Ahojte, ti čo volíte PS, alebo teda opozíciu, čo si myslíte o Milanovi Lucanskom?
@deti95060810 akoto že už nič ? Preco
však už zomrel...
Nič je mŕtvy, nech odpočíva v pokoji.
@ ze sa obesil
Asi vedel preco neuniesol tiahu toho co mu hrozilo. Tazko povedat co sa mu dialo v hlave. V kazdom pripade aj vy by ste ho uz mali prestat rypat v tom co nikto naozaj nevie a nechat ho odpocivat v pokoji, ci uz ste volici Smeru, Hlasu alebo kohokolvek ineho.
ze to bol slaboch a zbabelec,kt nezvladol uniest nasledky svojho konania
Že mohol zaspievať veľmi zaujímavé informácie výmenou za miernejší trest a tak sa ktosi postaral o jeho samovraždu. Stačí, že sa mu ktosi vyhrážal, že ak sa o seba nepostará sám, niekto sa postará o jeho rodinu.
ze by sa jeho úmrtie malo ešte raz poriadne prešetriť, keďže sa to presetrovalo za Kolíkovej.
@zmrzlinka8 aj tvoj stav by sa mal prešetriť za Fica
@annm81 niečo kvalitne?
@zmrzlinka8 ale vsak ty nie si volic opozicie, takze otazka nebola polozena tebe
Ťažko povedať, čo sa stalo ... či sa zabil sám, či mu niekto k tomu pomohol ... tieto vysoké funkcie nesú so sebou žiaľ aj toto ... a výsledky vyšetrovania sú vo väčšine prípadov závislé od toho, kto je pri moci, kto má tie "správne páky".
@zmrzlinka8 Fico vykrikoval my raz povieme ako to bolo s vraždou novinára a jeho snúbenice. Povedal niečo no nepovedali nič. Sú pri moci majú všetky páky aby zverejnili kto čo ako. Mali problém ukázať Dankove video. No hold smeracke ovečky opäť naleteli
@markusrasford Prepáč, nie som si istá, či rozumiem otázke. Kvalitné informácie? Vzhľadom na svoje postavenie určite mohol mať veľmi kvalitné informácie na veľmi dôležitých ľudí. Samovražda sa nepácha len tak pre nič za nič. Irónia je, že keby bol chudák tušil, ako sa veci budú vyvíjať, tak dnes mohol byť na trišesťtrojku vonku a užívať si život - panika (jeho či niekoho iného) sa nevypláca.
@annm81 to je mile co píšeš. Ničím podložené a len JPP. Jeho prípadom sa okrem pár zufalcov na MK už nikto nezaoberá. Hovorí sa ze neboztik už spievať nebude.
@markusrasford Ja som nikde netvrdila, že mám konkrétne informácie o tom, prečo sa zabil. Ale asi to nebolo z neštastnej lásky, že? Je teda strašne nepravdepodobné, že zatknutý vysoko postavený človek spácha samovraždu pre niečo, čo s jeho postavením a jeho zatknutím súvisí...
@annm81 co ked mu žena začala zahybat keď bol v cele predbežného zaistenia?
Mozno bol zo zaciatku cestny, ale zlakali ho peniaze, bol kamarat s mafianmi a bal sa, aby rodina neprisla o majetok. Robil si zasluhy za Cernaka, ale uz sa malo hovori, co sa tym bolo a ze mal sam maslo na hlave. Dost naivne je obdivovat ho..
@markusrasford A čerstvo mu to zatelefonovala... áno, aj to je možné. Chlap spácha samovraždu po tom, čo je zatknutý v súvislosti s korupciou, pričom sám je vysoko postavený úradník. Occamova britva
- netreba hľadať zložitejšie vysvetlenie než je nutné. Len aby som ujasnila - ja rozhodne nepatrím k tým, čo tvrdia, že ho zabili policajti, napak. Vyšetrovanie ukazalo, že spáchal samovraždu a ja nevidím dôvod ho spochybňovať.
Tá samovražda ale mala nejaký dôvod a najpravdepodobnejšia možnosť je, že to súviselo s jeho zatknutím. Najviac jeho smrť prospela tým, čo sa doteraz oháňajú tým, aké spiknutie bola jeho smrť. Teda nespochybňujem jeho samovraždu, len vravím, že mu túto myšlienku mohol vnuknúť niekto iný.
@markusrasford fakt? tak potom aj tvoj.
@viestta aha, tak pardon. nech sa teda vyjadria voliči opozície.
Čo si myslím?
Vo všeobecnosti a tých káuz je veľa si myslím,že Fico a spol majú všetku moc,aby sa "očistili",všade rozhlasovali,že oni vedia,atď....majú príležitosť sa "očistiť" od útokov tej zlej opozície.
Ale nerobia to.
Myslím,že každý rozumný človek,ak mu bolo ukrivdene,by sa teraz prejavil.
Ale...asi im ukrivdene nebolo.
Smutné,čo sa deje a bude horšie.
Nech odpociva v pokoji,co si myslim uz nie je podstatne. O mrtvych len dobre a ked zle,tak radsej pomlcim.
smerácka trollia farma zas prišla s novou témou na rozdúchanie vášní? Vyšetrovanie prebehlo, je uzavreté, zmierte sa s tým
Ty tu vystupujes anonymné a naše názory ta zaujímajú.?..trhni si...
Pekný deň
@zmrzlinka8 keby o jeho smrti niekto pochyboval, neboj sa, že by už súčasná vláda na to nemala nasadených ďalších Kotlárov.
A čo si o ňom myslím? Že musel mať dobre za ušami, keď sa rozhodol pre takýto krok.
Sice niesom volic opozicie, ale uz ani koalicie,
Nemusel mat za usami ako to tu pisu,
Mohol mat proste psychicke problemy,
zavazilo aj to ze bol v base a neviem ake su tam podmienky,
ale asi to pre tych ludi nieje prechadzka ruzovou zahradou, hlavne ked maju obmedzeny kontakt s blizkymi, v kazdom pripade je to smutny pribeh a sucitim s jeho rodinou
Otazne je preco sa tam dostal, ved ho este mohli nakoniec aj pustit on nebol odsudeny
@kristiii mne len nejde do hlavy, ako sa dá si samovylúpnuť oko, keď v cele zakopneš o papuču, a aj to ma zaujíma, ako spadol z invalidného vozíka, že sa vraj prevážil dozadu a udrel si hlavu.... tak divne páchal tú samovraždu pomaly na etapy, až sa úplne zohyzdil pri tom. a pomedzi to vraj aj stihol cvičiť. a potom sa taký dobitý vraj obesil na mikine... veď možno to tak bolo, keď to tak vyšetrili, nie?
nuž ospravedlňujem sa hlboko všetkým voličom opozície, že som si dovolila sem napísať, keďže toto autorka poňala nejak diskriminačne, vyjadriť sa môžu iba voliči opozície, ale viete čo, je mi to jedno, mne v tomto ústa nikto nezatvorí.
všetci už viete, ako to bolo a že čo mal za ušami, lenže on právoplatne odsúdený nebol. u nás už neplatí prezumpcia neviny, vážení demokratickí voliči opozície?
už nič...