Volá ma von, ale nikdy nikam nejdeme

12. júl 2022

Ahojte.. cez net som si zacala pisat s jednym chalanom (ma 25r, ja 21r).. zacali sme si rozumiet a poslednu dobu zacal nadhadzovat stretnutie, ze by ma rad spoznal, atd.. Ja som mu odvetila, ze by to bolo super, ze sa mozeme teda dohodnut. S tym bol tiez ok. No uz ked doslo realne k tomu, aby sme nieci dohodli, tak vzdy to nejako zahovaral. Vraj akurat vtedy ma vela roboty, musi doma pomahat, ale ze sa iste stretneme. Ubehol odvtedy nejaky mesiac, uz si ani nepiseme, ale stale mi to vrta hlavou. Naco navrhoval stretnutia, ked sa potom nechcel dohodnut a stretnut?

majki_ki
12. júl 2022

Predpokladám, že zároveň s tebou si písal s inou/inými a tam to stretnutie ,,cvaklo,, skôr..

viestta
12. júl 2022

Po niekoľkých mesiacoch ti ešte stále nedošlo, že iba skúšal a potom si to rozmyslel? Možno našiel lepšiu, možno ani tak veľmi žiadnu nehľadal, možno si bolaen spestrenie na nudné chvíle. No nevyslo, aj to sa stáva. Nevyjde to veľakrát.

elizabet173
12. júl 2022

Mozno ho manzelka zaukolovala, ked si uz nepisete, na co sa tym zaoberas?

bajka16
12. júl 2022

Možno musí doma pomáhať so svojimi dvoma deťmi 😂

lienka.7
12. júl 2022

Uz chodi von s inou🙈

autor
12. júl 2022

Zenu nema.. je to mlady chalan, este studujuci.. skor si teda myslim, ze ma mal len aki vypln nudnych chvil, resp. ze sa stretaval s viacerymi. Pride mi to len cudne, lebo sa po dlhsej odmlke opat ozval.. A to stretnutie nevyslo tak cca na 5krat a nemal vobec snahu o napravu.

majki_ki
12. júl 2022

Nuž, nad ním sa vôbec netráp. Sama musíš vidieť, že ti za to nestojí.

caroline_
12. júl 2022

Musi doma pomahat? 25 rocny? Red flag 🚩😄😄😄

veronbazarik
12. júl 2022

@caroline_ Noa ? Ved pise, ze studuje.... Ci studujuci chlap ma mat vlastny byt ?:D mam pocit, ze ked muz po 20tke byva este doma, tak je uz zle. Chodte sa pozriet do ktorejkolvek dediny a najdete tam kopec domov, kde normalne ziju viacere rodiny. Vacsinou sa na tuto temu vyjadruju ludia, ktori zili v panelaku a je pochopitelne, ze v 2-3 izbovom byte sa nebudu tlacit 2 rodiny. Ale vo velkej generacnej chalupe, je to uplne normalne. Ja sama mam suseda, ktory ma 30 a byva este doma, nakolko ma horne poschodie pre seba a je to chalan z velmi bohatej rodiny, co by si byt kupit mohol. Niektori ludia chcu proste byvat na dome a nechcu investovat 100000€ do 2 izboveho bytu a cumiet sa do 4 stien 🙂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bajka16
12. júl 2022

@veronbazarik presne tak. Ja tiež bývam s rodičmi. Ale v trojgeneračnom dome. Každý má svoje poschodie plus tretie spoločne. 😀 Toto povie človek čo zo sídliska nevyšiel a o veľa prichádza ☝️

veronbazarik
12. júl 2022

@bajka16 milion ludi takto byva a nikto mi nepride, ze by mal mat nejaku poruchu :D clovek si velmi rozmysli, ci si navzajom doma ludia pomozu s byvanim alebo kazdy bude hrat hrdinu a potom nariekat, ked si bude musiet odtrhnut od ust. Ja osobne by som urcite radsej vzala spolocne byvanie, ale uzivat si zivot s tym, ze mozem ist kam chcem, kupit si, co chcem alebo silou mocou sa osamostatnit. Budem mat sice vlastne byvanie, ale niekde v panelaku v malickom bytiku a este si ani nic nebudem moct dovolit. Myslim si, ze ti, co takto strasne hejtuju rodiny, ktore ziju pokope, by dali vsetko zato, aby mali aj oni taku moznost a usetrit kopec peniazkov 🙂

bajka16
12. júl 2022

@veronbazarik záleží aj od vzťahov v rodine no. Ja v tom vidím hlavne výhody. Rodičia nás nijako neobmedzujú, veď každý má svoje. Ale tiež chápem ľudí, ktorí chcú byť sami. Možno netuzia ani po dome lebo nato treba čas, a chcieť sa o to starať 🤷🏻‍♀️ každý podľa preferencií. Ale ten, čo býva v byte asi veľmi nemá predstavu o tom, ako to majú ľudia takto v spoločnom bývaní. Myslia si že je to obmedzujúce a nedospele 😀 opak je pravdou ☝️

nnnuuunnn
12. júl 2022

Tak možno skúšal, že či by to s tebou "šlo". Neikedy aj takéto potvrdenie stačí na dvihnutie si ega.

autor
12. júl 2022

@boldo87 praveze ano, je.. presli sme s pisanim na FB, chodi na tu istu skolu.. cize je to realna osoba, len je takyto..😏