Voľby v USA

Včera o 06:09

• Finančné podvody
• Zatajovanie dokumentov
• Manipulácia volieb
• Útok na Kapitol
• Úplatky
• Ohováranie
• Sexuálne napadnutie
• Podvody nadácie
• Daňové podvody
• Manipulácia poistných udalosti
• Volebné financovanie
• Zneužitie zbierok
• Skreslenie majetku

Hrstka
Z 91 obvineni.

A ludia daju aj tak hlas.
Ludstvo potrebuje dostat reset.

ruxandra
Včera o 06:14

Svetu vládnu dezolati. Aj u nas dezolati prehľadávali ostatnych. Je to tak vsade, bohuzial

soulmate9
Včera o 06:15

Môžeš sa,, zresetnút,, ako prvá... 🙏😉

mama_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulka79
Včera o 06:17

Bude vojna.... celosvetová.... možno nie "jadrová", ale škody budú nedozerné... ľudia sa majú až príliš dobre....

queen_mary
Včera o 06:24

Ja teda vobec nie som Trumpov fanusik, ale co cakali, ked proti nemu postavili Kamalu...

queen_mary
Včera o 06:24

@bambulka79 a s kym bude vojna, ked trump sympatizuje s Ruskom? 😀

stanulienkat
Včera o 06:29

Ty kokos, to pises o Sk a Ficomafii? Navlas rovnake. A dezole ho predsa zvolili.

bambulka79
Včera o 06:32

@queen_mary vidím, že si nedovidíš ani po koniec nosa...bude vojna... každý proti každému...nie ten s tým a tí proti tamtim....Trumpeta je debilný sebe stredný blázon, ktorý sa vidí ako mesiáš USA (v princípe niečo ako Putler v Rusku) a všetci vidíme,kam to smeruje....ak niekto ignoruje dejiny,je odsúdený si ich zopakovať....len spolupráca, založená na vyváženosti a rešpekte prináša rozvoj a blahobyt,nie vojna ( či už ekonomická,alebo skutočná)...

rude_baby
Včera o 06:37

A tak...aspoň nie sme jediný hlúpy národ na svete 🤗

leni1977
Včera o 06:37

Rozčúlila som sa hneď ráno, záver je taký, že nie len Slováci sú somári. Čím väčší chrapúň, tým väčší úspech. Niečo je veľmi zle v tomto svete.

vroni
Včera o 06:40

@bambulka79, absolútne súhlasím s hodnotením Trumpa. Problém je, že protikandidát je naštartovaný vyzabijat svet, aby bol mier. A to mi ako menej šialená alternatíva nepripadá.

queen_mary
Včera o 06:42

@bambulka79 tak to si fajny balast napisala. V podstate o nicom, lebo si nic konkretne nenapisala. Len nejaky nazor, a to je najnizsia forma poznania.

stanulienkat

@vroni 🙄🤦‍♀️

zeldia

@stanulienkat a zvolia znova, a inteligencia len čumí.

jednoduchomaria89
Včera o 06:43

Otras , hanba , ale tak Slovensko a aj iné krajiny majú presne takéto vykvety tiež v politike a čo je horšie , ti majú tisíce priaznivcov ,veď takého harabina volilo 200 000! Ľudí ....pripnem len takú pikošku , aj keď nie som v téme , a koľko je takých pomylenych...: SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Tiso je podľa neho „jediný skutočný prezident slovenského národa“, používa pozdrav Hlinkovej gardy: „Na stráž!“. Podporuje obdivovateľa Adolfa Hitlera a popierača holokaustu Mariána Magáta.

Európska únia je „bruselský nevestinec“ a „novodobý žalár národov“, ktorý treba opustiť. Organizácia Severoatlantickej zmluvy NATO je „teroristická organizácia“ a „založili ho nacisti“.

