Zdravím
Robili ste si niekto vodičský preukaz v 40 rokoch? Zvladli ste to?
@kacenocka2 moja mama v 45 rokoch, preco by to nemala zvladnut? Je to trojmesacny kurz, nie jadrova fyzika.
@kristina2412 To je super.. Manzel mi stale nahovara ze uz davno som mala urobiť , ze teraz to bude ťažké
@nelca84 kurz sa rozdeluje na nejaku dobu ci na odjazdene, odučene hodiny?
@kacenocka2 teoria a jazdy
môj mm po 40tke... on to zvládol a skúšku urobil na prvý raz....a to nie je žiaden štúdijný typ...😉
@pallacinka29 mam na mysli ci to do nejakej doby musim urobit, ci si mozem rozdelit..
robila v 43r...testy a aj parkovisko bez problemov hned na 1x...jazdu na 3x a pri jazde som takmer stale nie v pohode...auto bolo pre mna vzdy zbran a toho pocitu sa neviem zbavit,ani po 4r
@kacenocka2 musis urobit do roka, inak musis zacat odznova
@jarmila2010 ale jazdite v poho stale?
Len na kratke trasy by som potrebovala
@nelca84 jaaj. Tak to je dost dlha doba. Myslim ze ten strach na zaciatku prekonat co sa tyka jazdy. Bojim sa ze na mna budu kricat a sa zlaknem a to vzdam🙂
@kacenocka2 ano,jazdim..robila som si vodicak kvoli detom...kruzky a pod... v ramci mesta takmer kazdodenne..a trufnem si aj na jednoduchsie trasy mimo...
@jarmila2010 aj ja potrebujem kvôli deťom, lebo manzel cestuje do prace na dlhsie
@kacenocka2 aj ja mam muza mimo SK...takze som bola donutena...aj ked som cele roky tvrdila,ze ja si vodicak nikdy nepojdem robit :D
@jarmila2010 ja som praveze chcela len zdravotne problemy mi nedovolili..no uvidime, maximalne najhorsie co sa moze stat pridem o uhradenu sumu za kurz🙂
@kacenocka2 to by aj mna mrzelo a vedela som,ze uz by som 2x nesla do toho...a ja som bola,este,medzi poslednymi kurzmi pred zdrazenim
@jarmila2010 teraz mozno aj okolo 800e stoji kurz myslim. Ani neviem, nezistovala som to zatial. No mam 2 sesternice a svagrinu co urobili a nejazdia uz 20 rokov
@kacenocka2 ano,uz je to teraz pekna palka..ja som sa vosla do 450€ tusim...
Moja mama si robila v 57 rokoch a jazdi 😊
Aj moja mamina robila, keď mala 55rokov. Predtým nikdy sme auto ani len nemali.
@kacenocka2 A coho sa bojis? Teoria je jeden zakon, na pravnickej fakulte musia studenti na jednu skusku vediet 30x viac. Testove otazky su ako pre cvicene opice trivialne. A jazdit ta v autoskole aj tak nenaucia. To sa naucis az v praxi. Ked zacnes jazdit, nalep si znacku Z, aby vsetci vedeli, ze si zaciatocnik a netrubili na teba a davali pozor. Ja ked vidim auto Z, hned som opatrna, lebo viem, ze taky vodic moze zmatkovat, nedat prednost v jazde, vbehnut mi do pruhu, zdochne mu auto na krizovatke atd. Ostatni vodici budu tolerantni, ked to budu vediet. Zakladom je nemachrovat, ked dostanes vodicsky preukaz. Kazdy raz zacinal…drzim palce.
@kacenocka2 ja som si nikdy nemyslela ze sa na to dam a dala som sa... a spravila som 💪 v 33r 😊 pozeram ze si z vranova, to je malicke mesto, spravis v pohode 😉 staci sa odhodlat a pojde to 🍀
@kacenocka2 ja som sice robila vodicak davno, ale realne som zacala jazdit skoro v 35....nevidim ako problem vek, ani 40, skor ide asi o to ako silnu mas motivaciu a potrebu
@kacenocka2 ja som robila v 33, ešte aj s bruškom 😄 a zvládli sme to 😉
Neboj sa a začni robiť. Ja som si spravila po tridsiatke a netuším prečo by to malo byt ťažšie ako v 18.
@kacenocka2 ja som robila pomaly pol roka. Podla toho ako som mohla z roboty.
@kacenocka2 Ja som si spravila vodičák ako 35 ročná, vždy som hovorila, že by som nemohla šoférovať, navrávala som si, že sa "bojím". Teraz to vidím ako veľký nezmysel. V kurze som bola samozrejme najstaršia, teória ma bavila, jazdy boli zo začiatku všeliaké, ale časom sa každý naučí a zdokonalí. Kurz mi síce trval dlhšie, platila som si jazdy aj naviac, ale zlvádla som to a som na seba pyšná. Určite to zvládnete, treba si veriť a poctivo sa venovať príprave aj tej teoretickej.
35 a v pohove 🙂
heh to nie je o veku, podla mna to zvladnes lavou zadnou, budem moc drzat palce
@kacenocka2 moja mama si robila v 50-tke . Neboj to dáš 👍