Čo robíte vo svojom voľnom čase?Prípadne,ak by ste mali viac voľného času, čomu by ste sa venovali?
voľný čas??? čo to je??? 😀 😀
😀 😀 😀
napr. ked deticky spia a my padame od unavy...
no predsa som na koníku 😀
😀 jasneeee 😀 😀 a okrem toho?
O.K,zacnem teda:
knihy a časopisy 🙂 , príroda, hrabanie sa v záhradke, cudzie jazyky...
záľuba-čítanie 😀
nutná záľuba-záhrada,ako dnes 😠
aj ja 😀 -ale dobrovolne,sadila som iba kvietky
no ja som plela burinu,lebo už som hovorila susedovi,že nám ju tam v noci sadí 🙂 ,tej sa tam teda darí ☹
máte velku zahradu?Aj by sme sa mohli presupnut do temy "Zahradkarky" 😀 😀 😀 ine konicky?
no tie knihy,teraz ma chytila ezoterika/a záhrada 8 arov/ 😖
a mna aromaterapia,ale som len na zaciatku 🙂
a ked bude v praci volnejsie, chcela by som s rodinkou vypadnut niekam na vikend do prirody 🙂
príroda a túry to je pre moju polovičku,ale tiež sme stále v robotke tak to až cez dovolenku 😵
a kam sa chystate?-SVK,ci zahranicie?
len svk,ved tu je toľko krásnej prírody ani o nej nevieme 😅
presne tak. Ja som drahemu uz navrhla jedno miestecko pri Zvolene a on na to :"Tak daleko?" 😀 😀 😀 ,snad ho ukecam, uz sa mi ziada taka zmena-vypadnut z civilizacie 🙂
voľný čas? ja to nepoznám, som stále v pohybe. aj keď niekedy mi zostane 10min. tak behám po byte a stále niečo odkladám.
nooo Maca,ale teoreticky ten volny cas mas 😀
dobrú nôcku,tá záhrada ma nejako zmorila 😵
bru noc 😵
fotografovanie, šitie, patschwork, dekoupage, vyšívanie, varenie, maľovanie, počítač,izbové kvety a ešte by som sa rada naučila maľovať poltréty.
bibianna,keď sa narodí Maťko,daj vedieť,koľko z týchto koníčkov ešte stále stíhaš 😀
Moje koníčky(času žalostne málo,ale občas sa predsa len nejaký nájde)-knihy(teraz hlavne ezoterika),záhradka,prechádzky a hlavne náš zverinec-na ten si čas nájsť musím,lebo kto iný sa oň postará???Ale nanosila som si domov zvieratá,tak sa musím starať 😀 Pre mňa je to relax.
ja knihy ale nemam na to čas, pc a telka a občas prechadzky
😕