• Finančné podvody
• Zatajovanie dokumentov
• Manipulácia volieb
• Útok na Kapitol
• Úplatky
• Ohováranie
• Sexuálne napadnutie
• Podvody nadácie
• Daňové podvody
• Manipulácia poistných udalosti
• Volebné financovanie
• Zneužitie zbierok
• Skreslenie majetku
Hrstka
Z 91 obvineni.
A ludia daju aj tak hlas.
Ludstvo potrebuje dostat reset.
Môžeš sa,, zresetnút,, ako prvá... 🙏😉
Bude vojna.... celosvetová.... možno nie "jadrová", ale škody budú nedozerné... ľudia sa majú až príliš dobre....
Ja teda vobec nie som Trumpov fanusik, ale co cakali, ked proti nemu postavili Kamalu...
@bambulka79 a s kym bude vojna, ked trump sympatizuje s Ruskom? 😀
Ty kokos, to pises o Sk a Ficomafii? Navlas rovnake. A dezole ho predsa zvolili.
@queen_mary vidím, že si nedovidíš ani po koniec nosa...bude vojna... každý proti každému...nie ten s tým a tí proti tamtim....Trumpeta je debilný sebe stredný blázon, ktorý sa vidí ako mesiáš USA (v princípe niečo ako Putler v Rusku) a všetci vidíme,kam to smeruje....ak niekto ignoruje dejiny,je odsúdený si ich zopakovať....len spolupráca, založená na vyváženosti a rešpekte prináša rozvoj a blahobyt,nie vojna ( či už ekonomická,alebo skutočná)...
A tak...aspoň nie sme jediný hlúpy národ na svete 🤗
Rozčúlila som sa hneď ráno, záver je taký, že nie len Slováci sú somári. Čím väčší chrapúň, tým väčší úspech. Niečo je veľmi zle v tomto svete.
@bambulka79, absolútne súhlasím s hodnotením Trumpa. Problém je, že protikandidát je naštartovaný vyzabijat svet, aby bol mier. A to mi ako menej šialená alternatíva nepripadá.
@bambulka79 tak to si fajny balast napisala. V podstate o nicom, lebo si nic konkretne nenapisala. Len nejaky nazor, a to je najnizsia forma poznania.
@vroni 🙄🤦♀️
@stanulienkat a zvolia znova, a inteligencia len čumí.
Otras , hanba , ale tak Slovensko a aj iné krajiny majú presne takéto vykvety tiež v politike a čo je horšie , ti majú tisíce priaznivcov ,veď takého harabina volilo 200 000! Ľudí ....pripnem len takú pikošku , aj keď nie som v téme , a koľko je takých pomylenych...: SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Tiso je podľa neho „jediný skutočný prezident slovenského národa“, používa pozdrav Hlinkovej gardy: „Na stráž!“. Podporuje obdivovateľa Adolfa Hitlera a popierača holokaustu Mariána Magáta.
Európska únia je „bruselský nevestinec“ a „novodobý žalár národov“, ktorý treba opustiť. Organizácia Severoatlantickej zmluvy NATO je „teroristická organizácia“ a „založili ho nacisti“.
Čítajte viac: https://spis.korzar.sme.sk/c/23407166/ucitel-pr...
Tento svet fakt ide dole vodou. Ale preco? Co moze za tym?
Ja sa čudujem ze sa čudujes. Však na Slovensku máme to iste
Čo je za tým? Je to len môj názor, ale víťazstvo Trumpa pripisujem tomu, že sľúbil že skončí s podporou Ukrajiny. USA ju veľmi podporujú, sú to obrovské výdaje a rovnako ako u nás prišiel k moci Fico (ten takisto získal voličov tým, že už ani náboj Ukrajine), tak teraz Trump.
@queen_mary pre hlupáka, sú všetci hlúpy....
Prelešti si tú svoju vešteckú guľu,aby sme sa od teba dozvedeli čo nás čaká a neminie....ty etalón "poznania"...
A Bidenov syn nebol roky vyšetrovaný za daňové podvody?
@bambulka79 ale ved ja nic nepredpovedam ani o nicom nepisem. To ty. 😀 ja ta len kontrujem ze pises kraviny
@leni1977 hej, vsetko sa radikalizuje, polarizuje.. a nespokojnym, nasratym ludom presne imponuje tento styl..
@ruxandra presne. Pokial sa budu riesit migranti a nie skolstvo, tak je to v pecku cele.
Ja som ešte zachytila prieskum, v ktorom európske krajiny volili prezidenta a všetky chudobné by volili trumpa, Slovensko, Maďarsko, moldavsko, Rumunsko a tak .. nechcel trump vystúpiť aj z NATO náhodou 😉😉, podľa mňa táto krajina skončí ako chudobinec a budeme sa kamosit so srbskom,moldavskom a cubou, yeees, to znamená osekanie všetkých sociálnych štandardov 😍😍, nebudú firmy , praca
Rozdielne výsledky prieskumov a volieb sú racionálne vysvetliteľné ako v USA, tak u nás. Ľudia v podstate vedia, že volia ako idioti a hanbia sa k tomu v prieskumoch priznať.
@jednoduchomaria89 Trump sa vyjadril, že ak štáty Eú nezačnú viac platiť na obranu, tak nemáme počítať s ich pomocou.
Moj skromny nazor je, ze svet vstupy do akejsi formy “studenej vojny” (aj ked si myslim, ze uz prebieha 3WW len v inej podobe ako vojny pozname…)… no kazdopadne, bude velmi veselo. Cely svet ide do kytek
@lindahhh tak my sme podla mna davno v ruskom hladaciku. Este aby sme neskoncili ako ukrajina. Vlada proruska, ludia nasrati na eu, z ktorej chcu vystupit..
@queen_mary Veď toto. Ľudia sú naštvaní, pretože Eú robí veľa veľmi zlých rozhodnutí, napríklad Green deal a podobne. Strieľa si do vlastnej nohy, migrácia bez kontroly a vidieť to na iných štátoch, čo spôsobuje migrácia. Preto ľudia budú radšej voliť ľudí ako Fico a Trump. Celý svet sa rúti niekam, nevedno kam a nevedno ako to skončí.
@lindahhh myslím, že väčšinu týchto rozhodnuti EU prehodnocuje , tvrdšie migračné politiky ... Aká je alternatíva ku EU, kam chce akože Slovensko patriť ? Snáď sa nechceme kamosit s cubou, venezuelou a cinou ako básní šialenec sediaci ,ehm ,kde..v EU parlamente...😵💫niečo mi tam nesedí
Svetu vládnu dezolati. Aj u nas dezolati prehľadávali ostatnych. Je to tak vsade, bohuzial