Baby co zaujímave robite v takomto case? Chladne pocasie doslova neznasam a doma sa unudim k smrti. Televizor nesledujem, na mobile tiez nechcem sediet hodiny… pridem t prace a nudim sa (varenie, upratovanie a podobne aktivity nepiste, to robim bezne)
Víno, kniha, spánok, sex...
Mas deti?
Skupinove kurzy malovania- pri dobrom vinku, hubarcenie, prechadzky, beh, bicykel, joga 🤷♀️
@mimi3008 asi nie, inak by sa nenudila😀
Ked bol cas tak prechadzky, knihy, malovanie, varenie novych jedal
To nevylučuje sex
@hederamonstera 😁 pravda 😁 knihy samozrejme tiez citam
@minenkak Sex bez partnera? Na to musia byť aspoň dvaja 🙂
@hugoboss1923 však sú kamaráti aj
Upeč koláč, alebo si uvar nejaký zložitý recept, na ktorý sa už dávno chystáš a doteraz sa ti nechcelo.
@minenkak Partner v zmysle "spoluúčastník" 🙂
@hugoboss1923 jaj keď tu všetky chcú mať sex,len z lásky a s dlhoročným oficiálnym partnerom,tak som myslela,že aj ona to tak myslí a nie ako my dvaja slouucastnik
Alebo si sprav "beauty večer" pleťová maska, zábal na vlasy, napustená vaňa...
Alebo vytiahni nejakú kamošku von...
Bože, toľko možností!
Pozeráme tv 😂 na nič iné nesom schopná
práve teraz som naložila kimchi :D a chodím na túry, prechádzky, na huby, na jógu, do sauny, čítam, pozerám filmy a seriály, hrám hry - počítačové i spoločenské.. ak nechceš byť doma ani vonku, dá sa ísť do kina, do galérie, divadla, s kamoškou na víno, brunch alebo večeru..
ja už by som mohla ísť do dôchodku a každý deň by som mala čo robiť, zima-nezima, fascinujú ma mladí ľudia, ktorí prídu z práce domov a len sa nudia.
Čítam knihy 🙂 a lúštim krížovky a sudoku. A áno, mentálne mám 80 rokov 🤣🤣
Pozerám tenis, čítam knihy, skladám puzzle, idem do kina alebo do obchodov...Väčšinou si v tých obchodoch kúpim knihu, potom skladám puzzle a tak dookola...A pomedzi to chodím do práce a starám sa o rodinu a domácnosť.
@minenkak Tak väčšina žien aj mužov túži mať pri sebe stáleho partnera. I keď kamarátstvo s výhodami má tiež niečo do seba 😅
Najlepsia rada napisat cloveku kt. Neznasa chlad a predpokladam aj lejak, ze sa ma ist prechadzat 🤣
Ja som rovnaka takto na jesen
Nemusíš stále niečo robiť..nerob nič
Partnera sice mam, takze vo vela veciach sa prisposobujem. Ale keby som ho nemala, tak ovela castejsie chodim so psami na niekolko-hodinove prechadzky (aj ked obcas je to boj sa prekonat, ked je vonku skaredo), pozerala by som viac serialov na Netflixe, zapalila sviecky a cvicila jogu kazdy vecer, piekla kolace a zakusky, citala knihy.
Tiež neznášam toto počasie, takže knihy, puzzle, diamantové maľovanie, zacvičiť si a pod sú moja výplň voľného času.
Knihy. Cvičím doma. Tvoríme s deťmi viac. Viac hudba. Audio. Tiež nepozerám… a na mobile častejšie tiež nie som.
Prechádzky,prechádzky,prechádzky a sex