahojte, baby, chcem si kúpiť nielen kvôli vianociam, ale aj kvôli nim, domov voňavé sviečky. Doteraz som mávala len také napr. z lidla, dm a podobne, kde vôňu ani veľmi nebolo cítiť a sviečka vydržala veľmi krátko. Najskôr som pozerala po Yankee Candle, ale majú strašne drahé tie sviečky. Teraz som našla aj Heart and Home, tam sú ceny prístupnejšie. Máte s nimi niekto skúsenosti? Stoja Yankee Candle za tú cenu? Alebo rovnakú službu urobia aj tie druhé, lacnejšie? Teraz prebieha aj ich testovanie na koníku, ale nikde som nenašla výsledok, asi je to ešte v procese. Prípadne máte niekto skúsenosti s inými sviečkami, ktoré aj niečo vydržia, ale zasa nestoja majland? Ďakujem za každú odpoveď🙂
Za mňa určite Yankee Candle...voňajú krásne, dlho vydržia...čo sa týka škodlivosti sviečok, tak toto naozaj neriešim....nehorí tá sviečka od rána do večera, 24 hodín denne....za chvíľu nám bude škodiť aj to, že vlastne žijeme....ale to len môj skromný názor...
@marienka1989 koľko ti asi vydrží tá yankee sviečka? kupuješ veľkú či strednú?
Sviečky sú chemicky hnus + ropa. Nezvazovala si kúpu difuzera? A tam si môžeš kvapkat éterické oleje. Za cenu jednej Yankee candle môžeš mať difuzer 😊
@agathachristie ak mám byť úprimná, o difuzeri som prvýkrát počula včera, keď som kukala stránky so sviečkami🙂 idem to mrknúť, vďaka❤
@siska1313 ak nakupujes na Aliexpress tak tam máš obrovský výber difuzerov. Ja mám odtiaľ a som spokojná.
@agathachristie áno, sem-tam tam niečo kúpim, ďakujem za tip🌹🌹🌹🌹
Dievcata a woodwick sviecky? Zvazujem kupit nejaku, inak pouzivam len cajove sviecky do solneho svietniku. Ale tie woodwick ma zaujali, obcas by som nejaku zapalila..
@siska1313 https://www.zlavomat.sk/akcia/652408-elektricka... mam tento zo zlavomatu a som s nim spokojna. Este sa kamosky cudovali u mna na navsteve ze ako sa mi hodi k nabytku , ze dizajnovy kusok 😉
yankee su top. skúste pozriet recenzie od tejto pani :https://www.youtube.com/results?search_query=iveta+zabr...
@siska1313 tieto zo Zľavomatu sú z Ali. Lacnejšie
@agathachristie cez ali by to prišlo celé? Zatiaľ som len oblecko a drevené hračky. Neroztrieska sa to, keď to ide cez pol zemegule?
@siska1313 Poviem ti pravdu, zapálim si ju po väčšinou po veľkom upratovaní v sobotu, momentálne mám doma dva kusy, veľkú a tú maličkú, a mám ich už veru riadne dlho....ale voňajú krásne a majú svoje čaro....difúzer je tiež super vec, ale sviečka je predsa len sviečka ❤
@siska1313 kúpila som 2 a oba celé. Na 100% to to nikto nezaručí, ale predajca vráti peniaze ak nie.
Neviete mi poradit ze kde kupim sojove sviecky s takymi kuskami susenych bylin? Minule to mali v kaviarni ale nevedeli ze kde to kupovali
ja si po precitani kopy clankov o skodlivosti sviecok kupujem uz len tie zo vcelieho vosku, pripadne su aj sojove (sviecky Jemnô)