Tak baby priznajte sa koho ste volili? Ja smer- pelegrini,fico, a este dvoch ale tych si nepamatam
A dufam, ze si zakruzkovala aj samotneho vi-ta-za Harabina
@kikulienkadd aj ja by som sa hanbila, kebyze volim fica 😀 ale nie, skor si myslim, ze to je provokacia na rozprudenie debaty 🙂
Mňa by zaujímalo čo donúti ľudí voliť smer, nemyslím to v zlom len čisto zo zvedavosti
Čo smer si robi prieskum?🤣🤣🤣🤣🤣
@caroline_ aj mna by to uprimne zaujimalo.. napadaju ma len take ciastkove dovody, ze ho volia starsi ludia kvoli dochodkom a tak, ale podla mna velka cast z nich je proste neinformovana o ich kauzach, nepouzivaju internet, nemaju tolko info, nerozumeju im atd.. potom este ti ludia, ktori pre strom nevidia les - "schvalili nam peniaze, hento zadarmo, tamto zadarmo, to chceme!" (ale to "proti" nechapu.. opat - neinformovanost, pripadne velmi sebecky pohlad na vec - ved kto by nechcel trosku viac penazi, ci nieco zadara).. a treti? neviem, mozno.. sympatie pellegriniho? :D
...no ešte je cca 4min moratórium. Vyzerá,že nás nepresvedčili ani zvýšené rodičáky, kt.prišli tento mesiac skôr ako obvykle 🤷♀️
Len svine sa vymenia ...valov ten istý
Choď a vymaž túto otázku. A keď si "frajerka" tak ju napíš neanonymne. 😁
Téma bude o provokácií.
@caroline_ podla mna smer voli vela ludi ktori su nejakymi sposobom napojeni na masineriu a boja sa zmeny...priklad z mojho okolia-riaditel nemocnice je smerak a vie lekarke s malymi detmi pekne zneprijemnit zivot ...takze ona ako zivitelka radsej ide volit nech sa pre nu nic nemeni... a kedze na nu su napojeni pribuzni,tak jej okoli voli to iste...a to nehovorim o tych co priami profituju zo zakaziek...
@haanovajana o provokácii
Ja nebola voliť a mám pokoj
Ja, bohuzial, poznam volicov smeru. Vzdy nadavaju na to, ako sa na východe nic nedeje, ako vsetky vlady na vychod seru, ake maju nizke platy a dochodky... ale ze poslednych x rokov vladol smer a nic s tym nespravil, to nevadi.
Ved nebudu predsa volit sasa z trnavy, ktory si krati dane, alebo zlodeja pozemkov, alebo fetakov, alebo inseminatora... fuj, fuj, ved este by sem aj mohli zavliect nejakych migrantov a dovolit sobase teplosom a to by uz bol snad koniec sveta.
Ze smer je napojený na taliansku mafiu? Aka mafia, ved ti talianski podnikatelia z vychodu su klasicki podnikatelia.. sem-tam akurat zabudnu niekomu vyplatit mzdu alebo obcas zmlatia nejakych faganov zo susednej dediny, ale to je v pohode. A tie statne zakazky? "No a? Keby si ty mala taku moznost, tiez by si hrabala pre seba".
Ze bol zabity novinár pravdepodobne s vladnym krytim? Co sa ma co nejaky pisalek miesat do politiky. Tam nech radsej pise, komu vyskocila bradavka spod siat. Tak mu treba, sam si za to moze.
A Kocner? Jasne, opozicia si nasla obetneho baranka, na ktoreho treba nakydat co sa da. Chudak chlap. Ved je ocividne, ze cela threema je vymyslena.
A maju vlaky zadarmo... a dostanu este 13. dochodok. Ved ten smer nie je taky zly.
Btw, v prezidentskych volili jas-ne-ho vi-ta-za.
Ja som volila drukera .... Keď už nič aspoň pekný chlap to je 🤔
@diewcatqoo A mne je ľúto PS/spolu toľko hlasov zbytočne prepadne☹
Spokojná?😉
@pimpa12 dali to na prochazku, ten sa tiez kedysi od zaciatku kampane pasoval za gazdu pravice a skoncil ako skoncil 🙂
Mna by zaujimalo co za ludi volilo smer, cisto zo zvedavosti co ich k tomu viedlo
Napiste mi v rychlosti o co ide pri PS? Preco nedostali kresla?
Volila som smer lebo som nemala koho ineho volit. Mama volila matovica otec kotlbeu
Mne stačí že sa tí zmrdi PS/Spolu nedostali tam kam chceli 🥳🥳🥳
@weisovameggy4444 presne, trpla som jak drak, sla som spat o 6:00...:D tiez sa mi velmi ulavilo, ze sa tam nedostali...
Vidno, ze mas prehlad , ak si volila Smer. Tvoja mama ma lepsi prehlad, ako ty. Hlavne, ze vacsina z vas si mysli, ze dochodcovia.
Takze same vidite, kolko je vas tu Ficovoliciek.
@weisovameggy4444 Môžem sa spýtať, že prečo? Ja len premýšľam, na základe čoho niekto iného nazve zmrdom 🙂 Ďakujem
Hlavne keď si taká úprimná celkom anonymne, myslíš, že ti sem ženy budú písať 🤦♀️🤣🤣🤣