Ahojte mám zálusk na túto vôňu
Vonia mi krasne, tak sa chcem spytat ci máte niektorá skusenost s testerom
Je to vyhodnejsie ?
A odkial ju objednávate ?
Dakujem vam za vas cas
@matyasek29 ahojky, ja vacsinpu kupujem tester, je to cenovo vyhodnejsie, dost cadto objednavam cez parfems.sk alebo katkaparfumery.sk, co sa tyka vone, je krasna ale slaba vydrz
@amenka77 ahoj dakujem za info
Slabá vydrž mne sa prave zdala ze dost dlho mi vonala
A vies mi poradiť nejaku co dlho vôni a je tak nejako cenovo isto? Dakujem
@zooeynka dakujem za info ano pravda na co krabička je to zbytočnosť
@matyasek29 tato vona moja topka no ked ju dlho pouzivam necitim ju na sebe...ked ju dam malej citim aj vecer na nej...objednavam z notino.sk a vzdy tester
@matyasek29 milujem tu vonu a len z kamenneho obchodu fann marionaud.. netu a ich srr..ckam neverim
Ahoj skús stránku predajparfumov.sk alebo elnino, majú fajn ceny a niekedy aj dopravu zadarmo.
@matyasek29 co je jej podobna vona s lepsou vydrzou je lanvin eclat, cenovo podobne
tu máš najlepšiu cenu a nemusíš sa báť objednať, parfumy z netu sú úplne v pohode, mám ich mrte. https://www.dtparfemy.sk/salvatore-ferragamo-in...
Dakujem Vám všetkým
@janinka007 myslíš že z tej stranky sú originál? dosť lacné su
Ja som s nou bola velmi spoko a obj som z notino.sk
@lindsey oni majú aj kamennú predajňu, nemôžu si dovoliť predávať fejky a vlastne ani na nete by si to nemohli dovoliť. Tie parfémy vôbec nemajú takú cenu, za akú ich predávajú v parfumériách, takže sa nemusíte ničoho báť. Mne to chlapík, ktorý sa zaoberá parfumami vysvetloval, že ich výroba je centová zzáležitosť, pokial to nie sú niche parfumy.
@janinka007 teda si objednám odtiaľ nabudúce. .Túto stránku vôbec nepoznám. dik za tip
tato vona mi velmi nesedí. Radšej mam JOOP, Gucci
https://www.notino.sk/abercrombie-fitch/first-instinct-parfumovana-voda-pre-zeny/ tato vonia velmi pekne, skušali ste ju niektora? Neviete aku ma vydrž?
o takejto voni som nikdy nepočula, ani nevidela. Ktoré vone su teraz IN a letia takto na jesen?
@matyasek29 tester bol uplne v pohode. Naco original krabicka, ktoru ajtak hodis do kosa. Cez parfums.sk cca pred 2 rokmi.