Ako prežívate vojnu na ukrajine?? Mne to nedáva ani spávať. Čo ak tu bude vojna ?? Najviac sa bojím toho aby naši muži nemuseli ísť bojovať dakde za hranice, čo si potom počneme.
@majkabr cau zena...tebe to stale neda spat?...ved uz sme ti napisali, ze s tym nic nenarobis...vsetkych nas to strasi a stve..ale co chces pocut, ze co ak bude vojna?...no sak povedz, co potom??...mas napad?
Tak isto ako tu v iraku, afganistane ci v sirii - netrapi ma to.
Mam kopec inych dram v zivote ktore riesim a nepotrebujem si robit viac vrasok. To iste odporucam i tebe.
@zeriempizzu Presne tak, v Iraku sa bojuje už celé roky, tiež v Anfganistane. Čo nám pomôže báť sa?
@ivivaiveta mne ste nepísali nič dala som to sem prvý krát ale sorry , že som ťa obrala o pokoj. Ahoj
@majkabr neobrala, neospravedlnuj sa..len si to napisala tak, ako uz jedna baba pred tebou , nejaky cas dozadu...uplne rovnako...myslis, ze to vsetci nevidia, nepocuju, ale co mas urobit?..moja otazka bola dobre mienena, ze ci mas napad..lebo nemas, ani ja, ani nikto...nemysli na to, to ti nepomoze..ja pri mojej uzkostlivej povahe som prestala pozerat spravy....to je jedine, ako sa mozem uchovat pri zdravom rozume, lebo svet sa zblaznil...
@majkabr nerozumiem, prečo by "naši muži" mali ísť bojovať niekde za hranice ? ... máme profesionálnu armádu... btw... aj ja mám obavy, je to predsa len susedný štát ... asi prestanem pozerať správy a to by som poradila aj tebe ... aj tak sú tam len samé katastrofy, nehody, boje, strieľačky, demonštrácie atď ... a ešte k tomu zima, chrípka, choroby...depresia ...no nič moc... treba si nájsť niečo milé a pekné, čo nás poteší a povzbudí ...lebo skončíme všetci na práškoch a nebudeme chcieť an vyliezť z postele ....
@zeriempizzu tak isto to predsa nie je.Delia nas len hranice a to je troska rozdiel
Tiež som mala takéto mindráky ale potom som si uvedomila že na tom nezmením vôbec nič , to by nás muselo byť veľmi veľa tak uvažujúcich a jednotných aby sme dokázali o niečo sa aspoń pokúsiť ale každý vidí že len jeden blbý protest je problémom zorganizovať.
skoda že nie som politik ja by som rusom navrhla my vám dáme krym vy nám odpustite dlh za plyn a znížite cenu za plyn možno by to bolo výhodné pre obe strany človek nikdy nevie ale tiež mám obavy že sa ten konflikt rozrastie eu sa nemala do toho miešat a už vobec nie tí blbý amíci oni vyvolali nejednu vojnu do všetkého sa staraju a ostatné štáty im služia ako takí posluhovači
ja sa tiez strasne bojim, v podstate s uzkostou sledujem posledne roky vsetky konflikty .../Syria, Izrael-Iran, Korey, Egypt a vcul tato nestastna UA...). Stale si hovorim ze musim rpestat pozerat spravy, ale zas ked zapnem internet tak to tu tiez na mna skace, v radiu tiez 😕 Hrozne sa bojim ...a tajne dufam ze hrozu skryvat sa kdesi po bunkroch nezazijem... 😢
@pink_lady rok 2015 bola vojna a teraz je to tu zase 🥸 čo si myslite teraz otom ?
@majkabr clovek ma niekedy take starosti a trapenia, ake "si narobi". Neskusis nepozerat spravy? Niekomu sa tak zije lahsie. A presne ako pisali, zrazu tu nemusime byt, tak zi pre dnesok a tes sa z toho, co mas.
@2reperka55 radšej to nesledujem, už som voči tomu otrlejšia, proste, sú veci ktoré nezmením...
@pink_lady máme to rovnaké veriť ti 👍
@pink_lady ja zase som ďaleko velmiii ale bojím sa o maminu a rodičov surodencov mám strašný strach
@majkabr netreba to prezivat, treba to brat take it easy a zit zivot tak ako plynie, keby sme mali rozmyslat nad vsetkymi problemami sveta, tak by sme nic nerobili iba sa bali a chodili zamraceni,
tes sa zo zivota, pretoze kazda chvila je jedinecna a zivot tak ide, ze dnes si tu, ale zajtra tu byt nemusis a uz si nikto na teba ani nespomenie, takze netreba zufat nad situaciou ktora je na Ukraine, jasne je to hrozne hlavne, ze zomieraju nevinni ludia ale nebojim sa toho, ze by zacala vojna alebo nieco podobne