Čítajte viac: https://spis.korzar.sme.sk/c/23407166/ucitel-pr...

autor
Včera o 06:50

Tento svet fakt ide dole vodou. Ale preco? Co moze za tym?

klarissa25
Včera o 06:52

Ja sa čudujem ze sa čudujes. Však na Slovensku máme to iste

lindahhh
Včera o 06:56

Čo je za tým? Je to len môj názor, ale víťazstvo Trumpa pripisujem tomu, že sľúbil že skončí s podporou Ukrajiny. USA ju veľmi podporujú, sú to obrovské výdaje a rovnako ako u nás prišiel k moci Fico (ten takisto získal voličov tým, že už ani náboj Ukrajine), tak teraz Trump.

bambulka79
Včera o 07:01

@queen_mary pre hlupáka, sú všetci hlúpy....
Prelešti si tú svoju vešteckú guľu,aby sme sa od teba dozvedeli čo nás čaká a neminie....ty etalón "poznania"...

petronelag
Včera o 07:05

A Bidenov syn nebol roky vyšetrovaný za daňové podvody?

queen_mary
Včera o 07:06

@bambulka79 ale ved ja nic nepredpovedam ani o nicom nepisem. To ty. 😀 ja ta len kontrujem ze pises kraviny

queen_mary
Včera o 07:08

@leni1977 hej, vsetko sa radikalizuje, polarizuje.. a nespokojnym, nasratym ludom presne imponuje tento styl..

queen_mary
Včera o 07:11

@ruxandra presne. Pokial sa budu riesit migranti a nie skolstvo, tak je to v pecku cele.

jednoduchomaria89
Včera o 07:12

Ja som ešte zachytila prieskum, v ktorom európske krajiny volili prezidenta a všetky chudobné by volili trumpa, Slovensko, Maďarsko, moldavsko, Rumunsko a tak .. nechcel trump vystúpiť aj z NATO náhodou 😉😉, podľa mňa táto krajina skončí ako chudobinec a budeme sa kamosit so srbskom,moldavskom a cubou, yeees, to znamená osekanie všetkých sociálnych štandardov 😍😍, nebudú firmy , praca

ivka225
Včera o 07:12

Rozdielne výsledky prieskumov a volieb sú racionálne vysvetliteľné ako v USA, tak u nás. Ľudia v podstate vedia, že volia ako idioti a hanbia sa k tomu v prieskumoch priznať.

lindahhh
Včera o 07:14

@jednoduchomaria89 Trump sa vyjadril, že ak štáty Eú nezačnú viac platiť na obranu, tak nemáme počítať s ich pomocou.

ktobytobolpovedal
Včera o 07:16

Moj skromny nazor je, ze svet vstupy do akejsi formy “studenej vojny” (aj ked si myslim, ze uz prebieha 3WW len v inej podobe ako vojny pozname…)… no kazdopadne, bude velmi veselo. Cely svet ide do kytek

queen_mary
Včera o 07:21

@lindahhh tak my sme podla mna davno v ruskom hladaciku. Este aby sme neskoncili ako ukrajina. Vlada proruska, ludia nasrati na eu, z ktorej chcu vystupit..

lindahhh
Včera o 07:23

@queen_mary Veď toto. Ľudia sú naštvaní, pretože Eú robí veľa veľmi zlých rozhodnutí, napríklad Green deal a podobne. Strieľa si do vlastnej nohy, migrácia bez kontroly a vidieť to na iných štátoch, čo spôsobuje migrácia. Preto ľudia budú radšej voliť ľudí ako Fico a Trump. Celý svet sa rúti niekam, nevedno kam a nevedno ako to skončí.

jednoduchomaria89
Včera o 07:38

@lindahhh myslím, že väčšinu týchto rozhodnuti EU prehodnocuje , tvrdšie migračné politiky ... Aká je alternatíva ku EU, kam chce akože Slovensko patriť ? Snáď sa nechceme kamosit s cubou, venezuelou a cinou ako básní šialenec sediaci ,ehm ,kde..v EU parlamente...😵‍💫niečo mi tam nesedí