Vôňa Salvatore Feragamo incanto shine

matyasek29
6. júl 2018

Ahojte mám zálusk na túto vôňu
Vonia mi krasne, tak sa chcem spytat ci máte niektorá skusenost s testerom
Je to vyhodnejsie ?
A odkial ju objednávate ?
Dakujem vam za vas cas

zooeynka
6. júl 2018

@matyasek29 tester bol uplne v pohode. Naco original krabicka, ktoru ajtak hodis do kosa. Cez parfums.sk cca pred 2 rokmi.

amenka77
6. júl 2018

@matyasek29 ahojky, ja vacsinpu kupujem tester, je to cenovo vyhodnejsie, dost cadto objednavam cez parfems.sk alebo katkaparfumery.sk, co sa tyka vone, je krasna ale slaba vydrz

matyasek29
autor
6. júl 2018

@amenka77 ahoj dakujem za info
Slabá vydrž mne sa prave zdala ze dost dlho mi vonala
A vies mi poradiť nejaku co dlho vôni a je tak nejako cenovo isto? Dakujem

matyasek29
autor
6. júl 2018

@zooeynka dakujem za info ano pravda na co krabička je to zbytočnosť

chichi29
6. júl 2018

@matyasek29 tato vona moja topka no ked ju dlho pouzivam necitim ju na sebe...ked ju dam malej citim aj vecer na nej...objednavam z notino.sk a vzdy tester

jeennyv
6. júl 2018

@matyasek29 milujem tu vonu a len z kamenneho obchodu fann marionaud.. netu a ich srr..ckam neverim

ave_eva
6. júl 2018

Ahoj skús stránku predajparfumov.sk alebo elnino, majú fajn ceny a niekedy aj dopravu zadarmo.

timejocka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amenka77
7. júl 2018

@matyasek29 co je jej podobna vona s lepsou vydrzou je lanvin eclat, cenovo podobne

janinka007
7. júl 2018

tu máš najlepšiu cenu a nemusíš sa báť objednať, parfumy z netu sú úplne v pohode, mám ich mrte. https://www.dtparfemy.sk/salvatore-ferragamo-in...

matyasek29
autor
9. júl 2018

Dakujem Vám všetkým

lindsey
9. júl 2018

@janinka007 myslíš že z tej stranky sú originál? dosť lacné su

mariah0307
9. júl 2018

Ja som s nou bola velmi spoko a obj som z notino.sk

janinka007
9. júl 2018

@lindsey oni majú aj kamennú predajňu, nemôžu si dovoliť predávať fejky a vlastne ani na nete by si to nemohli dovoliť. Tie parfémy vôbec nemajú takú cenu, za akú ich predávajú v parfumériách, takže sa nemusíte ničoho báť. Mne to chlapík, ktorý sa zaoberá parfumami vysvetloval, že ich výroba je centová zzáležitosť, pokial to nie sú niche parfumy.

lindsey
10. júl 2018

@janinka007 teda si objednám odtiaľ nabudúce. .Túto stránku vôbec nepoznám. dik za tip

12romi34
19. júl 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

tato vona mi velmi nesedí. Radšej mam JOOP, Gucci

damoska
15. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

https://www.notino.sk/abercrombie-fitch/first-instinct-parfumovana-voda-pre-zeny/ tato vonia velmi pekne, skušali ste ju niektora? Neviete aku ma vydrž?

essenceee
17. okt 2018

o takejto voni som nikdy nepočula, ani nevidela. Ktoré vone su teraz IN a letia takto na jesen?