Volkswagen Passat B7

25. okt 2024

Dobrý deň, poprosím skúsených.
Mám Škoda octavia² 2005, obuchaná takmer z každej strany, hrdzavá 😀 336 tisíc km
Treba tam meniť rozvody a zotrvačník čo je podľa mňa dosť veľká investícia do tak starého auta. Stk do 6/25.

Mám možnosť kúpiť vw b7 2012 za 3800€, 320 tisíc km
Plné pojazdné, servis pravidelný v autorizovanom servise v naozaj krásnom stave. Išli by ste do toho ? Alebo ostať pri tej mojej polorozpadnutej krabičke 😄

anjelicek26
25. okt 2024

Do tak starého by som neinvestovala už ani tuk a ani to 2012 ročník veru nekupuj. Hľadala by som ďalej lebo 12 ročne auto už tiež bude mat čoskoro svoje muchy...

13uzivatelka11
25. okt 2024

Nejde ani tak o vek ale aj o kilometre.. Chceš po par tisíc kilometroch zas len do stareho auta dávať peniaze, ktoré si len nedávno kúpil?

janai1
25. okt 2024

Z dažďa pod odkvap.
Radšej pošetri na nejaké auto s oveľa menej km.

tyrkysovy_joekey
25. okt 2024

Daj si krabicku poriadne skontrolovat, nacenit co vsetko treba spravit. Podla ceny potom rozhodni, lebo tam moze byt viac veci. Ale rozvody treba tak ci tak menit kazdych 100 tisic km, zotrvacnik uprimne neviem. Ak ho mas rada, kludne by som do neho este investoval, ale tazko povedat ked som ho ani nevidel 🙂 Auto je vzdy loteria, aj novsie, aj starsie, aj keby malo len 100 tisic.

V kazdom pripade Passata s 320k km? 😅 Mas odvahu ak pojdes do toho. 😉

olimuc
25. okt 2024

No rozvody u passata budes riesit za ca 40 TKM u tvojho o 26 TKM, rozvody mas ca 600€ … zotrvacnik tiez nestoji miliony … radsej by som dala dohromady stare auto a pri vymene nad 150 TKM nesla. 320 je dost ….Ano niektore potiahnu do 700 TKM, ale moze klaknut aj rychlo.radsej stara polorozpadnuda krabicka ako neznamy hnilos…