Voľný čas a výčitky z ničnerobenia

4. júl 2021

Blba otazka,ale mate vycitky svedomia ,ked niekedy nerobite fakt,ze nic ked mate volny cas,vikend a tak 😀 ?

iriska13
4. júl 2021

...vobec, aleže vobec...v práci sa namakám dosť, treba aj oddych😉😝

hederamonstera
4. júl 2021

Nie, vobec. Pokial vzdy stravim cas, tak ze som spokojna, ci je to niecim konkretnym alebo nic nerobenim, tak je to pre mna dobre vyuzity cas ☺️

pribinak
4. júl 2021

Jasne. Niekedy prídem z prace taka unavena, že ľahnem pred tv a pozerám. Ale ani neviem o com 🤣🤣 a nehnem ani prstom a je mi jedno, že v kuchyni buchla bomba, alebo že na večeru budú 2. Deň za sebou parky

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
4. júl 2021

Nie, prečo by som mala mat výčitky...

surama
4. júl 2021

Ja mam obcas :D Pracujem z domu, takze v podstate vela casu zabijem pracou, ale tym, ze nemusim cestovat a tak, tak mam mimo toho aj dost volneho casu, takze vzdy citam nejaku knihu, umyvam okna, oriadujem balkon, varim, citam si, co ma caka dalej v tehotenstve a po tehotenstve...nemam pokoja :D Na nakupy do obchodov casto nechodim, lebo uz mi viackrat prislo zle, takze objednavam online vsetko..takze zas dajak zabijam cas :D

number19
4. júl 2021

Ja mam, nejak to do mna hlavne moj otec zaimplementoval. Lebo akoze nestracat cas...ci co...
Potom som si zobrala svojho muza a tam som pochopila co je poobedna siesta a len take to sladke nic nerobenie...celkom som sa s tym stotoznila...niekedy to clovek potrebuje ...

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. júl 2021

@number19 chapem, raz som mala ,,frajera'' ,ktory stale,stale nieco robil,aby nestracal cas,a citila som sa dost blbo,ked som kvazi nemala co robit,aj ked som.chodila do roboty,behavat,cestovala domov na vikendy...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuvelyn
4. júl 2021

Nie prečo? Dnes som nerobila absolútne nič napríklad. Bolo mi zle tak som ostala v posteli a muz sa staral o syna (14mes) myslela som ze aspon obed navarim pre malého lebo nic sme nemali, ale nechcelo sa mi tak som ich poslala na jednej pizzerie v dedine na synovu prvú pizzu, úplne bez výčitiek 🤣 joj ako mi dnes dobre bolo, musím do pôrodu ešte využiť nejaký čas na takéto ničnerobenie 😁

number19
4. júl 2021

Je to na maslu zivotny styl. Treba fakt vypustit...moj otec bol taky ako tvoj frajer...to bola taka trochu sikana na celu rodinu, lebo stale aktivita nie?...rodina mojho muza vzdy poobednajsi spanocek...a potom sa uvidi, ze co...ak nieco 🙂
Inac aj moj otec uz s vekom pochopil a da si slafika na obed...takze v klude, je dobre sa niekedy len tak ponudit...ak ti to vyhovuje...

autor
4. júl 2021

@number19 to zas moj oco ma predobedneho slofika,poobedneho,predvecerneho 😀

number19
4. júl 2021

No, tak vidis, pohodicka, ak aj tvoj ocino...ak to tak citis tak to tak maj 😉

Som citala nejakeho pschologa, ktory tvrdil, ze dnesna generacia deti ma velky problem, ze uz nevedia co je to nudit sa...su prestimulovani a ze to nie je dobre, lebo uz skratka nevedia so sebou samymi travit cas...ja aj mojej dcere niekedy poviem, ved sa nud...
Tak bud v klude a uzivaj si nic nerobenie...

sense
4. júl 2021

Môj partner je taký keď ma z prace voľno tak meobsedi 10minut doma že je to zbytočné stratený čas... Kt môže venovať nejakým aktivitám... Tak som mu povedala ved keď chce kľudne nech ide, mame čas kt trávime spolu a mame čas kt si trávi každý podla seba, on niekde na horách ci s nikom alebo len vysokohorská turistika a ja nič nerobenim a robím to načo mam práve chut..a keď mám chuť tak ideme vsetcia spolu na výlet niekde do múzea, na hrad, kúpalisko alebo turistika prispôsobená 8 r dieťaťu...

ivangeline
5. júl 2021

Ano. Obcas ano. Vzdy som hovoeila..ze neznasam nedele.. :D ale mam to urcite z detstva...neposedna matka a babka... a vycitky z oddychu... blee.. Je dolezite vediet aj zrelaxovat.