Vodičský preukaz v roku 2024

16. aug 2024

Dobrý deň, odkiaľ čerpáte testy či iné pomôcky, informácie na vodičský kurz. Veľa sa toho zmenilo a testy sú ťažšie ako kedysi, rada by som bola pripravená na 100%. Samozrejme mám aj knihu autoškola, ale pomohli by mi aj iné zdroje.

Ešte ma zaujíma testy ktoré sú na stránke Ministerstva Vnútra tak tie budú aj na skúškach v autoškole? Ďakujem

Autoškola GONDA Zvolen.

natall113
16. aug 2024

Stránka skvza tam sú skúšobné testy a dal sa na stránka mvsr stiahnuť dokument kde boli všetky otázky neviem či sa ešte da

henriettak
16. aug 2024

Áno, to sú tie testy. Prejdi si všetky testy, prečítaj si knižku a budeš pripravená. Netreba sa zbytočne stresovať 🙂

anavixy
16. aug 2024

testynavodicak.sk
Primarne som testovala odtial, obcas pre zmenu nejaky z minv alebo skvza, je to to iste a to iste bolo aj na skuskach. Odporucam testynavodicak.sk, kde mas vsetky otazky ucelene v testoch (vies si zaplatit pristup), nie nahodne generovane ako na minv, takze sa dostanes naozaj ku vsetkym. Knihu som nemala ziadnu, skuska na 100%.

autor
16. aug 2024

@henriettak Super ďakujem

autor
16. aug 2024

@natall113 Môžem poprosiť odkaz na stránku?

autor
16. aug 2024

@anavixy minv a skvza sú tie isté testy?

natall113
16. aug 2024

https://testy-skvza.sk/
https://www.minv.sk/?elektronicke-testy
Na stránke minv choď úplne dole a stiahni si dokument kde sú všetky otázky

anavixy
16. aug 2024

Ano tie iste, len min v generuje nahodne, takze nemas zaruku, ze sa dostanes ku vsetkym otazkam a skvza si nie som ista ako generuje, ale ked som si robila tie tak vsetky otazky boli vzdy zhodne s tym na testynavodicak. A teda ked si zaplatis pristup, tak ti pekne ukaze nespravne odpovede aj s vysvetlenim spravnej (napr znenie v zakone atd.) za mna velmi super na ucenie.

autor
16. aug 2024

@anavixy ďakujem ♥️

vreckovka2
16. aug 2024

Odpprucam precitat knihu z autoskoly. Ja som tak pochopila suvislosti. A stiahnut si na testy aplikaciu Autoskola. Take biele auticko v modrom kruhu. Tam mas istotu, ze si prejdes vsetky otazky.