Voľnočasové aktivity pre páry bez obrazoviek

19. nov 2021

Ahojte. Je to otázka hlavne pre bezdetné páry žijúce v paneláku (aj keď viem, že toto je mamičkovské fórum 🤭😅) ako trávite spolu voľný čas ako pár? V tomto pandemickom chladnom období? Mám pocit, že sa to stále točí len okolo obrazoviek, seriály, hry... A už ma to hnevá že stále sme spolu len v digitálnom svete. chcela by som vedieť ako to majú ostatné páry. Verím že odpoveď "sex" si môžeme odpustiť 😂

Ďakujem pekne 🙂

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2021

My sice nie sme bezdetny par, ale deti uz mame velke a volny cas netravime pred TV. Aj v takomto pocasi sa da ist na turu, alebo len lahsiu prechadzku, navyse obaja mame svoje konicky, takze nemusime nutne cely volny cas travit v dvojici a vobec to nevadi.

ella_price
19. nov 2021

Spoločenské hry, máme dvoch kocúrov, takže aj tí nám dajú dosť zabrať. Taktiež sme knihomoli, manžel píše knihu, ja zase tvorím, malujem, robím koláže, plstím, vypisujem si z odborných kních nejaké veci, ktoré ma zaujímajú a preberám to s manželom (on študoval kriminológiu ja psychológiu a tak si robím štúdie o forenznej psychológii 😅 ). Ako sa píše vyššie, aj na prechádzky sa dá ísť, alebo zobrať foťák a ísť fotiť niečo zaujímavé a urobiť si potom z toho nejaký album by mohlo byť zaujímavé 🙂

denda007
19. nov 2021

Hrajte karty, niečo rekonštruujte, umývajte okná, robte si masáž, tlačte si vyrážky, varte spolu rozprávajte sa.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
19. nov 2021

Chodime denne spolu na prechadzky a pokecame. Inak sa po veceroch kazdy rad zasije - ja s knihou a manzel s pocitacom... niekedy si pozrieme spolu film.

elizabet173
19. nov 2021

deti už máme odrastené, na prechádzky sa dá chodiť takmer denne, málokedy nie. My chodíme často, ešte včera bolo fajn aj na bicykel. Hry sme nehrali nikdy, občas si pozrieme dobrý film, veľmi často počúvame dobrú hudbu, aj hráme na hud. nástrojoch, takže si spolu brnkáme ( nie na nervy 😎), hráme karty, varíme spolu, teraz ja po večeroch zdobím medovníky, on sa venuje svojmu koníčku, alebo sa rozprávame, alebo počúvame hudbu, TV často ani nezapneme. Alebo ja rozdávam "rozumy" na MK, on niečo opravuje a pod.