Ahojte potrebujem pomoc
Včera večer sa mi omylom vypol mobil a dneska mi mal prísť balík od kuriérskej spoločnosti GLS lenže som až neskôr zistila že mi volal a ja som bola nedostupná .Čo je s mojím balíkom teraz ? Odovzdali ju naspäť tomu obchodu? Žiadna správa mi od kuriéra neprišla.Ďakujem
@paulinkq9090 niekedy ti to vedia doručiť aj na ďalší deň. Ráno zavolaj kurierovi
@paulinkq9090 myslím,že zajtra sa Ti opäť pokúsi doručiť balík.
@janai1 toto iba😄
@paulinkq9090 mne hovoril kuriér ze 3x opakuju doručenie balíka pri neprebrati zásielky. Takže zajtra určite príde znovu.
@simona20201309 ďakujem krásne za pomoc ľudia🥰
@paulinkq9090 ideálne keď si zavoláš na GLS zákaznícku linku a podľa čísla balíka nech ti zistia, prípadne volaj ráno kurierovi ako dievčatá píšu 😊
Mne ešte nikdy na 2. deň nedoručovali znova. Obvykle volám kuriérovi hneď, ako zistím, čo sa prihodilo (zatiaľ sa mi to "pošťastilo" 3-krát) a on mi povie, kde balík odovzdal (depo, obchod, kde majú výdajné miesto a ja si tam zabehnem)...
@boldo87 ďakujem vám kuriér mi doniesol balík🥰🥰
Nooo tak potom super. Niektoré spoločnosti dopravujú balíček opakovane alebo si ho vedia ponechať aj na ich depe a tam si ho vie človek tiež v pohode vyzdvihnúť. No hlavné je, že si sa k balíčku dostala
@paulinkq9090 A čo si so zdravým rozumom myslíte? Že si ten balík zoberie domov a rozbalí? Len opakované doručenie, čo iné mu ostáva?
@asia83 prepáčte nie všetci majú ZREJME taký zdravý rozum ako vy😃
@asia83 Opakovane doručenie asi nie je samozrejmosťou, už 3x sa mi stalo ze iba raz som nestihla zdvihnúť a o presne 20min mi zahlasil, že smola, balíček posiela naspäť.😀 nie na poštu ani iná snaha, potom mi prestal zdvíhat keď mi povedal ze ok, donesie mi to zajtra, ani na sms ani na nič nereagoval a poslal to naspäť... Skoro ma porazilo. Volal mi o 6:30 ráno, zavolala som tesne pred siedmou a aj tak som nikdy balík nevidela lebo z eshopu som druhýkrát to za tú cenu nevedela objednať.
@paulinkq9090 keď otvoríš sledovanie zásielky čo ti tam píše?